ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Υπεγραψε ο 19χρονος Ηρακλης Αλεξιου - Αναβολη στο φιλικο με ΠΟΡΟ??

Ολοκληρωθηκε η μεταγραφη του 19χρονου Ηρακλη Αλεξιου για τον οποιο σας ενημερωσαμε και πριν και ο παιχτης θα αγωνιζεται τη νεα χρονια με τη φανελα της ΠΡΟΟ, προκειται για μια πολυ καλη κινηση, καθως ο παιχτης θεωρειται απο τους καλυτερους στην ηλικια του παιχτες και ηδη παρακολουθειται απο ομαδες ακομα και της Α΄εθνικης, ενω τελος να τονισουμε οτι το φιλικο που εχει προγραμματιστει για την Τεταρτη με τον Πορο στο ομονυμο νησι οδευει προς αναβολη, για οτι νεοτερο θα σας ενημεροσουμε εγκαιρως.

πηγη: PROODEFTIKI-KORYDALLOS

ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10λεπτο ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ημιχρονο του φιλικου αγωνα της Κυριακης μεταξυ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου