ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ Α.Ο. ΠΟΡΟΥ - Το Σαββατο με ΕΘΝΙΚΟ 18:00 στο Κλουβι το επομενο!!





ΑΝΑΒΟΛΗ ΦΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΠΟΡΟ

Αναβληθηκε τελικα το φιλικο που ηταν να γινει σημερα με την ομαδα του Πορο και οπως ολα δειχνουν το αμεσως επομενο φιλικο θα ειναι αυτο του Σαββατου στο Κορυδαλλο με την ομαδα του Εθνικου Οφπφ-ΑΟ Μανης στις 18:00 και θα ακολουθησει ακομα ενα την επομενη μερα (ΚΥΡΙΑΚΗ) με την ομαδα του Αιαντα Παραλιας χωρις να εχει γινει γνωστος ακομα ο τοπος διεξαγωγης του συγκεκριμενου φιλικου.

ΠΗΓΗ: PROODEFTIKI-KORYDALLOS

Τον αγωνα του Σαββατου, αναμενεται να τον παρακολουθησουν πολλοι φιλαθλοι και των δυο ομαδων....αντε να θυμηθουμε τα παλια....
ενω το αθλητικο σαιτ sentragoal μας ενημερωνει τα εξης:
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
Ο Ηρακλής Αλεξίου έμεινε πρόσφατα ελεύθερος (ύστερα από δική του επιθυμία) από τον Ανταγόρα Κω και η Προοδευτική εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία. Με τάχιστες διαδικασίες φρόντισε και «έκλεισε» τον 20χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος έχει εξαιρετικές συστάσεις.
Εξάλλου, οι «βυσσινί» του Φώτη Θανέλλα θα δώσουν δύο εντός έδρας φιλικές αναμετρήσεις, το Σάββατο με τους ερασιτέχνες του Εθνικού και την Κυριακή με τον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου. Και τα δύο ματς θα ξεκινήσουν στις 6 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου