ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

H επιστροφη της Μπουντεσλιγκα στο Μιλλερτορ....Τι εχουν να δουν τα ματια μας....

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΣΤΟ ΜΙΛΛΕΡΝΤΟΡ.....(και ο θεος βοηθος)
Το Σαββατο 28/8/2010 στις 19:30, μετα απο λιγα ευτυχως χρονια απουσιας, θα ξαναμπει ομαδα της Μπουντεσλιγκα στο ιστορικο Μιλλερτορ του Σανκτ Παουλι στο Αμβουργο, για επισημο αγωνα πρωταθληματος.

Παιχνιδια κυπελλου με ομαδες της Μπουντεσλιγκα εχουν υπαρξει κατα τα πετρινα χρονια βεβαια και παντα ο φιλαθλος κοσμος της Γερμανιας και οχι μονο, τα παρακολουθουσε με εξαιρετικα μεγαλο ενδιαφερον.
Οπως θα δειτε στο βιντεο που ακολουθει απο ημιτελικο κυπελλου με την Μπαγερν οταν η Σανκτ Παουλι επαιζε στην Γ' Εθνικη....




Η περιγραφη του σπορτκαστερ ειναι απιστευτη, διοτι (χρονικα βρισκομαστε λιγο μετα το Μουντιαλ της Γερμανιας) με λιγα λογια λεει:
"οτι οι ακριβωπληρωμενοι ασσοι της Μπαγερν, επιστερεφουν πισω στο ρολοι του χρονου, ωστε να παιξουν σε ενα γηπεδο, που δεν εχει καμια σχεση με τα υπερμοντερνα γηπεδα της Γερμανιας, σημερα η μερα τους ειναι χωρις σουιτες η καθισματα''Μπιζνες" με μπατλερ και σερβιτορο με παπιγιον για τους φιλαθλους, αλλα μονο ορθιων η ξυλινα παγκακια - και οι παικτες της Μπαγερν ειχαν και την εμπειρια των αποδυτηριων χωρις πολυτελειες οπως Τζακουζι και Μασσαζ και Οαση για ευεξια, αλλα αντιθετα στον στενο χωρο των αποδυτηριων μυριζει δακρυα και ανδρικο ιδρωτα, οπως στην δεκαετια του '60!!"
...και ολα αυτα ενω εισερχονται οι δυο ομαδες, με μουσικη υποκρουση απο την εισαγωγη του κομματιου "HELLS BELLS - οι καμπανες της κολασεως'' των AC/DC...(στανταρτ σουξε του γηπεδου στην εισοδο των ομαδων) ενω εξηγει οτι το ετησιο ''Μπατζετ" της Σανκτ Παουλι ειναι συνολικα 3.600.000 Ευρω, δηλαδη λιγοτερο απο την αξια του πιο φτηνου παικτη της Μπαγερν αυτης της εποχης!!!
TO ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ....ΣΚΕΤΟ-ΩΜΟ, ΑΝΔΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ .......ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ και ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑ!!!
Κατι τετοια ματς εν ολιγοις, ηταν τα τελευταια χρονια οι αναλαμπες στο γηπεδο αυτο!!
Το Σαββατο ομως, στην πρεμιερα της Σανκτ Παουλι στο σπιτι της, μπροστα στο κοινο της (εχει αλλαξει πολυ το γηπεδο απο τοτε που δειχνει το βιντεο- ανακατασκευαζοντας καποιες εξεδρες και αυξανοντας την χωρητικοτητα, αλλα και παλι δεν βγαινει ο λογαριασμος με τα μαγικα χαρτακια,..... δεν χωραμε ρε παιδια!!!) θα αντιμετωπισει μια γνωριμη ομαδα απο τις μικροτερες κατηγοριες, την ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - τους "Σκατοεκατομμυριουχους" οπως τους αποκαλουν οι οπαδοι των "ΠΕΙΡΑΤΩΝ"!


Μολις ειδατε ενα αποσπασμα σε βιντεο απο τον αποχαιρετισμο (με Ευρω στο χερι)των ULTRAS της ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ στους ΣΚΑΤΟΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ της ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ μετα την νικη της Παουλι με 2-1 κατα την τελευταια συναντηση των δυο ομαδων στο Μιλλερντορ σε αγωνα Β' Εθνικης!

Ας δουμε ομως τι εγινε στο πρωτο ματς της σαιζον και την εκτος εδρας νικη της ΠΑΟΥΛΙ με 1-3 στο Φραιμπουργκ (αναρτηση με βιντεο με τα Γκολ και τις κυριωτερες φασεις, εχουμε κανει εδω και μερες-σε ''ΧΑΙ ΝΤΕΦΙΝΙΣΙΟΝ'' παρακαλω - δεν μυριζει και ο ιδρωτας των παικτων οπως στην δεκαετια του '60....βλεπεις η τεχνολογια???)
(Δανειζομαστε το κειμενο απο το σαιτ των παιδιων που τρεχουν των συνδεσμο φιλων της Σανκτ Παουλι στην Αθηνα)
Καλώς σας βρήκαμε!!!
Written by George
Sunday, 22 August 2010 10:02

Κάθε αρχή είναι δύσκολη, όμως στην περίπτωσή μας έγινε ξανά η διαφορά! Επιστρέφοντας μετά από χρόνια στην Πρώτη Κατηγορία καταφέραμε να κάνουμε την έκπληξη νικώντας την Freiburg με 1-3 στην έδρα της. Λέγοντας έκπληξη δεν εννοώ πως οι αντίπαλοί μας ήταν κάποια καλή ομάδα, αλλά όπως και να το κάνουμε έπαιζαν και πέρυσι στην μεγάλη κατηγορία, ενώ εμείς είχαμε και το επιπλέον άγχος της πρεμιέρας. ...
Ο αγώνας
Βλέποντας κάποιος το σκορ μπορεί να πει πως ήταν μια άνετη νίκη, όμως μόνο αυτό δεν έγινε… ή μάλλον θα μπορούσε να ήταν έτσι αν οι Ebbers, Hennings και ο Lehmann είχαν ευστοχήσει σε μία από τις, πραγματικά, πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο. Αποκορύφωμα ήταν το ψαλίδι του Ebbers που κατέληξε λίγο άουτ. Αντίθετα η Freiburg δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να κάνει αισθητή την παρουσία της και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι το πρώτο κόρνερ το κέρδισε στο 42’....

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την ομάδα μας πάλι να έχει την υπεροχή, όμως φαινόταν ξεκάθαρα πως η αντίπαλη ομάδα είχε αρχίσει να ανεβαίνει σιγά – σιγά. Μεσολάβησαν κάποιες φάσεις, από τις δύο μεριές και περίπου στο 62’ η Freiburg άρχισε να έχει το πάνω χέρι λόγω των αχρείαστων λαθών που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Sankt Pauli. Ακόμα και έτσι όμως, στο 72’ ο Ebbers έπειτα από λάθος της αντίπαλης άμυνας βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα και αφού επιχείρησε να τον περάσει, σούταρε από πολύ πλάγια αντί να πασσάρει σε ελεύθερο συμπαίκτη του στέλνοντας έξω την μπάλα.
(Χαρακτηριστική φωτογραφία από fair play)

Ώρα για γκολ...
Καθώς όλοι αρχίσαμε να λέμε πως έστω και έτσι, καλή είναι και η ισοπαλία ήρθε ο Cisse (ουδεμία σχέση με τον original) και μετά από αδράνεια της άμυνας πλάσσαρε τον Hein κάνοντας το 1-0 στο 78’ κόντρα στην ροή του αγώνα. Αυτοκτονία?
Θα μπορούσε, αλλά ο ποδοσφαιρικός θεός (και γαμώ ε?) μας χρωστούσε κάτι. Έτσι λοιπόν, ο Sukuta Pasu μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 80’ και λες και θυμήθηκε το περυσινό του ντεμπούτο στην ομάδα, έκανε την διαφορά. Στο 83’ έτρεξε την γραμμή από τα αριστερά σέντραρε χαμηλά και έπειτα από μία επίδειξη άριστης τεχνικής “pinball” η μπάλα κατέληξε στο ύψος του πέναλτι όπου ο Boll σκότωσε… συγνώμη… σούταρε την μπάλα στην γωνία του τέρματος της Freiburg. Η ομάδα πήρε μπροστά και πίεσε. Αποτέλεσμα ήταν στο 89’ ο Sukuta Pasu να σημειώσει το 2-1 (γκολ που δικαιούταν). Πανηγύρια και χαρές, αλλά η ομάδα σταματημό δεν είχε
και στο 90+1’ ξανά, ο Sukuta Pasu, όχι(προς θεού) από θέση οφσαιντ να πασσάρει στον νεοαποκτηθέντα Bartels και αυτός να γράψει το 3-1!!!

Κριτική στους παίκτες δεν θα κάνω λόγω του ότι ο πρώτος αγώνας είναι πάντα δύσκολος. Ναι καλά καταλάβατε… δεν θα γράψω τίποτα για τον Oczipka. Το μόνο που θα πω είναι πως ο Zambrano έκανε καλή εμφάνιση, με κάποια λάθη, αλλά και αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.

ΤΡΕΛΑ!
Μεγάλη νίκη από πολλές πλευρές. Πρώτον κερδίζεις τις εντυπώσεις με μία δύσκολη ανατροπή ανεβάζοντας και την δικιά σου ψυχολογία για τα επόμενα πιο σκληρά παιχνίδια. Δεύτερον κερδίζεις μία ομάδα που πολύ πιθανόν είναι να βρεθεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και τέλος παίρνεις την πρώτη από τις 30 νίκες που θέλουμε για να το σηκώσουμεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Για αυτόν τον λόγο κάντε wallpaper την παρακάτω σημαία και αρχίστε να σκέφτεστε το Champions League!!! ;-P

Συντομα παλι, θα εχουμε νεα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου