ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 6-1 στο σημερινο φιλικο

Μετα απο ενα καλο κατα διαστηματα παιχνιδι, η Προοδευτικη επικρατησε σχετικα ευκολα της ΑΕ Περαματος (ομαδα 9ου ομιλου Δ' Εθνικης) με το ευρυ 6-1, σκορ ημιχρονου 4-0.

Παρα την πολυ ζεστη που επικρατουσε σε ολη την διαρκεια του αγωνα (35 βαθμοι), οι ποδοσφαιριστες της Προο εδειξαν αρκετα καλα στοιχεια και προσπαθησαν να προσφερουν θεαμα στους περιπου 150 φιλαθλους που αψηφησαν ενα δροσερο μπανιο σε κοντινες παραλιες για να παραβρεθουν στο "ΚΛΟΥΒΙ".
Απο την πλευρα της αντιπαλου, να προσθεσουμε οτι καμμια σχεση δεν ειχε αυτο που παρακολουθησαμε, με το περσυνο δυνατο συνολο που αντιμετωπισε η Προοδευτικη στην διαρκεια του πρωταθληματος, εχοντας πολυ δουλεια να κανει ακομα, για να ειναι ανταγωνιστικη στον φετεινο μαραθωνιο του πρωταθληματος.

Φωτογραφιες και βιντεο με φασεις και τα 6 απο τα 7 γκολ απο το φιλικο θα ανεβουν αργα αποψε και αυριο στον γνωστο καναλι στο youtube και εδω.

STAY CONNECTED!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου