ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Νεες μεταγραφες στην Προοδευτικη αλλα και εξελιξεις??

Μέχρι το μεσημέρι υπογράφει ο Αλεξίου από τον Ανταγόρα Κω.

(Συμφωνα με διαφορα αθλητικα σαιτ, στον Ανταγορα βρισκωνται πολλοι παικτες που ειχαν συμφωνησει - στην πορτα της εξοδου, για οικονομικους λογους. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελεί και ο Μιχάλης Λυριστής, που είχε συμφωνήσει μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο νησιώτικο σωματείο και αποχώρησε από τους νεοφώτιστους, καθώς υπήρξε διαφωνία στον οικονομικό τομέα. Την ίδια ώρα, υπάρχουν έντονες φήμες που αναφέρουν ότι και άλλοι ποδοσφαιριστές του Ανταγόρα βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και μια ανάσα από συμφωνία με άλλες ομάδες.)


Στο σημερινο φιλικο η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ που αναμενεται με 25μελη αποστολη στην Ζακυνθο θα αντιμετωπισει την τοπικη ομαδα (οπου αγωνιζεται στο πρωταθλημα της Γ' Εθνικης) στο εθνικο σταδιο του νησιου στις 17:15.

Ο αγωνας αποτελει την προβα τζενεραλε για την ομαδα του
A.Π.Σ. Ζακυνθου εν οψη του Σαββατιατικου αγωνα κυπελλου με τον
Αιαντα Σαλαμινας ?? η Περαματος?? - και την ομαδα της Ζακυνθου προπονει για δευτερη συνεχομενη χρονια ο παλιος παικτης της ΠΡΟΟ
Σ. Καρυπιδης με βοηθο τον Π. Γουσετη. Συμφωνα με πληροφοριες απο το νησι, μετα την περσυνη επιτυχημενη σαιζον, στην φετεινη σαιζον η Ζακυνθος εχει πρωταγωνιστικες βλεψεις και στοχο την ανοδο στην Β' Εθνικη!


Μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε επισης για επιθετικό μεγάλου βεληνεκούς (έχει παίξει Α' Εθνική).


Επίσης, στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει κλίμα έντονης δυσαρέσκειας προς τον προπονητή. Μέχρι το βράδυ θα έχουμε πιθανώς εξελίξεις και με αυτό το θέμα.

( Για αυτο εχτες στο αγωνα στον Βυρωνα εθεαθησαν δυο γνωστοι προπονητες στην εξεδραη βρεθηκαν εκει για να δουν τον Αθηναικο που αγωνιζεται στον ιδιο ομιλο???)


Το βραδακι θα ανεβασουμε υλικο απο τον αγωνα της Ζακυνθου.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ- ΟΙ NOGATERS - ειναι παντουυυυυυυυ..........!!!


Η αναρτηση περιεχει στοιχεια που διαβασαμε στο prooinside.com και αλλα στεκια του διαδυκτιου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου