ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ποδοσφαιριστης η ...... (βιντεο) προλαβαινουμε για μεταγραφη???

Το παλικαρι αυτο που θα δειτε, δεν μπορει να βρει ομαδα για να ξεδιπλωσει το ταλεντο του και ετσι ανεβασε ενα βιντεακι ωστε να τον απολαυσουμε ολοι... (μην το χασετε!!)



ΤΙΜΗ????? τι σημασια εχει.....πια. Τελειωνουν.... οι μεταγραφες!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ - ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ SCOUTERS!!!!!!!!

SUMMER TIME.....(VOL VI) και η μουσικη παρελαση της παλιας NOGATE συνεχιζεται...

Μετα τα εξαιρετικα θετικα μηνυματα που εστειλαν διαφοροι ''παλιοι'' φιλοι για το μουσικο αφιερωμα (SUMMER TIME vol....) που τρεχει εδω και καποιες εβδομαδες, τους αφιερωνουμε καποια σπανια κομματια.
Για καποιους ο η οι καλλιτεχνες ακομα και σημερα (καποια 25 - 30 χρονια μετα) να τους ειναι ακομα αγνωστοι, τα τραγουδια αυτα ομως οχι!!!
Τελικα ''διδασκομαι αει γηρασκομενος..." ας παμε τωρα να ακουσουμε, αλλα και να δουμε - στην σημερινη εποχη- τα βιντεακια, οπως τα ψαρευουμε απο το διαδικτυο.







Αντε και καλο μηνα απ'αυριο....(SEPTEMBER) και καλα κρασια!!

Μετα τα 10 ΓΚΟΛ του περασμενου Σαββατοκυριακου νεα σειρα φιλικων για την "ΠΡΟΟ"


Ενα εξαιρετικα πλουσιο σε επιθετικο ποδοσφαιρο Σαββατοκυριακο, απολαυσαν οι φιλοι της "ΠΡΟΟ"
που αψηφισαν της προκλησεις στις παραλιες και εδωσαν το παρον στο "ΚΛΟΥΒΙ" με αφορητη ζεστη.
10 γκολ σε δυο αγωνες, ηταν ο απολογισμος, οποτε οπως γραφτηκε και καπου αλλου: 10 Ευρω τα δυο εισητηρια (2 αγωνες) δια 10 Γκολ στο συνολο =
1ΕΥΡΩ το ΓΚΟΛ κοστος. Οχι και ασχημη αναλογια!!

Μπορει βεβαια να βελτιωθει ακομα και να πεσει το κοστος ανα γκολ αναλογικα. Τερμα η πλακα, δεν ειναι αυτο το θεμα μας!!


Τωρα εφτασε ο καιρος
(απ' την στιγμη που διεγνωσαν ολοι - και ειδικοτερα οι αρμοδιοι του τεχνικου τιμ της ΠΡΟΟ τα θετικα και αρνητικα της καθε μοναδας) να μονταριστει το συνολο, που θα μπει στους αγωνιστικους χωρους για τα επισημα παιχνιδια.

Καλες οι δοκιμες και τα τεστ, αλλα εφτασε η ωρα, να φανει και η ουσια της δουλειας που εχει γινει στην ομαδα της Προοδευτικης, διοτι μονο με πλατια χαμογελα στα χειλι και φουσκοματα τυπου παγωνιου, δεν κατεβαινεις να παιξεις στην Δ' Εθνικη και ειδικοτερα σε αυτον τον ομιλο που ειμαστε.
Πιστωση χρονου απο τους φιλους της ΠΡΟΟ, μαλλον δεν προβλεπεται, ετσι η ομαδα θα πρεπει να δειξει τα δοντια και τις διαθεσεις της απο το πρωτο λεπτο του πρωταθληματος!!

Για τον λογο αυτο, εχει κανονιστει ηδη η επομενη σειρα φιλικων αγωνων
της ομαδας που συνεχιζονται και αυτη την εβδομαδα.
Ετσι αυριο Τεταρτη θα δωθει φιλικο στον Κορυδαλλο (ΚΛΟΥΒΙ) στις 17.00 με την ομαδα του Ν. Ηρακλειου και
την Πεμπτη πιθανον την ιδια ωρα (17:00) θα αντιμετωπισει εκτος εδρας την ομαδα του Απολλωνα Αναβυσου.
Το Σαββατο θα δωσει το 3ο φιλικο της εβδομαδας με αντιπαλο το Μανδραικο στη Μανδρα Αττικης στις 17.30.

Εν τω μεταξυ σε αναδιαρθρωση του μεγαλου ροστερ μετα και απο τις τελευταιες μεταγραφες , προχωρησε η Διοικηση με το προπονητικο τιμ, αφου ειχαν μαζευτει πια παρα πολλοι παιχτες.
Και οπως διαβασαμε ''Δανεικοι'' δωθηκαν σε ομαδες οι Γρυμανελλης, Παπανικολας και Καλλης και πιθανον να ακολουθησουν και αλλοι κυριως μικρης ηλικιας παιχτες, ωστε να αποκτησουν εμπειριες αγωνιστικες.
Ειχαμε ολοι οι φιλαθλοι την τυχη να παρακολουθησουμε την περασμενη σαιζον, ειδικα στα τελευταια ματς καποια απο τα παιδια αυτα, που ειχαν προωθηθει απο τις ακαδημιες της ομαδας και ολοι καταλαβαν οτι εκει ειναι το μελλον μας. Αυτα τα παιδια ομως χρειαζονται παιχνιδια και τηρουμενων των αναλογιων και των πολλων μεταγραφων που εγιναν και της κρισιμοτητας της χρονιας που αρχιζει σε λιγο καιρο, προπονητες και διοικηση αποφασισαν (οπως διαβαζουμε) τον δανεισμο τους σε αλλες ομαδες για να παρουν παιχνιδια στα ποδια τους.
" ΟΛΟΨΥΧΑ ΘΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΥΣΣΙΝΟΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΨΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΙ" ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ!!"
Διοτι αλλιως νιωθει την ομαδα ο παικτης που μεγαλωσε μεσα απο τα σπλαχνα της ομαδας αυτης και αλλιως ο οποιοσδηποτε ''μεταγραφομενος'' οσο καλος και να ειναι.
Και η προσφατη ιστορια (των τελευταιων ετων) της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ μας διδαξε πολλα σε τετοια θεματα και τα παραδειγματα θετικα και αρνητικα, δεκαδες!!!
Και εδω ακριβως, θελει σωστη οργανωση και παρακολουθηση του ολου θεματος απο την διοικηση και το προπονητικο τιμ, με συστηματικη παρακολουθηση της αγωνιστικης προοδου των παικτων αυτων αλλα και των λεπτομερειων των διαδικασιων, ωστε να διασφαλισθουν ''τυχον λαθη'' και ''παραλειψεις'' στα εγγραφα και να μηδενιστει η πιθανοτητα, να χαθουν οι παικτες αυτοι για την ομαδα.
Για τα υπολοιπα βιντεακια (φασεις κλπ) απο το φιλικο με το ΠΕΡΑΜΑ θα σας ενημερωσουμε ποτε θα ανεβουν, διοτι υπηρξε ενα μικρο τεχνικο προβλημα στην επεξεργασια τους, το οποιο μαλλον ξεπεραστηκε οποτε θα αρχισουμε τις αναρτησεις.
Παραλληλα, διαβασαμε οτι επικειται συναντηση του προεδρου Κου Χαινη η της διοικησης με τους διαχειριστες των Μπλογκς που γραφουν για την ομαδα μας. Καθε τετοια ενεργεια της διοικησης, ειναι καλοδεχομενη, και λογικα θα εχει καλα αποτελεσματα για το σωματειο και την σωστη προβολη του γενικοτερα, διοτι οτιδηποτε εχει συμβει μεχρις στιγμης σε θεματα ενημερωσης, ειναι καθαρα αποτελεσμα προσωπικων ενεργειων καποιων ατομων, ωστε να ενημερωνονται οι "ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΥΡΒΑΖΩΝΤΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ" με θεματολογια και βιντεακια γυρω απο την ομαδα!!Ενα εγχειρημα που αν κρινουμε απο την επισκεψιμοτητα στα διαφορα μπλογκ μας, θα ηθελαν να ειχαν πολλες ομαδες μεγαλυτερων κατηγοριων!!

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

2 χ νεα βιντεο με γκολ του 2ου ημιχρονου του φιλικου αγωνα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ - ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και η συντομη περιγραφη του αγωνα...

Δυο νεα βιντεακια με γκολ απο το 2ο ημιχρονο του φιλικου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ -
ΑΕ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ που εληξε με σκορ 6-1 και η συντομη περιγραφη του αγωνα....

ΕΞΑΣΦΑΙΡΟ Η ΠΡΟΟ

Οχι με 1 οχι με 2 οχι με 3 αλλα με 6 γκολ φιλοδωρησε η ΠΡΟΟ την προκλητικη μεχρι αηδιας για φιλικο αγωνα ομαδα του Περαματος και εδειξε οτι σιγα σιγα βρισκει το δρομο της και αν οι παιχτες και το τεχνικο τιμ συνεχισουν στους ιδιους ρυθμους τα καλυτερα θα ερθουν.

Η ΠΡΟΟ ηταν πολυ καλη σε ολο το διαστημα του αγωνα και δεν αφησε σε κανενα σημειο περιθωρια στον αντιπαλο για το παραμικρο, εναν αντιπαλο που μαλον νομιζε οτι παιζει μια κατηγορια και οχι φιλικο καθως απο το πρωτο λεπτο οι ποδοσφαιριστες του επαιζαν οχι σκληρα αλλα αντιαθλητικα αλλα το πληρωσαν με 6 γκολ μονο και να ειναι και ευχαριστημενοι.

Τα γκολ σημειωσαν:Λαναρας (2) Ζιζιλας, Λεκκας, Μιχαηλ και Χατζηγεωργαλης ενω ετσι για τα πρακτικα καποιος αγνωστος παιχτης του Περαματος σημειωσε και 1 γκολ (ολε).

Για την ΠΡΟΟ ξεκινησαν ως βασικοι οι:
Χατζακης,Μ.Χορτσας,Ζιζιλας,Χαλκιας,Καλαιτζιδης,Μπιρμπιλης,Αλεξιου,Μιχαηλ,Λεκκας,Λαναρας και Λαζαρου ενω αγωνιστηκαν και ως αλλαγες οι Ζινονος,Ουσταμπασιδης,Τσουλακος,Ντουκα,Πουλιος,Γεωργουλης,Γαβαλας,Χατζηγεωργαλης,Γριβας,Τσιαντουλης και Α.Χορτσας.

πηγη: PROODEFTIKI-KORYDALLOS





Αυριο εχει και αλλα βιντεο με πολλες ωραιες φασεις.....

Ανεβηκαν τα βιντεο με τα γκολ (1ου ημιχρονου) του φιλικου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΕ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 6-1

Ανεβαινουν εδω (βιντεο 1ου ημιχρονου) και επισης στο γνωστο μας καναλι στο youtube, τα βιντεο του φιλικου αγωνα με τα 6 απο τα 7 συνολικα γκολ του φιλικου αγωνα ΠΡΟΟ -
ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ που εληξε 6-1!!








Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 6-1 στο σημερινο φιλικο

Μετα απο ενα καλο κατα διαστηματα παιχνιδι, η Προοδευτικη επικρατησε σχετικα ευκολα της ΑΕ Περαματος (ομαδα 9ου ομιλου Δ' Εθνικης) με το ευρυ 6-1, σκορ ημιχρονου 4-0.

Παρα την πολυ ζεστη που επικρατουσε σε ολη την διαρκεια του αγωνα (35 βαθμοι), οι ποδοσφαιριστες της Προο εδειξαν αρκετα καλα στοιχεια και προσπαθησαν να προσφερουν θεαμα στους περιπου 150 φιλαθλους που αψηφησαν ενα δροσερο μπανιο σε κοντινες παραλιες για να παραβρεθουν στο "ΚΛΟΥΒΙ".
Απο την πλευρα της αντιπαλου, να προσθεσουμε οτι καμμια σχεση δεν ειχε αυτο που παρακολουθησαμε, με το περσυνο δυνατο συνολο που αντιμετωπισε η Προοδευτικη στην διαρκεια του πρωταθληματος, εχοντας πολυ δουλεια να κανει ακομα, για να ειναι ανταγωνιστικη στον φετεινο μαραθωνιο του πρωταθληματος.

Φωτογραφιες και βιντεο με φασεις και τα 6 απο τα 7 γκολ απο το φιλικο θα ανεβουν αργα αποψε και αυριο στον γνωστο καναλι στο youtube και εδω.

STAY CONNECTED!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 17:00 στο "ΚΛΟΥΒΙ" το φιλικο με ΑΕ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

17:00 Η ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ!!!

ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 0-1 το βιντεο

Δεν τα καταφερε τελικα η Σανκτ Παουλι στην επιστροφη της σαν ομαδα της Μπουντεσλιγκα στην εδρα της στο ανακαινισμενο Μιλλερντορ του Αμβουργου.
Εχασε την παρτιδα απο ενα γκολ που σημειωθηκε στο 85' απο κορνερ και αδρανεια των αμυντικων, ενω ειχε την ευκαιρια να ανοιξει η ιδια το σκορ στο 5' αλλα η μπαλα βρηκε το δοκαρι. Στην αμεσως επομενη φαση με την σεντρα του 0-1 εχασε μεγαλη ευκαιρια για την ισοφαριση και ετσι οι οπαδοι της που για αλλη μια φορα γεμισαν το γηπεδο, εφυγαν τελικα απογοητευμενοι οχι μονο απο το αποτελεσμα αλλα και απο την σχετικα αχρωμη εμφανιση της ομαδας τους.

Παρακολουθειστε σε 2 βιντεο την εισοδο των ομαδων στο γηπεδο και τις κυριοτερες φασεις οπως της εδειξε η τηλεοραση της Γερμανοφωνης Ελβετιας.\





ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ (U21) 4-1 στο φιλικο

Αν και το φιλικο δεν ηταν χρησιμο για πολλα συμπερασματα,καθως οι ερασιτεχνες του Εθνικου Οφπφ-Αο Μανης δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, η ΠΡΟΟ καταφερε και αποζημιωσε τον κοσμο της με
4 γκολ και σε καποια σημεια του αγωνα προσεφερε και ωραιο θεαμα.
Το σκορ ανοιξε ο Γριβας με πεναλτι, ο Λαζαρου εκανε το 2-0 το
3-0 εγινε απο τον Ουσταμπασιδη και το σκορ για την ΠΡΟΟ εκλεισε ο Λεκκας που για ακομη μια φορα ηταν απο τους διακριθεντες, ενω η Πειραιωτες το μονο που καταφεραν ηταν να μειωσουν σε 4-1 λιγο πριν τη ληξη.
Αυριο η ΠΡΟΟ εχει ακομα ενα φιλικο αυτη τη φορα δυνατο με την Α.Ε ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στο κλουβι στις 17:00.

πηγη: PROODEFTIKI-KORYDALLOS, ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ

Σχολιο: Μην ψαχνετε για βιντεακια στο γνωστο καναλι του YOUTUBE, διοτι δεν υπαρχουν απο την πλευρα μας τουλαχιστον.
Θα βαλουμε τα δυνατα μας να καλυψουμε το κενο με τα βιντεακια στο αυριανο φιλικο με την ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, που μας ενδιαφερει περισσοτερο, μιας και αντιμετωπιζουμε μια ομαδα του ομιλου μας.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΣΗΜΑΙΕΣ, ΚΑΣΚΟΛ, ΦΩΤΑ, ΧΑΡΤΑΚΙΑ, ΜΠΥΡΕΣ, ΚΑΜΠΑΝΕΣ....3-2-1 welcome to St. Pauli's hell

Αυριο ειναι η μερα που η Μπουντεσλιγκα θα φαει καλοσορισμα στο ανακαινισμενο "ΜΙΛΛΕΡΝΤΟΡ" του Σανκτ Παουλι στο Αμβουργο.

Ολα τα μεγαλα γερμανικα καναλια εχουν πιασει ποστα για μεταδωση. Κυριολεκτικα ολη η ποδοσφαιροφιλη Γερμανια περιμενει να δει στην οθονη της, τι να εχουν ετοιμασει οι οπαδοι των "ΠΕΙΡΑΤΩΝ" για να καλοσορισουν τους μισητους "Σκατοεκατομμυριουχους" της Χοφενχαιμ, οπως συνηθιζουν να τους αποκαλουν χαιδευτικα.

Εν αναμονη λοιπον των νεων επεισοδιων στο "REALITY SHOW" της συνοικιας που υπερηφανευεται για την ομαδα της και το "πραγματικο ποδοσφαιρο" που παιζει χωρις σκοπιμοτητες και κορδελλακια!!

Ας προετοιμασουμε το εδαφος με δυο βιντεακια (ο αγωνας θα μεταδοθει ζωντανα και στο Connex στις 19:30 αλλα και απο πολλα διαδυκτιακα καναλια, αμεσως μετα την ληξη του φιλικου της Προοδευτικης με καποια ομαδα του Εθνικου. Βγαλτε τα μπυρονια απ' το ψυγειο .....και φυγαμε!!!





ΦΥΓΑΜΕ>>>>>>>>>>>.

SUMMER TIME....(VOL V)

Μιας και εχουμε τον χρονο να ξεσκονισουμε τις μουσικες εμπειριες καποιον, αλλα και να μεταδωσουμε στους νεοτερους τα μουσικα ακουσματα μιας αλλης εποχης, ειπαμε στο καπακι να ανεβασουμε αλλη μια αναρτηση με την καλη μουσικη που ακουγε η NOGATE στις παλιες της εκδρομες.
Απλα φανταστειτε, οτι την εποχη αυτη, τα βιντεοκλιπ ηταν σχεδον αγνωστα, οποτε οτι ακουγαμε, ηταν απο βυνιλιο (τι ειναι αυτο?)
η απο κασεττα (ειχαμε και walkman)αντε και στο ραδιοφωνο....
Ειναι ομως αδυνατον, να σας ανεβασουμε τα παντα εδω, μονο και μονο επειδη η γκαμα και ο ογκος της μουσικης ηταν τεραστιος.
Απλα διαλεγουμε καποια κομματια, απο καποια συγκροτηματα η καλιτεχνες, ωστε να μπορεσετε να σχηματισετε μια αποψη.
Ουτος η αλλως αν ανοιξετε ενα βιντεο, το youtube θα συνεχισει την περιηγηση.....

Λοιπον παμε σε ενα μεγαλο hit...



ακολουθει ενας απο τους πολυ μεγαλους κιθαριστες....



Τα επομενα δυο βιντεακια .....για αυτους που εμαθαν να ακουν μουσικη καποτε!!



και αν σας ερθει να λικνιστειτε.....ε, μην ντραπειτε!!



Εις το επανειδειν η στο "επανακουειν" (αν υπαρχει η λεξη...)

SUMMER TIME......(VOL IV)

Α, ολα και ολο, δεν σας ξεχασαμε!!! Το καλοκαιρι εχει πραμα ακομα!!

Ειχαμε γραψει οτι τα μουσικα αφιερωματα στην μουσικη που ακουγαμε στις πρωτες εκδρομες της NOGATE θα συνεχιστουν!

Λοιπον η τοτε εποχη ειχε και τις κοντρες της (στην μουσικη σκηνη της ξενης μουσικης, οχι την Ελληνικη μουσικη σκηνη).

Ηταν λοιπον οι ''ροκαδες'' και τα ''γκεραπια'' - (παραφραση του Get up που ακουγοταν πολυ στην Soul μουσικη). Παραλληλα υπηρχε η υποκουλτουρα της καλης Τζας μουσικης και το φαινομενο της PUNK σκηνης εν τη γεννεση του. (Τα αναφερουμε απλα, για να ξερετε τι σας περιμενει στην πορεια του αφιερωματος)

Ας ξεκινησουμε ομως με κατι ηπιο (πολυτραγουδισμενο απο τους παλιοτερους)



και αλλο ενα αγαπημενο κομματι πολλων απο εμας, αλλα σε μια απο τις καλυτερες εκτελεσεις του ever....



και ενα λιγοτερο γνωστο κομματι απο ενα τεραστιο group της εποχης



και για να μην εχουμε παραπονα απο την αλλη σχολη.....ακουστε'



see you soon.....το καλοκαιρι εχει πραμα ακομα!!

Αλλαγη αντιπαλου στο φιλικο της Κυριακης, αλλα αυριο με ποια ομαδα παιζουμε???

Την Α.Ε ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ θα αντιμετωπισει τελικα η ΠΡΟΟ την Κυριακη 29/Αυγ/2010 στις 17:00 στο ''κλουβι'' και οχι τον Αιαντα Παραλιας Ασπροπυργου, καθως η ομαδα του Αιαντα δεν δεχτηκε τελικα για αγνωστους λογους να γινει το φιλικο.
Την ΤΕΤΑΡΤΗ επισης στις 17:00 η ΠΡΟΟ θα δωσει ενα ακομα φιλικο στο ΚΛΟΥΒΙ με την ομαδα του Ηρακλειου.

ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΛΟΓΚ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΟΡΜΗ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ.....ΟΠΟΤΕ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΙ http://keratsinifans.blogspot.com/
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ''ΒΥΣΣΙΝΙ'' ΣΑΙΤ:
(ΟΛΑ ΤΑ LINK ΓΙΑ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΙ ΣΤΕΚΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ)
Και παμε τωρα στο αυριανο φιλικο με τον Εθνικο.
Τελικα αυριο Σαββατο, ποια ομαδα του Εθνικου θα αντιμετωπισει η Προοδευτικη στο "ΚΛΟΥΒΙ", την αντρικη (Β' Εθνικης), τους μικρους του Εθνικου η καμια καραβια υπο μεταγραφη που θελουν να δοκιμαστουν!!!
Και απο την δικη μας ομαδα, ποιοι θα αγωνιστουν αυριο και ποιοι την Κυριακη??
Μια επισημη ενημερωση δεν βλαπτει να δωθει εκει που δινεται τις δηλωσεις σας για οποιοδηποτε αλλο θεμα η φημη προκυπτει.
Πολυ απλα το αναφερουμε, διοτι εισητηριο στο γηπεδο για να δουμε εφηβους , ε - δεν λεει!!!
Ουτε ο Αθηναικος ζητησε εισητηριο....
τελος παντων, ακολουθουν καποιες παλιες φωτογραφιες απο (επαγγελματικης κατηγοριας) αγωνα ΠΡΟΟ - ΕΘΝΙΚΟΥ στο "ΚΛΟΥΒΙ"
(δηλ. μεταξυ των κανονικων ομαδων.....)

Δηλωσεις για Θανελα και αλλη μια μεταγραφη....


Δημήτρης Χόρτσας: Απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Θανέλλα!

Την έντονη φιλολογία που έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα και θέλει τον Φώτη Θανέλλα να τελεί υπό αμφισβήτηση, φρόντισε να διακόψει μία και... καλή ο Δημήτρης Χόρτσας. Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της Προοδευτικής παραχώρησε την παρακάτω δήλωση στο periferiako.com, θέλοντας να αποκαταστήσει την τάξη αναφορικά με την παρουσία του ικανότατου τεχνικού στον βυσσινί πάγκο:"Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή! Όσα γράφονται και ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο Φώτης Θανέλλας ξεκίνησε τη σεζόν και θα την ολοκληρώσει. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται".

Απο το periferiako.com

Σήμερα η Προοδευτική πραγματοποίησε ακόμη μία μεταγραφή!
Υπέγραψε ο Βαφειάδης, από τον Ιωνικό.
Η μεταγραφή είναι δώρο του Σταμάτη Τζιέρη.

απο: ΠΡΟΟinside

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

H επιστροφη της Μπουντεσλιγκα στο Μιλλερτορ....Τι εχουν να δουν τα ματια μας....

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΣΤΟ ΜΙΛΛΕΡΝΤΟΡ.....(και ο θεος βοηθος)
Το Σαββατο 28/8/2010 στις 19:30, μετα απο λιγα ευτυχως χρονια απουσιας, θα ξαναμπει ομαδα της Μπουντεσλιγκα στο ιστορικο Μιλλερτορ του Σανκτ Παουλι στο Αμβουργο, για επισημο αγωνα πρωταθληματος.

Παιχνιδια κυπελλου με ομαδες της Μπουντεσλιγκα εχουν υπαρξει κατα τα πετρινα χρονια βεβαια και παντα ο φιλαθλος κοσμος της Γερμανιας και οχι μονο, τα παρακολουθουσε με εξαιρετικα μεγαλο ενδιαφερον.
Οπως θα δειτε στο βιντεο που ακολουθει απο ημιτελικο κυπελλου με την Μπαγερν οταν η Σανκτ Παουλι επαιζε στην Γ' Εθνικη....




Η περιγραφη του σπορτκαστερ ειναι απιστευτη, διοτι (χρονικα βρισκομαστε λιγο μετα το Μουντιαλ της Γερμανιας) με λιγα λογια λεει:
"οτι οι ακριβωπληρωμενοι ασσοι της Μπαγερν, επιστερεφουν πισω στο ρολοι του χρονου, ωστε να παιξουν σε ενα γηπεδο, που δεν εχει καμια σχεση με τα υπερμοντερνα γηπεδα της Γερμανιας, σημερα η μερα τους ειναι χωρις σουιτες η καθισματα''Μπιζνες" με μπατλερ και σερβιτορο με παπιγιον για τους φιλαθλους, αλλα μονο ορθιων η ξυλινα παγκακια - και οι παικτες της Μπαγερν ειχαν και την εμπειρια των αποδυτηριων χωρις πολυτελειες οπως Τζακουζι και Μασσαζ και Οαση για ευεξια, αλλα αντιθετα στον στενο χωρο των αποδυτηριων μυριζει δακρυα και ανδρικο ιδρωτα, οπως στην δεκαετια του '60!!"
...και ολα αυτα ενω εισερχονται οι δυο ομαδες, με μουσικη υποκρουση απο την εισαγωγη του κομματιου "HELLS BELLS - οι καμπανες της κολασεως'' των AC/DC...(στανταρτ σουξε του γηπεδου στην εισοδο των ομαδων) ενω εξηγει οτι το ετησιο ''Μπατζετ" της Σανκτ Παουλι ειναι συνολικα 3.600.000 Ευρω, δηλαδη λιγοτερο απο την αξια του πιο φτηνου παικτη της Μπαγερν αυτης της εποχης!!!
TO ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ....ΣΚΕΤΟ-ΩΜΟ, ΑΝΔΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ .......ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ και ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑ!!!
Κατι τετοια ματς εν ολιγοις, ηταν τα τελευταια χρονια οι αναλαμπες στο γηπεδο αυτο!!
Το Σαββατο ομως, στην πρεμιερα της Σανκτ Παουλι στο σπιτι της, μπροστα στο κοινο της (εχει αλλαξει πολυ το γηπεδο απο τοτε που δειχνει το βιντεο- ανακατασκευαζοντας καποιες εξεδρες και αυξανοντας την χωρητικοτητα, αλλα και παλι δεν βγαινει ο λογαριασμος με τα μαγικα χαρτακια,..... δεν χωραμε ρε παιδια!!!) θα αντιμετωπισει μια γνωριμη ομαδα απο τις μικροτερες κατηγοριες, την ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - τους "Σκατοεκατομμυριουχους" οπως τους αποκαλουν οι οπαδοι των "ΠΕΙΡΑΤΩΝ"!


Μολις ειδατε ενα αποσπασμα σε βιντεο απο τον αποχαιρετισμο (με Ευρω στο χερι)των ULTRAS της ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ στους ΣΚΑΤΟΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ της ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ μετα την νικη της Παουλι με 2-1 κατα την τελευταια συναντηση των δυο ομαδων στο Μιλλερντορ σε αγωνα Β' Εθνικης!

Ας δουμε ομως τι εγινε στο πρωτο ματς της σαιζον και την εκτος εδρας νικη της ΠΑΟΥΛΙ με 1-3 στο Φραιμπουργκ (αναρτηση με βιντεο με τα Γκολ και τις κυριωτερες φασεις, εχουμε κανει εδω και μερες-σε ''ΧΑΙ ΝΤΕΦΙΝΙΣΙΟΝ'' παρακαλω - δεν μυριζει και ο ιδρωτας των παικτων οπως στην δεκαετια του '60....βλεπεις η τεχνολογια???)
(Δανειζομαστε το κειμενο απο το σαιτ των παιδιων που τρεχουν των συνδεσμο φιλων της Σανκτ Παουλι στην Αθηνα)
Καλώς σας βρήκαμε!!!
Written by George
Sunday, 22 August 2010 10:02

Κάθε αρχή είναι δύσκολη, όμως στην περίπτωσή μας έγινε ξανά η διαφορά! Επιστρέφοντας μετά από χρόνια στην Πρώτη Κατηγορία καταφέραμε να κάνουμε την έκπληξη νικώντας την Freiburg με 1-3 στην έδρα της. Λέγοντας έκπληξη δεν εννοώ πως οι αντίπαλοί μας ήταν κάποια καλή ομάδα, αλλά όπως και να το κάνουμε έπαιζαν και πέρυσι στην μεγάλη κατηγορία, ενώ εμείς είχαμε και το επιπλέον άγχος της πρεμιέρας. ...
Ο αγώνας
Βλέποντας κάποιος το σκορ μπορεί να πει πως ήταν μια άνετη νίκη, όμως μόνο αυτό δεν έγινε… ή μάλλον θα μπορούσε να ήταν έτσι αν οι Ebbers, Hennings και ο Lehmann είχαν ευστοχήσει σε μία από τις, πραγματικά, πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο. Αποκορύφωμα ήταν το ψαλίδι του Ebbers που κατέληξε λίγο άουτ. Αντίθετα η Freiburg δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να κάνει αισθητή την παρουσία της και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι το πρώτο κόρνερ το κέρδισε στο 42’....

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την ομάδα μας πάλι να έχει την υπεροχή, όμως φαινόταν ξεκάθαρα πως η αντίπαλη ομάδα είχε αρχίσει να ανεβαίνει σιγά – σιγά. Μεσολάβησαν κάποιες φάσεις, από τις δύο μεριές και περίπου στο 62’ η Freiburg άρχισε να έχει το πάνω χέρι λόγω των αχρείαστων λαθών που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Sankt Pauli. Ακόμα και έτσι όμως, στο 72’ ο Ebbers έπειτα από λάθος της αντίπαλης άμυνας βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα και αφού επιχείρησε να τον περάσει, σούταρε από πολύ πλάγια αντί να πασσάρει σε ελεύθερο συμπαίκτη του στέλνοντας έξω την μπάλα.
(Χαρακτηριστική φωτογραφία από fair play)

Ώρα για γκολ...
Καθώς όλοι αρχίσαμε να λέμε πως έστω και έτσι, καλή είναι και η ισοπαλία ήρθε ο Cisse (ουδεμία σχέση με τον original) και μετά από αδράνεια της άμυνας πλάσσαρε τον Hein κάνοντας το 1-0 στο 78’ κόντρα στην ροή του αγώνα. Αυτοκτονία?
Θα μπορούσε, αλλά ο ποδοσφαιρικός θεός (και γαμώ ε?) μας χρωστούσε κάτι. Έτσι λοιπόν, ο Sukuta Pasu μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 80’ και λες και θυμήθηκε το περυσινό του ντεμπούτο στην ομάδα, έκανε την διαφορά. Στο 83’ έτρεξε την γραμμή από τα αριστερά σέντραρε χαμηλά και έπειτα από μία επίδειξη άριστης τεχνικής “pinball” η μπάλα κατέληξε στο ύψος του πέναλτι όπου ο Boll σκότωσε… συγνώμη… σούταρε την μπάλα στην γωνία του τέρματος της Freiburg. Η ομάδα πήρε μπροστά και πίεσε. Αποτέλεσμα ήταν στο 89’ ο Sukuta Pasu να σημειώσει το 2-1 (γκολ που δικαιούταν). Πανηγύρια και χαρές, αλλά η ομάδα σταματημό δεν είχε
και στο 90+1’ ξανά, ο Sukuta Pasu, όχι(προς θεού) από θέση οφσαιντ να πασσάρει στον νεοαποκτηθέντα Bartels και αυτός να γράψει το 3-1!!!

Κριτική στους παίκτες δεν θα κάνω λόγω του ότι ο πρώτος αγώνας είναι πάντα δύσκολος. Ναι καλά καταλάβατε… δεν θα γράψω τίποτα για τον Oczipka. Το μόνο που θα πω είναι πως ο Zambrano έκανε καλή εμφάνιση, με κάποια λάθη, αλλά και αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.

ΤΡΕΛΑ!
Μεγάλη νίκη από πολλές πλευρές. Πρώτον κερδίζεις τις εντυπώσεις με μία δύσκολη ανατροπή ανεβάζοντας και την δικιά σου ψυχολογία για τα επόμενα πιο σκληρά παιχνίδια. Δεύτερον κερδίζεις μία ομάδα που πολύ πιθανόν είναι να βρεθεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και τέλος παίρνεις την πρώτη από τις 30 νίκες που θέλουμε για να το σηκώσουμεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Για αυτόν τον λόγο κάντε wallpaper την παρακάτω σημαία και αρχίστε να σκέφτεστε το Champions League!!! ;-P

Συντομα παλι, θα εχουμε νεα!!

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η µαύρη επταετία τού ποδοσφαίρου και η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Οι αριστερές οµάδες δεν ξέφυγαν από την καταδιωκτική µανία τής χούντας.




Δύσκολα χρόνια εκείνα... Το άγρυπνο µάτι τού ασφαλίτη παραµόνευε σε κάθε γωνιά µε σκοπό να ανακαλύψει οποιαδήποτε δηµοκρατική δραστηριότητα, προερχόµενη είτε από µεµονωµένους πολίτες είτε από παρέες και κόµµατα είτε από οµάδες... Οµάδες... Η λέξη «οµάδα» κάθε άλλο παρά εύηχη ήταν στα αυτιά των καθεστωτικών. Έφερνε µπελάδες στη χούντα και οι αξιωµατούχοι της έκαναν τα πάντα για να µην υφίσταται ούτε καν ως... έννοια.

Οµάδες διαφόρων τύπων διαλύθηκαν. Έτσι, κατά τη διάρκεια της 7ετίας και οι ποδοσφαιρικές δεν γινόταν να εξαιρεθούν...
Μικροί, µεσαίοι, µεγάλοι σύλλογοι της εποχής «αγγίχτηκαν» από τη χούντα, διαλύθηκαν, συγχωνεύτηκαν, έπαψαν να υπάρχουν. Ο νόµος που επέβαλλε µε υπέρµετρο ζήλο ο τότε Γενικός Γραµµατέας Αθλητισµού, Κώστας Ασλανίδης, επηρέασε ποδοσφαιρικά σωµατεία σε όλη την ελληνική επικράτεια, µε τη Βόρεια Ελλάδα να «µετράει» τις λιγότερες απώλειες. Στόχος τού καθεστώτος ήταν η µείωση των σωµατείων και η δηµιουργία πρωταθλήµατος µε βάση τις πρωτεύουσες των νοµών.

Βέβαια, πίσω από την... απλοποίηση του ποδοσφαιρικού χάρτη τής χώρας κρυβόταν και ο φόβος των δικτατόρων ότι κάποιες από τις ποδοσφαιρικές οµάδες χαρακτηρίζονταν από αριστερές πεποιθήσεις, οµάδες προερχόµενες από υποβαθµισµένες και φτωχικές περιοχές. Από κεί, δηλαδή, που ξεκινάει συνήθως η κάθε είδους αντίσταση.


Κανείς δεν είναι σε θέση να πει µε σιγουριά πόσες και ποιες οµάδες ποδοσφαίρου δια-λύθηκαν επί χούντας λόγω πεποιθήσεων. Το θέµα, όµως, είναι πως ήταν αρκετές και ο λόγος, για τους ανθρώπους που έζησαν από κοντά τα γεγονότα, δεν είναι αυτός που µετράει. Το γεγονός είναι αυτό που έχει σηµασία. Ιστορικοί σύλλογοι «εξαφανίστηκαν» κατά τη διάρκεια της 7ετίας.

Κάποιοι από αυτούς χάθηκαν για πάντα, οι περισσότεροι, όντες τότε πρωταγωνιστές στα πρωταθλήµατά τους, άρχισαν να παρακµάζουν και δεν ορθοπόδησαν ποτέ. Κάποιοι άλλοι, πάλι, τα κατάφεραν έστω κι έπειτα από πολλά χρόνια.


Αστέρας Τρίπολης, Εργοτέλης και Προοδευτική

Μεταξύ εκείνων που τα κατάφεραν, οµάδες δηλαδή που ξαναβρήκαν τον δρόµο προς την επιτυχία, βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, ο Εργοτέλης, η Προοδευτική. Τρεις σύλλογοι που επηρεάστηκαν άµεσα από τον νόµο τού Ασλανίδη, βρήκαν τον δρόµο για να επιστρέψουν στα µεγάλα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας και της Β’ Εθνικής. Ο Αστέρας είχε ήδη συγχωνευτεί µε τον Άρη-Ατρόµητο, δηµιουργώντας τον Αθλητικό Όµιλο Τριπόλεως.
Το 1968 διαλύθηκε µε την υπ’ αριθµ. 345 απόφαση του Πρωτοδικείου Τριπόλεως, κατ’ επέκταση του νόµου Ασλανίδη που ήθελε µία οµάδα µόνο στην Αρκαδία! Συγχωνεύθηκε µε την ΑΕΚ Τρίπολης, τον Όµιλο Τριπόλεως, τον Ερµή Μερκοβουνίου και τον Παναρκαδικό, µε τον τελευταίο να δίνει το όνοµα και το γήπεδο στη νέα οµάδα.

Έπειτα από έναν χρόνο, το «σχέδιο» Ασλανίδη «ναυάγησε» και οι οµάδες διαχωρίστηκαν, ενώ από το 1978 κι έπειτα ο Αστέρας Τρίπολης άρχισε να παίρνει την τωρινή του µορφή.
Την ίδια περίοδο, οι φίλοι τού Εργοτέλη είδαν την οµάδα τους να ενώνεται µε τον µισητό ΟΦΗ και να διαλύεται.
Στοίχισε πολύ στους Κρητικούς η διάλυση «της δικής τους οµάδας», χάθηκε το σύµβολο του αρχαίου Κρητικού Ολυµπιονίκη απ’ όπου πήρε και το όνοµά του ο σύλλογος, ενώ είδαν πολλούς από τους ποδοσφαιριστές να εντάσσονται υποχρεωτικά στις τάξεις τού ΟΦΗ.
Μέχρι σήµερα, άνθρωποι που έζησαν εκείνες τις στιγµές, δυσκολεύονται να µείνουν ασυγκίνητοι όταν αναπολούν τα γεγονότα. Όµως το πείσµα τους ήταν µεγάλο, δεν πτοήθηκαν, ούτε από τους νόµους τού Ασλανίδη ούτε από τα µεγάλα συµφέροντα. Ο Εργοτέλης σύντοµα επανιδρύθηκε και έφτασε να πρωταγωνιστεί και πάλι στις επαγγελµατικές κατηγορίες ποδοσφαίρου, φτάνοντας µέχρι τα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Ο Φοίνικας, το πουλί, που σύµφωνα µε τον Ηρόδοτο, αναγεννιέται από τις στάχτες του, είναι το έµβληµα της Προοδευτικής. Τι ειρωνεία, το ίδιο σύµβολο χρησιµοποίησε –µε την προσθήκη τού στρατιώτη– και η χούντα που διέλυσε την ιστορική οµάδα τού Κορυδαλλού.
Πολλές οι οµάδες, βλέπετε, στον Πειραιά...
Πολλές από αυτές µε αριστερούς στις τάξεις τους!!!
Δεν άρεσε στον Κώστα Ασλανίδη αυτό το «τοπίο». Πριν από τη διάλυσή της, η Προοδευτική πρωταγωνιστούσε, ενώ είχε φτάσει στην 4η θέση τού πρωταθλήµατος της Α’ Εθνικής, την περίοδο 1964-65.
Έπειτα, άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα. Κατάφερε να ορθοποδήσει πολλά χρόνια αργότερα. Το σηµαντικό είναι ότι διατήρησε, εν τέλει, και το όνοµα και το έµβληµά της.


Θύελλα στην Πάτρα
Η Αχαΐα δεν έµεινε ανεπηρέαστη από τον νόµο Ασλανίδη. Η Θύελλα Πατρών, οµάδα των Προσφυγικών τής Αχαΐας, το 1967 συγχωνεύτηκε υποχρεωτικά µε τον Ολυµπιακό Πατρών, τον Ηρακλή, την Προοδευτική, τον Απόλλωνα, τον Πατραϊκό και τον Αχιλλέα (όλες οµάδες τής Πάτρας) για να ιδρυθεί ο
Α.Π.Σ. Πάτραι. Η «Θύελλα» είχε αρνηθεί τη συγχώνευση –όπως και οι άλλες οµάδες– αλλά η χούντα έστειλε αστυνοµικές δυνάµεις να παραλάβουν το αρχείο και το καταστατικό του συλλόγου µε τη βία. Τότε οι Θυελλιώτες πήραν το καταστατικό, το λάβαρο και τη σφραγίδα, τα έβαλαν σε ένα σιδερένιο κιβώτιο και τα έκρυψαν σε ένα οικόπεδο στην περιοχή τής Εγλυκάδας. Τα έβγαλαν µόνο όταν έπεσε η χούντα.
Από τις προαναφερθείσες οµάδες, καµία δεν κατάφερε να ορθοποδήσει εκτός από τη Θύελλα. Ο Ολυµπιακός δεν ξέφυγε ποτέ από τα ερασιτεχνικά επίπεδα, ενώ ο Πατραϊκός καλλιεργεί µόνο το τµήµα τού πινγκ πονγκ, το µοναδικό που έµεινε ανεξάρτητο µετά τη συγχώνευση.

Συγχώνευση στη σέντρα

«Ούτε οι Ιταλοί, ούτε η χούντα κατάφεραν να µας διαλύσουν». Αυτή την έκφραση θα ακούσει αρκετές φορές όποιος επιχειρήσει να θυµίσει στους Διαγορίτες τα γεγονότα τού ’68. Ένα από τα ιστορικότερα σωµατεία τής Ελλάδας, ο Διαγόρας Ρόδου, έπεσε επίσης «θύµα» «µε το έτσι θέλω» τού Ασλανίδη. Αυτό συνέβη το 1968, όταν η χούντα διέλυσε τον Ροδιακό, τον Δωριέα αλλά και τον Διαγόρα, για να δηµιουργήσει τον Α.Σ. Ρόδου.
«Οι Διαγορίτες δεν δέχτηκαν να βάλουν την υπογραφή τους και πήραν τα έγγραφα του συλλόγου στα σπίτια τους, ενώ τα γραφεία έµειναν άδεια και ανεκµετάλλευτα, δεν τόλµησαν να τα χρησιµοποιήσουν», θυµάται ο κ. Μιχάλης Μάχλης, επί πολλά χρόνια στην «υπηρεσία» τής οµάδας.
«Περήφανοι για τον σύλλογό τους, αρνήθηκαν να “συµµορφωθούν προς τας υποδείξεις” τού καθεστώτος και να παραδώσουν τη σφραγίδα τού Διαγόρα. Στην περίπτωσή µας, χρειάσθηκε να κατέβει αυτοπροσώπως ο Ασλανίδης στη Ρόδο, και να κληθούν οι παράγοντες του Διαγόρα στην Ασφάλεια, όπου τους απείλησαν µε διώξεις. Παρ’ όλα αυτά, ο Διαγόρας δεν συναινούσε. Η υπόθεση έληξε µε αναγκαστικό νόµο», συµπληρώνει σε επικοινωνία µε τη ΓΑΛΕΡΑ ο αντιπρόεδρος του Διαγόρα, Θεολόγος Τσιγάρος. Τα σωµατεία που προαναφέραµε σίγουρα δεν είναι τα µοναδικά που διαλύθηκαν ή συγχωνεύτηκαν µε άλλα, µε το νόµο Ασλανίδη.

Σύλλογοι όπως ο Όλυµπος Κέρκυρας, ο Αστέρας Ρεθύµνου ή η αθηναϊκή Σαθράπολη, που συγχωνεύτηκε µε την Ελευθερούπολη για να δηµιουργηθεί ο Ίκαρος, άλλαξαν µορφή και οι άνθρωποί τους αναγκάστηκαν να... κρύψουν στα συρτάρια ή στις καρδιές τους, ύµνους και σύµβολα.
Κάποιοι από αυτούς χαρακτηρίζονταν από αριστερά «πιστεύω», σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ήταν αρκετή η περηφάνια τους που τους οδήγησε να αντισταθούν στην... απάρνηση της ιστορίας. Να πουν «όχι» στη χούντα. Να κινδυνεύσουν µε φυλάκιση «για µια οµάδα».
Όπως και να ‘χει, ένα είναι σίγουρο: Πως τα σωµατεία που διαλύθηκαν ή επιχειρήθηκε να διαλυθούν, είχαν ιστορία... Και η ιστορία δεν «συγχωνεύεται».
Ενα αρθρο της Κας Αλεκας Ζουμη που ανεβηκε 9/Σεπ/2008 στο περιοδικο ΓΑΛΕΡΑ

Το κείμενο αρχικά δημοσιεύθηκε στην:
Ιστοσελίδα: Περιοδικό Γαλέρα
URL: http://galera.gr/magazine/modules/articles/article.php?id=1339


Τρια ενδιαφεροντα αποκοματα εφημεριδων.........μιας αλλης εποχης!!
Αξιζει να τα μεγενθυνετε για να τα διαβασετε!!

Νεο βινεο (7 λεπτα) απο το 1ο ημιχρ. του φιλικου αγωνα Αθηναικος - Προοδευτικη

Δειτε και το βιντεο το 3ο και τελεταιο ΚΛΙΠ (7 λεπτα) του 1ου ημιχρ. Αθηναικος - Προοδευτικη που εγινε την Κυριακη στο βοηθητικο γηπεδο της Εργανης στον Βυρωνα.

ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ Α.Ο. ΠΟΡΟΥ - Το Σαββατο με ΕΘΝΙΚΟ 18:00 στο Κλουβι το επομενο!!





ΑΝΑΒΟΛΗ ΦΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΠΟΡΟ

Αναβληθηκε τελικα το φιλικο που ηταν να γινει σημερα με την ομαδα του Πορο και οπως ολα δειχνουν το αμεσως επομενο φιλικο θα ειναι αυτο του Σαββατου στο Κορυδαλλο με την ομαδα του Εθνικου Οφπφ-ΑΟ Μανης στις 18:00 και θα ακολουθησει ακομα ενα την επομενη μερα (ΚΥΡΙΑΚΗ) με την ομαδα του Αιαντα Παραλιας χωρις να εχει γινει γνωστος ακομα ο τοπος διεξαγωγης του συγκεκριμενου φιλικου.

ΠΗΓΗ: PROODEFTIKI-KORYDALLOS

Τον αγωνα του Σαββατου, αναμενεται να τον παρακολουθησουν πολλοι φιλαθλοι και των δυο ομαδων....αντε να θυμηθουμε τα παλια....
ενω το αθλητικο σαιτ sentragoal μας ενημερωνει τα εξης:
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
Ο Ηρακλής Αλεξίου έμεινε πρόσφατα ελεύθερος (ύστερα από δική του επιθυμία) από τον Ανταγόρα Κω και η Προοδευτική εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία. Με τάχιστες διαδικασίες φρόντισε και «έκλεισε» τον 20χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος έχει εξαιρετικές συστάσεις.
Εξάλλου, οι «βυσσινί» του Φώτη Θανέλλα θα δώσουν δύο εντός έδρας φιλικές αναμετρήσεις, το Σάββατο με τους ερασιτέχνες του Εθνικού και την Κυριακή με τον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου. Και τα δύο ματς θα ξεκινήσουν στις 6 μ.μ.

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΒΙΝΤΕΟ (10 λεπτα ΚΛΙΠ) απο το φιλικο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Ανεβαινουν στο γνωστο καναλι μας στο τα 10κλιπ (βιντεο) με ολες τις φασεις του Κυριακατικου φιλικου ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.
Σημερα μονο τα ΚΛΙΠ του 1ου Ημιχρονου

Ενα παραδειγμα:


ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΚΛΙΠ ΤΟΥ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ !!!

Υπεγραψε ο 19χρονος Ηρακλης Αλεξιου - Αναβολη στο φιλικο με ΠΟΡΟ??

Ολοκληρωθηκε η μεταγραφη του 19χρονου Ηρακλη Αλεξιου για τον οποιο σας ενημερωσαμε και πριν και ο παιχτης θα αγωνιζεται τη νεα χρονια με τη φανελα της ΠΡΟΟ, προκειται για μια πολυ καλη κινηση, καθως ο παιχτης θεωρειται απο τους καλυτερους στην ηλικια του παιχτες και ηδη παρακολουθειται απο ομαδες ακομα και της Α΄εθνικης, ενω τελος να τονισουμε οτι το φιλικο που εχει προγραμματιστει για την Τεταρτη με τον Πορο στο ομονυμο νησι οδευει προς αναβολη, για οτι νεοτερο θα σας ενημεροσουμε εγκαιρως.

πηγη: PROODEFTIKI-KORYDALLOS

ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10λεπτο ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ημιχρονο του φιλικου αγωνα της Κυριακης μεταξυ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ....

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Τι Γιαπης - τι HOOLIGANS - η νεα μαστιγα !!! Μπορει να γερασαν , αλλα μυαλο δεν εβαλαν!!



Οι μοντέρνοι χούλιγκαν

Κινούνται σε οµάδες πολλών ατόµων. Κάνουν χρήση κοκαΐνης και είναι εθισµένοι στη βία. Αρκετοί είναι πάνω από 65 ετών.
Χρησιµοποιούν τα κινητά και το Διαδίκτυο για να κλείνουν ραντεβού µε αντίπαλες οµάδες.

Αυτό είναι το προφίλ των χούλιγκαν του 21ου αιώνα που απειλεί εκ νέου το βρετανικό ποδόσφαιρο. Αλλωστε, οι ποδοσφαιρικές αρχές και η Αστυνοµία έχουν αναγνωρίσει πως χουλιγκανισµός πάντα υπήρχε στο νησί.

Πριν από µερικές ηµέρες, ο Ντένι Σκράιβεν, 26 χρονών, ταχυδρόµος και ο Κάλι Χαγκενστέντε, 21 ετών, µέλη της οργάνωσης οπαδών της Τότεναµ Υid Αrmy, καταδικάστηκαν σε 15 µήνες φυλάκιση, ενώ για έξι χρόνια τους απαγορεύτηκε η είσοδος σε ποδοσφαιρικά γήπεδα γιατί συµµετείχαν στην καταστροφή µίας παµπ από 20 ταραχοποιούς, η οποία είναι στέκι οργανωµένων οπαδών της Αρσεναλ, µετά τη νίκη της τελευταίας στο ντέρµπι του Βόρειου Λονδίνου τον περασµένο Οκτώβριο.

Την προηγούµενη Τετάρτη επιβλήθηκε στον 19χρονο Κάλµουλ Ελις πενταετής απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα γιατί αποδείχτηκε πως ήταν ο ηγέτης µίας οµάδας χούλιγκαν του Μπράντφορντ Σίτι.

Είναι ακόµα ένα περιστατικό στην αλυσίδα των τελευταίων γεγονότων που επιβεβαιώνει πως ο χουλιγκανισµός στη Βρετανία δεν έχει ξεριζωθεί και περιµένει την ευκαιρία για να επιβάλει το καταστρεπτικό του έργο.

Στα γήπεδα και πέριξ αυτών, η κατάσταση παραµένει ελεγχόµενη χάρη στα ηλεκτρονικά µέσα που χρησιµοποιούν οι σύλλογοι και η Αστυνοµία.
Η κατάσταση ωστόσο φαίνεται να µην είναι το ίδιο ελεγχόµενη µακριά από τις έδρες των οµάδων.
Κορυφαίο στέλεχος λονδρέζικης οµάδας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυµία του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι αφελής όποιος πιστεύει πως το πρόβληµα του χουλιγκανισµού δεν υφίσταται. Το Διαδίκτυο παρέχει έναν εύκολο τρόπο στους χούλιγκαν για να συναντιούνται».

Οι «επικίνδυνοι οπαδοί», όπως αποκαλούνται επίσηµα στη Βρετανία, θεωρούν ότι µεταδίδουν το πάθος τους για επεισόδια στους γιους και τα εγγόνια τους.

Ο Γουόλι, πρώην ηγετικό µέλος των οργανωµένων οπαδών της Μπέρµιγχαµ, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται Ζulus, δηλώνει πως τα µέλη θεωρούν την οργάνωση σαν οικογένειά τους.
«Οι Ζulus βρίσκονται µαζί 25 χρόνια. Βγαίνουµε έξω µαζί, πίνουµε µαζί, πηγαίνουµε µαζί σε γάµους και κηδείες, ακόµα και δουλειές κάνουµε µαζί. Νοιαζόµαστε ο ένας για τον άλλον. Ο απλός κόσµος δεν µπορεί όµως να το καταλάβει».

Ο υπεύθυνος ασφάλειας της Αρσεναλ, Πιτ Ντέρντεν, εξηγεί πως µεταξύ των 60.000 φιλάθλων που έρχονται στο γήπεδο υπάρχουν 150 µε 200 που ανήκουν στην κατηγορία των «επικίνδυνων οπαδών».

Πολλοί απο αυτούς βρίσκονται στα µέσα της έκτης δεκαετίας της ζωής τους και πιθανόν να κερδίζουν 100.000 στερλίνες την εβδοµάδα στο Σίτι.


Αρκετοί ακόµα δεν πηγαίνουν στα παιχνίδια γιατί δεν µπορούν να πάρουν κάρτα µέλους ή είναι τιµωρηµένοι, αλλά παρ' όλα αυτά προκαλούν επεισόδια».


Σύµφωνα µε τον Ντέρντεν, η χρήση κοκαΐνης από τους ταραχοποιούς τους κάνει ατρόµητους και πηγαίνουν στη «µάχη» χωρίς να υπολογίζουν τον κίνδυνο.


ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
«Οι Ζulus βρίσκονται µαζί 25 χρόνια.
Βγαίνουµε έξω µαζί, πίνουµε µαζί, πηγαίνουµε µαζί σε γάµους και κηδείες».


Διαβασατε μια ερευνα του Γιώργου Νασµή απο τα ΝΕΑ

Τα νεα απο το ισοπαλο φιλικο Ζακυνθου - Προο 1-1 & Φωτο

Η ομαδα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ οπως κατεβηκε στο γηπεδο



Ολοκληρώθηκε νωριτερα το φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Ζακύνθου.
Τον αγωνα παρακολουθησαν περιπου 350 φιλαθλοι, μεταξυ των οποιων και καποιοι της Προοδευτικης που ''ξεκαλοκαιριαζουν'' στο νησι, η μενουν πια στην απεναντι ακτη της Πελοποννησου.

Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Προοδευτική στο πρώτο εντός έδρας φιλικό που έδωσε για φέτος η νησιώτικη ομάδα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 66΄ με τον Κωστάκη, ενώ οι φιλοξενούμενη ομαδα ισοφάρισε στο 81΄ με τον Άγγελο Χόρτσα.

Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν μέτριο με τις δύο ομάδες να δείχνουν κουρασμένες από την προετοιμασία.
Καλά στοιχεία έδειξε η Ζάκυνθος μονο στο πρώτο 20λεπτο, με καλή κυκλοφορία μπάλας και "φρεσκάδα".
Η Προοδευτική ομως ισορρόπησε στη συνέχεια και έδειξε κι αυτή με τη σειρά της πως θα είναι αρκετά δυνατή φέτος.

ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ


4΄ Το σουτ του Βασιλειάδη μπλόκαρε δύσκολα ο Χατζάκης.

16΄: Ο Λιβέρης βγάζει ωραία κάθετη πάσα στο Βασιλειάδη, αυτός από πλάγια δεξιά συρτάρει συρτά άουτ

30΄: Ο Τσολάκος από πλάγια δεξιά (καλή θέση) σουτάρει άουτ

40΄: Δοκαρι για την Ζακυνθο. Ο Βασιλειάδης από αριστερά σεντράρει, ο Σόμπζακ πετάγεται, πιάνει την κεφαλιά που στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

47΄ Πάσα Στρατομήτρου στον Σόμπτζακ το σουτ του οποίου από το σημείο του πέναλτι πέρασε άουτ.

48΄: Ο Σόμπζακ από κοντά πιάνει κεφαλιά άουτ, χάνοντας καλή ευκαιρία

52΄: Δυνατό μακρινό σουτ του Χατζηαντωνίου ο Χατζάκης απομακρύνει δύσκολα με γροθιές

62΄: Καλό σουτ του Λαναρά, αποκρούει δύσκολα ο Καλαϊτζίδης σε κόρνερ

66΄: ΓΚΟΛ... Ο Λιβέρης αναλαμβάνει να εκτελέσει κόρνερ και από το ύψος του πέναλτι ο Κωστάκης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Προοδευτικής (1-0)

81΄: ΓΚΟΛ...Το ολέθριο λάθος τοτ Στρατομήτρου δίνει τη δυνατότητα στον Άγγελο Χόρτσα να ισοφαρίσει σε 1-1, με πλασέ από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή.

85΄: Ο Βασιλειάδης από δεξιά στην περιοχή κόβει τη μπάλα στον Παπαδόπουλο, αυτός πλασάρει όμως απομακρύνουν πάνω απ' τη γραμμή οι αμυντικοί

89΄: Ο Βασιλειάδης ξανά σεντράρει και το σουτ που πιάνει ο Βυθούλκας αποκρούει ο νεαρός Ζήνωνος

Συνθεσεις:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: (Σάββας Καρυπίδης) Καλαϊτζίδης, Στρατομήτρος, Σμάρνουχ, Κατρανίτσας, Αποστολόπουλος, Κωστάκης, Λιβέρης, Θανόπουλος, Χατζηαντωνίου, Βασιλειάδης, Σόμπζακ.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Γιαντσέλης, Φέκας, Στανάιτις, Καλογέρης, Μαρίνος, Νώτης, Παπαδόπουλος, Βυθούλκας Ι., Τσακτάνης και Αμπατζίδης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: (Φώτης Θανέλλας) Χατζάκης, Τσιαντούλης, Καλαϊτζίδης, Χόρτσα Μ., Ζίζηλας, Μπιρμπίλης, Λέκκας, Λαζάρου, Τσουλάκος, Ντούγκα, Ουσταμπασίδης. Έπισης αγωνιστηκαν και οι Γρίβας, Παρασκευόπουλος, Χόρτσας Αγ., Λαναράς, Μαραγκάκης, Χαλκιάς, Γαβαλάς, Μιχαήλ, Χατζηγεωργαλής, Ζήνωνος

Αργοτερα θα ανεβει και ενα βιντεο απο τον αγωνα....

1-1 Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ (Σε λιγο νεωτερα)

1-1 ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ

Ισοπαλη με 1-1 αναδειχτηκε η ΠΡΟΟ στο σημερινο φιλικο που εδωσε στην Ζακυνθο με την ομονυμη ομαδα,σε λιγο θα σας ενημεροσουμε και με ενα μινι ρεπορταζ απο τον αγωνα.


Read more: PROODEFTIKI-KORYDALLOS: 1-1 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ

Νεες μεταγραφες στην Προοδευτικη αλλα και εξελιξεις??

Μέχρι το μεσημέρι υπογράφει ο Αλεξίου από τον Ανταγόρα Κω.

(Συμφωνα με διαφορα αθλητικα σαιτ, στον Ανταγορα βρισκωνται πολλοι παικτες που ειχαν συμφωνησει - στην πορτα της εξοδου, για οικονομικους λογους. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελεί και ο Μιχάλης Λυριστής, που είχε συμφωνήσει μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο νησιώτικο σωματείο και αποχώρησε από τους νεοφώτιστους, καθώς υπήρξε διαφωνία στον οικονομικό τομέα. Την ίδια ώρα, υπάρχουν έντονες φήμες που αναφέρουν ότι και άλλοι ποδοσφαιριστές του Ανταγόρα βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και μια ανάσα από συμφωνία με άλλες ομάδες.)


Στο σημερινο φιλικο η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ που αναμενεται με 25μελη αποστολη στην Ζακυνθο θα αντιμετωπισει την τοπικη ομαδα (οπου αγωνιζεται στο πρωταθλημα της Γ' Εθνικης) στο εθνικο σταδιο του νησιου στις 17:15.

Ο αγωνας αποτελει την προβα τζενεραλε για την ομαδα του
A.Π.Σ. Ζακυνθου εν οψη του Σαββατιατικου αγωνα κυπελλου με τον
Αιαντα Σαλαμινας ?? η Περαματος?? - και την ομαδα της Ζακυνθου προπονει για δευτερη συνεχομενη χρονια ο παλιος παικτης της ΠΡΟΟ
Σ. Καρυπιδης με βοηθο τον Π. Γουσετη. Συμφωνα με πληροφοριες απο το νησι, μετα την περσυνη επιτυχημενη σαιζον, στην φετεινη σαιζον η Ζακυνθος εχει πρωταγωνιστικες βλεψεις και στοχο την ανοδο στην Β' Εθνικη!


Μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε επισης για επιθετικό μεγάλου βεληνεκούς (έχει παίξει Α' Εθνική).


Επίσης, στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει κλίμα έντονης δυσαρέσκειας προς τον προπονητή. Μέχρι το βράδυ θα έχουμε πιθανώς εξελίξεις και με αυτό το θέμα.

( Για αυτο εχτες στο αγωνα στον Βυρωνα εθεαθησαν δυο γνωστοι προπονητες στην εξεδραη βρεθηκαν εκει για να δουν τον Αθηναικο που αγωνιζεται στον ιδιο ομιλο???)


Το βραδακι θα ανεβασουμε υλικο απο τον αγωνα της Ζακυνθου.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ- ΟΙ NOGATERS - ειναι παντουυυυυυυυ..........!!!


Η αναρτηση περιεχει στοιχεια που διαβασαμε στο prooinside.com και αλλα στεκια του διαδυκτιου...

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ανεβηκαν τα πρωτα βιντεακια απο το φιλικο Αθηναικος - Προοδευτικη 3-0

Ανεβηκαν τα πρωτα βιντεακια απο το φιλικο παιχνιδι Αθηναικος - Προοδευτικη οπου για την Προοδευτικη αγωνιστικαν κυριως νεαροι και καποιοι υπο δοκιμη παικτες.

Παρακολουθηστε τα βιντεο με τα γκολ του αγωνα και....











Αυριο η συνεχεια με φασεις απο τον αγωνα.....

Αθηναικος - Προοδευτικη 3-0 σε φιλικο αγωνα σημερα (βιντεο σε λιγη ωρα)


ΗΤΤΑ ΜΕ 3-0 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΚΟ

Την ηττα με 3-0 γνωρισε η ΠΡΟΟ σε φιλικο ματς εναντιον του Αθηναικου, η ΠΡΟΟ παραταχθηκε στον αγωνιστικο χωρο με τους λεγομενους μικρους και καπoιους ακομα υπο δοκιμην παιχτες και δεν εδειξαν κατι το ιδαιτερο, ενω δεν απειλησαν την αντιπαλη εστια σε κανενα σημειο του αγωνα, το παρων στο γηπεδο εδωσε συσσωμη η διοικηση καθως και 40 οπαδοι της ΠΡΟΟ δειχνοντας σε ολους οτι ειναι παντα διπλα στην ομαδα.

Αυριο να θυμισουμε οτι η ομαδα δινει φιλικο αγωνα στην Ζακυνθο με την ομονυμη ομαδα.


source: http://korydallos-proodeftiki.blogspot.com/

Σε λιγη ωρα θα ειναι διαθεσιμα τα πρωτα βιντεο απο τον αγωνα, αλλα στο γηπεδο βρεθηκε και συνεργειο που βιντεοσκοπουσε τον αγωνα για λογαριασμο του ΚΑΝΑΛΙ 10.
Απο οτι μαθαμε, θα μεταδοθει σε καποια εκπομπη που αρχιζει 20:00 ωρα και ειναι αθλητικου περιεχομενου.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΦΙΛΙΚΟ + ΒΙΝΤΕΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 18:00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ....

Το πειρατικο της ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ κουρσεψε με 1-3 το Φραιμπουργκ (βιντεο)

Καλο ποδαρικο για τους πειρατες της Μπουντεσλιγκα που πηγαν, ειδαν και νικησαν σε εναν καλο αγωνα εκτος εδρας την Φραιμπουργκ.

Παρακολουθηστε τα κυριοτερα στιγμιοτυπα και ολα τα γκολ σε βιντεο (HD)


ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΕΞΑΛΑ ΟΙ 3000 ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΟΥΛΙ ΠΟΥ ΔΙΕΣΧΙΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΣΕ ΝΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!!!!