ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΣΗΜΑΙΕΣ, ΚΑΣΚΟΛ, ΦΩΤΑ, ΧΑΡΤΑΚΙΑ, ΜΠΥΡΕΣ, ΚΑΜΠΑΝΕΣ....3-2-1 welcome to St. Pauli's hell

Αυριο ειναι η μερα που η Μπουντεσλιγκα θα φαει καλοσορισμα στο ανακαινισμενο "ΜΙΛΛΕΡΝΤΟΡ" του Σανκτ Παουλι στο Αμβουργο.

Ολα τα μεγαλα γερμανικα καναλια εχουν πιασει ποστα για μεταδωση. Κυριολεκτικα ολη η ποδοσφαιροφιλη Γερμανια περιμενει να δει στην οθονη της, τι να εχουν ετοιμασει οι οπαδοι των "ΠΕΙΡΑΤΩΝ" για να καλοσορισουν τους μισητους "Σκατοεκατομμυριουχους" της Χοφενχαιμ, οπως συνηθιζουν να τους αποκαλουν χαιδευτικα.

Εν αναμονη λοιπον των νεων επεισοδιων στο "REALITY SHOW" της συνοικιας που υπερηφανευεται για την ομαδα της και το "πραγματικο ποδοσφαιρο" που παιζει χωρις σκοπιμοτητες και κορδελλακια!!

Ας προετοιμασουμε το εδαφος με δυο βιντεακια (ο αγωνας θα μεταδοθει ζωντανα και στο Connex στις 19:30 αλλα και απο πολλα διαδυκτιακα καναλια, αμεσως μετα την ληξη του φιλικου της Προοδευτικης με καποια ομαδα του Εθνικου. Βγαλτε τα μπυρονια απ' το ψυγειο .....και φυγαμε!!!





ΦΥΓΑΜΕ>>>>>>>>>>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου