ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 0-1 το βιντεο

Δεν τα καταφερε τελικα η Σανκτ Παουλι στην επιστροφη της σαν ομαδα της Μπουντεσλιγκα στην εδρα της στο ανακαινισμενο Μιλλερντορ του Αμβουργου.
Εχασε την παρτιδα απο ενα γκολ που σημειωθηκε στο 85' απο κορνερ και αδρανεια των αμυντικων, ενω ειχε την ευκαιρια να ανοιξει η ιδια το σκορ στο 5' αλλα η μπαλα βρηκε το δοκαρι. Στην αμεσως επομενη φαση με την σεντρα του 0-1 εχασε μεγαλη ευκαιρια για την ισοφαριση και ετσι οι οπαδοι της που για αλλη μια φορα γεμισαν το γηπεδο, εφυγαν τελικα απογοητευμενοι οχι μονο απο το αποτελεσμα αλλα και απο την σχετικα αχρωμη εμφανιση της ομαδας τους.

Παρακολουθειστε σε 2 βιντεο την εισοδο των ομαδων στο γηπεδο και τις κυριοτερες φασεις οπως της εδειξε η τηλεοραση της Γερμανοφωνης Ελβετιας.\





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου