ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Μετα τα 10 ΓΚΟΛ του περασμενου Σαββατοκυριακου νεα σειρα φιλικων για την "ΠΡΟΟ"


Ενα εξαιρετικα πλουσιο σε επιθετικο ποδοσφαιρο Σαββατοκυριακο, απολαυσαν οι φιλοι της "ΠΡΟΟ"
που αψηφισαν της προκλησεις στις παραλιες και εδωσαν το παρον στο "ΚΛΟΥΒΙ" με αφορητη ζεστη.
10 γκολ σε δυο αγωνες, ηταν ο απολογισμος, οποτε οπως γραφτηκε και καπου αλλου: 10 Ευρω τα δυο εισητηρια (2 αγωνες) δια 10 Γκολ στο συνολο =
1ΕΥΡΩ το ΓΚΟΛ κοστος. Οχι και ασχημη αναλογια!!

Μπορει βεβαια να βελτιωθει ακομα και να πεσει το κοστος ανα γκολ αναλογικα. Τερμα η πλακα, δεν ειναι αυτο το θεμα μας!!


Τωρα εφτασε ο καιρος
(απ' την στιγμη που διεγνωσαν ολοι - και ειδικοτερα οι αρμοδιοι του τεχνικου τιμ της ΠΡΟΟ τα θετικα και αρνητικα της καθε μοναδας) να μονταριστει το συνολο, που θα μπει στους αγωνιστικους χωρους για τα επισημα παιχνιδια.

Καλες οι δοκιμες και τα τεστ, αλλα εφτασε η ωρα, να φανει και η ουσια της δουλειας που εχει γινει στην ομαδα της Προοδευτικης, διοτι μονο με πλατια χαμογελα στα χειλι και φουσκοματα τυπου παγωνιου, δεν κατεβαινεις να παιξεις στην Δ' Εθνικη και ειδικοτερα σε αυτον τον ομιλο που ειμαστε.
Πιστωση χρονου απο τους φιλους της ΠΡΟΟ, μαλλον δεν προβλεπεται, ετσι η ομαδα θα πρεπει να δειξει τα δοντια και τις διαθεσεις της απο το πρωτο λεπτο του πρωταθληματος!!

Για τον λογο αυτο, εχει κανονιστει ηδη η επομενη σειρα φιλικων αγωνων
της ομαδας που συνεχιζονται και αυτη την εβδομαδα.
Ετσι αυριο Τεταρτη θα δωθει φιλικο στον Κορυδαλλο (ΚΛΟΥΒΙ) στις 17.00 με την ομαδα του Ν. Ηρακλειου και
την Πεμπτη πιθανον την ιδια ωρα (17:00) θα αντιμετωπισει εκτος εδρας την ομαδα του Απολλωνα Αναβυσου.
Το Σαββατο θα δωσει το 3ο φιλικο της εβδομαδας με αντιπαλο το Μανδραικο στη Μανδρα Αττικης στις 17.30.

Εν τω μεταξυ σε αναδιαρθρωση του μεγαλου ροστερ μετα και απο τις τελευταιες μεταγραφες , προχωρησε η Διοικηση με το προπονητικο τιμ, αφου ειχαν μαζευτει πια παρα πολλοι παιχτες.
Και οπως διαβασαμε ''Δανεικοι'' δωθηκαν σε ομαδες οι Γρυμανελλης, Παπανικολας και Καλλης και πιθανον να ακολουθησουν και αλλοι κυριως μικρης ηλικιας παιχτες, ωστε να αποκτησουν εμπειριες αγωνιστικες.
Ειχαμε ολοι οι φιλαθλοι την τυχη να παρακολουθησουμε την περασμενη σαιζον, ειδικα στα τελευταια ματς καποια απο τα παιδια αυτα, που ειχαν προωθηθει απο τις ακαδημιες της ομαδας και ολοι καταλαβαν οτι εκει ειναι το μελλον μας. Αυτα τα παιδια ομως χρειαζονται παιχνιδια και τηρουμενων των αναλογιων και των πολλων μεταγραφων που εγιναν και της κρισιμοτητας της χρονιας που αρχιζει σε λιγο καιρο, προπονητες και διοικηση αποφασισαν (οπως διαβαζουμε) τον δανεισμο τους σε αλλες ομαδες για να παρουν παιχνιδια στα ποδια τους.
" ΟΛΟΨΥΧΑ ΘΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΥΣΣΙΝΟΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΨΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΙ" ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ!!"
Διοτι αλλιως νιωθει την ομαδα ο παικτης που μεγαλωσε μεσα απο τα σπλαχνα της ομαδας αυτης και αλλιως ο οποιοσδηποτε ''μεταγραφομενος'' οσο καλος και να ειναι.
Και η προσφατη ιστορια (των τελευταιων ετων) της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ μας διδαξε πολλα σε τετοια θεματα και τα παραδειγματα θετικα και αρνητικα, δεκαδες!!!
Και εδω ακριβως, θελει σωστη οργανωση και παρακολουθηση του ολου θεματος απο την διοικηση και το προπονητικο τιμ, με συστηματικη παρακολουθηση της αγωνιστικης προοδου των παικτων αυτων αλλα και των λεπτομερειων των διαδικασιων, ωστε να διασφαλισθουν ''τυχον λαθη'' και ''παραλειψεις'' στα εγγραφα και να μηδενιστει η πιθανοτητα, να χαθουν οι παικτες αυτοι για την ομαδα.
Για τα υπολοιπα βιντεακια (φασεις κλπ) απο το φιλικο με το ΠΕΡΑΜΑ θα σας ενημερωσουμε ποτε θα ανεβουν, διοτι υπηρξε ενα μικρο τεχνικο προβλημα στην επεξεργασια τους, το οποιο μαλλον ξεπεραστηκε οποτε θα αρχισουμε τις αναρτησεις.
Παραλληλα, διαβασαμε οτι επικειται συναντηση του προεδρου Κου Χαινη η της διοικησης με τους διαχειριστες των Μπλογκς που γραφουν για την ομαδα μας. Καθε τετοια ενεργεια της διοικησης, ειναι καλοδεχομενη, και λογικα θα εχει καλα αποτελεσματα για το σωματειο και την σωστη προβολη του γενικοτερα, διοτι οτιδηποτε εχει συμβει μεχρις στιγμης σε θεματα ενημερωσης, ειναι καθαρα αποτελεσμα προσωπικων ενεργειων καποιων ατομων, ωστε να ενημερωνονται οι "ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΥΡΒΑΖΩΝΤΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ" με θεματολογια και βιντεακια γυρω απο την ομαδα!!Ενα εγχειρημα που αν κρινουμε απο την επισκεψιμοτητα στα διαφορα μπλογκ μας, θα ηθελαν να ειχαν πολλες ομαδες μεγαλυτερων κατηγοριων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου