ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

2 χ νεα βιντεο με γκολ του 2ου ημιχρονου του φιλικου αγωνα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ - ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και η συντομη περιγραφη του αγωνα...

Δυο νεα βιντεακια με γκολ απο το 2ο ημιχρονο του φιλικου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ -
ΑΕ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ που εληξε με σκορ 6-1 και η συντομη περιγραφη του αγωνα....

ΕΞΑΣΦΑΙΡΟ Η ΠΡΟΟ

Οχι με 1 οχι με 2 οχι με 3 αλλα με 6 γκολ φιλοδωρησε η ΠΡΟΟ την προκλητικη μεχρι αηδιας για φιλικο αγωνα ομαδα του Περαματος και εδειξε οτι σιγα σιγα βρισκει το δρομο της και αν οι παιχτες και το τεχνικο τιμ συνεχισουν στους ιδιους ρυθμους τα καλυτερα θα ερθουν.

Η ΠΡΟΟ ηταν πολυ καλη σε ολο το διαστημα του αγωνα και δεν αφησε σε κανενα σημειο περιθωρια στον αντιπαλο για το παραμικρο, εναν αντιπαλο που μαλον νομιζε οτι παιζει μια κατηγορια και οχι φιλικο καθως απο το πρωτο λεπτο οι ποδοσφαιριστες του επαιζαν οχι σκληρα αλλα αντιαθλητικα αλλα το πληρωσαν με 6 γκολ μονο και να ειναι και ευχαριστημενοι.

Τα γκολ σημειωσαν:Λαναρας (2) Ζιζιλας, Λεκκας, Μιχαηλ και Χατζηγεωργαλης ενω ετσι για τα πρακτικα καποιος αγνωστος παιχτης του Περαματος σημειωσε και 1 γκολ (ολε).

Για την ΠΡΟΟ ξεκινησαν ως βασικοι οι:
Χατζακης,Μ.Χορτσας,Ζιζιλας,Χαλκιας,Καλαιτζιδης,Μπιρμπιλης,Αλεξιου,Μιχαηλ,Λεκκας,Λαναρας και Λαζαρου ενω αγωνιστηκαν και ως αλλαγες οι Ζινονος,Ουσταμπασιδης,Τσουλακος,Ντουκα,Πουλιος,Γεωργουλης,Γαβαλας,Χατζηγεωργαλης,Γριβας,Τσιαντουλης και Α.Χορτσας.

πηγη: PROODEFTIKI-KORYDALLOS





Αυριο εχει και αλλα βιντεο με πολλες ωραιες φασεις.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου