ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Δηλωσεις για Θανελα και αλλη μια μεταγραφη....


Δημήτρης Χόρτσας: Απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Θανέλλα!

Την έντονη φιλολογία που έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα και θέλει τον Φώτη Θανέλλα να τελεί υπό αμφισβήτηση, φρόντισε να διακόψει μία και... καλή ο Δημήτρης Χόρτσας. Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της Προοδευτικής παραχώρησε την παρακάτω δήλωση στο periferiako.com, θέλοντας να αποκαταστήσει την τάξη αναφορικά με την παρουσία του ικανότατου τεχνικού στον βυσσινί πάγκο:"Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή! Όσα γράφονται και ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο Φώτης Θανέλλας ξεκίνησε τη σεζόν και θα την ολοκληρώσει. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται".

Απο το periferiako.com

Σήμερα η Προοδευτική πραγματοποίησε ακόμη μία μεταγραφή!
Υπέγραψε ο Βαφειάδης, από τον Ιωνικό.
Η μεταγραφή είναι δώρο του Σταμάτη Τζιέρη.

απο: ΠΡΟΟinside

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου