ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ (U21) 4-1 στο φιλικο

Αν και το φιλικο δεν ηταν χρησιμο για πολλα συμπερασματα,καθως οι ερασιτεχνες του Εθνικου Οφπφ-Αο Μανης δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, η ΠΡΟΟ καταφερε και αποζημιωσε τον κοσμο της με
4 γκολ και σε καποια σημεια του αγωνα προσεφερε και ωραιο θεαμα.
Το σκορ ανοιξε ο Γριβας με πεναλτι, ο Λαζαρου εκανε το 2-0 το
3-0 εγινε απο τον Ουσταμπασιδη και το σκορ για την ΠΡΟΟ εκλεισε ο Λεκκας που για ακομη μια φορα ηταν απο τους διακριθεντες, ενω η Πειραιωτες το μονο που καταφεραν ηταν να μειωσουν σε 4-1 λιγο πριν τη ληξη.
Αυριο η ΠΡΟΟ εχει ακομα ενα φιλικο αυτη τη φορα δυνατο με την Α.Ε ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στο κλουβι στις 17:00.

πηγη: PROODEFTIKI-KORYDALLOS, ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ

Σχολιο: Μην ψαχνετε για βιντεακια στο γνωστο καναλι του YOUTUBE, διοτι δεν υπαρχουν απο την πλευρα μας τουλαχιστον.
Θα βαλουμε τα δυνατα μας να καλυψουμε το κενο με τα βιντεακια στο αυριανο φιλικο με την ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, που μας ενδιαφερει περισσοτερο, μιας και αντιμετωπιζουμε μια ομαδα του ομιλου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου