ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Αθηναικος - Προοδευτικη 3-0 σε φιλικο αγωνα σημερα (βιντεο σε λιγη ωρα)


ΗΤΤΑ ΜΕ 3-0 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΚΟ

Την ηττα με 3-0 γνωρισε η ΠΡΟΟ σε φιλικο ματς εναντιον του Αθηναικου, η ΠΡΟΟ παραταχθηκε στον αγωνιστικο χωρο με τους λεγομενους μικρους και καπoιους ακομα υπο δοκιμην παιχτες και δεν εδειξαν κατι το ιδαιτερο, ενω δεν απειλησαν την αντιπαλη εστια σε κανενα σημειο του αγωνα, το παρων στο γηπεδο εδωσε συσσωμη η διοικηση καθως και 40 οπαδοι της ΠΡΟΟ δειχνοντας σε ολους οτι ειναι παντα διπλα στην ομαδα.

Αυριο να θυμισουμε οτι η ομαδα δινει φιλικο αγωνα στην Ζακυνθο με την ομονυμη ομαδα.


source: http://korydallos-proodeftiki.blogspot.com/

Σε λιγη ωρα θα ειναι διαθεσιμα τα πρωτα βιντεο απο τον αγωνα, αλλα στο γηπεδο βρεθηκε και συνεργειο που βιντεοσκοπουσε τον αγωνα για λογαριασμο του ΚΑΝΑΛΙ 10.
Απο οτι μαθαμε, θα μεταδοθει σε καποια εκπομπη που αρχιζει 20:00 ωρα και ειναι αθλητικου περιεχομενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου