ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

2 βιντεο απο το 2ο πεναλτυ του Αρη Αμφιαλης

Ακολουθουν 2 αομα βιντεο με το 2ο πεναλτι του Αρη και το γκολ



2 βιντεο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 2ο & 3ο γκολ ΠΡΟΟ

ακολουθουν σε 2 βιντεακια το 2-1 της ΠΡΟΟ και το 3-1 της ΠΡΟΟ



Βιντεο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 1ον ΠΕΝΑΛΤΥ

Παρακολουθειστε σε 2 βιντεο πως κερδισε ο Αρης Αμφιαλης το πρωτο του πεναλτυ και την εκτελεση του



και το 1ο γκολ του Αρη



σε λιγη ωρα τα γκολ απο το β' ημιχρονο

Βιντεο ΠΡΟΟ - ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ γκολ 1-0

Το πρωτο γκολ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ εναντιων του ΑΡΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ






σε λιγο τα υπολοιπα βιντεο με τα γκολ του αγωνα

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 3-2 Μειωθηκε η διαφορα απο την Κορυφη στους 2 βαθμους



Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ επιβληθηκε του Αρη Αμφιαλης σημερα με 3-2 ποιο ευκολα απο οτι δειχνει το σκορ.
Λεπτομερειες για τον αγωνα και τα βιντεο με τα 5 γκολ, θα αναρτηθουν αργοτερα σημερα το βραδυ.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Pregame match : ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ - ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ


vs



ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2010 15:00 - Δημοτικό Στάδιο Νίκαιας



ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ vs ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ

Τα 2/3 του πρωταθλήματος θα συμπληρωθούν την επόμενη αγωνίστικη και το πρωτάθλημα πλέον έχει μπεί στην τελική ευθεία με την αγωνία και το ενδιαφέρον να φτάνουν στο κατακόρυφο. Επόμενος αντίπαλος της Προοδευτικής το σωματείο του Άρη Αμφιάλης με τις δύο ομάδες να έχουν αναμετρηθεί μονάχα την φετινή αγωνιστική περίοδο αφού η προϊστορία ανάμεσα τους σε άλλα επίσημα παιχνίδια απουσιάζει. Ο Άρης Αμφιάλης ιδρύθηκε το 1968 και σύμφωνα από τα στοιχεία που αντλούμε από την επίσημη ιστοσελίδα του(http://www.arisamfialis.gr) από την ίδρυση του ως μέλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά(Ε.Π.Σ.Π) συμμετέχει στα πρωταθλήματα που αυτή διοργανώνει. Το 1970 η ομάδα προβιβάζεται από την Γ' τοπική κατηγορία του Πειραιά στην Β' για να ανέλθει το 1983 στην Α' τοπική κατηγορία μια επιτυχία που μέχρι πέρυσι αποτελούσε το ζενίθ της ομάδας. Ενδιάμεσα όλα αυτά τα χρόνια ο σύλλογος της Αμφιάλης συμμετείχε ανάμεσα στις κατηγορίες του τοπικού πρωταθλήματος ώσπου το 2005 ανήλθε στην Α΄κατηγορία και πέρυσι κατάφερε να κάνει την υπέρβαση ανεβαίνοντας στην Δ' εθνική κατηγορία κάτι που αποτελεί την σημαντικότερη επιτυχία της ομάδας. Ειδικότερα ύστερα από ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα ο Άρης Αμφιάλης αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας συγκεντρώνοντας 64 βαθμούς όσους και ο Ατρόμητος Πειραιά του οποίου όμως πλεονέκτησε στην ισοβαθμία. Το σωματείο διακρίνεται και στις κατηγορίες των ακαδημιών μιας και διατηρεί τμήματα για όλες της ηλικιακές κατηγορίες συμμετέχοντας αδιαλείπτως στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Π με πληθώρα νεαρών ποδοσφαιριστών στο δυναμικό του. Επίσης διατηρεί και τμήμα γυναικείου βόλλεϋ σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι πρίν λίγους μόλις μήνες ίδρυσε και τμήμα σκάκι ύστερα από επιθυμία πολλών νεαρών αθλητών του. Αναμφίβολα οι ενέργειες αυτές και οι πρωτοβουλίες που στρέφονται στην ενδυνάμωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού με έμφαση στην προσέλκυση και στην εκμάθηση σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες τα μυστικά των συλλογικών αθλημάτων αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και σίγουρα είναι άξιες συγχαρητηρίων. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη Αμφιάλης έχει ως έδρα της το Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου το οποίο είναι ευρύτερα γνωστό με την ονομασία "Σιταποθήκες" και κυρίαρχο χρώμα της είναι το κίτρινο.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής(25/10/2009) του πρωταθλήματος το αποτέλεσμα ήταν η λευκή ισοπαλία στην έδρα του Άρη Αμφιάλης με την Προοδευτική να εμφανίζεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και να μην διεκδικεί κάτι καλύτερο. Πιο πρόσφατη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες αποτελεί το παιχνίδι για την 5η φάση-προημιτελικά(27/01/2010) του κυπέλλου Πειραιά στο ίδιο γήπεδο με την "Προο" να φεύγει με το διπλό επικρατώντας με 1-2. Στον βαθμολογικό πίνακα εντοπίζουμε τον Άρη Αμφιάλης στην 14η θέση που τον οδηγεί στον υποβιβασμό με συγκομιδή 18 βαθμών(4 νίκες,6 ισοπαλίες,9 ήττες) και τέρματα 16-25 μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής. Τα προηγούμενα αποτελέσματά της ομάδας ήταν τα εξής :
Εικόνα

Η ομάδα της Αμφιάλης εμφανίζεται εξαιρετικά αδύναμη εκτός έδρας με μόλις 1 νίκη στο ενεργητικό της απέναντι στην ουραγό του ομίλου Δάφνη Δαφνώνα με 1-3, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες και συντελεστή τερμάτων -13 αφού έχει σημειώσει μόλις 6 τέρματα και έχει δεχθεί 19 μια επίδοση διόλου κολακευτική που την κατατάσσει να έχει την δεύτερη χειρότερη εκτός εδρας άμυνα με την ουραγό ομάδα από την Χίο να έχει τα πρωτεία και σε αυτή την στατιστική κατηγορία. Ευρύτερες ήττες της ομάδας αποτελούν το 4-0 απέναντι στον Αήττητο Σπάτων και το 5-1 με το οποίο επιβλήθηκε ο Ολυμπιακός Λαυρίου την προηγούμενη αγωνιστική. Στην έδρα της παρουσιάζεται σε απόλυτη ισορροπία έχοντας από 3 νίκες,3 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες με ευρύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και κατ' επέκταση στην κατηγορία το 4-1 επί της Α.Ε.Λ. Καλλονής.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία γίνεται αντιληπτό πως το μέλλον του 'Αρη Αμφιάλης για την παραμονή του στην κατηγορία είναι εξαιρετικά δυσοίωνο όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα μιας και η ομάδα κατακτά πολύ δύσκολα την νίκη παρόλα αυτά οι ελπίδες του είναι ακόμα ζωντανές αφού απέχει μονάχα 2 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και φαίνεται πως θα παλέψει σκληρά για να τον αποφύγει. Η ομάδα αγνοεί την εκτός έδρας νίκη για 6 αγώνες με μεγαλύτερη επιτυχία του τον βαθμό που απέσπασε στην Μυτιλήνη από τον Αιολικό μιας και οι υπόλοιποι 5 αγώνες συνοδεύτηκαν από ήττες. Αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα όμως είναι η αστάθεια και η απειρία αφού καταφέρνει να αποσπάσει θετικά αποτελέσματα από ομάδες θεωρητικά και βαθμολογικά ισχυρότερες αλλά στις αναμετρήσεις με συλλόγους που και αυτοί έχουν ως στόχο την παραμονή δεν καταφέρνει να κερδίσει αποκτώντας με την νίκη παράλληλα και το πλεονέκτημα απέναντί τους.

Το ρεπορτάζ του Άρη Αμφιάλης περιορίζεται στις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Μ.Χατζηαλέξη ο οποίος χαρακτήρισε το παιχνίδι πολύ δύσκολο με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους αλλά όπως τόνισε η ομάδα του θα παλέψει το παιχνίδι παρά τη δυσκολία του. Από το παιχνίδι θα απουσιάζει ο τιμωρημένος μέσος Κοντομανώλης με το σύλλογο της Αμφιάλης να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Από την μεριά της η Προοδευτική έχει ένα πλούσιο απουσιολόγιο με τους Μπεθάνη, Καλαϊτζίδη και Μυλωνά να μην υπολογίζονται λόγω τραυματισμού από τον τεχνικό της ομάδας Σ.Βογιατζή και τους Καλογερά και Κονέ να είναι τιμωρημένοι. Στις τελευταίες του δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας έδωσε το σύνθημα για μάχη μέχρι τέλους αφού ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος ενώ αναφερόμενος στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Αχαρναϊκό είπε ότι η ομάδα έδειξε ότι είναι καλύτερη και παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε στο τέλος είχε την ποιότητα,την δύναμη αλλά και τις ευκαιριές να καθαρίσει το μάτς. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Δ.Μητρογιάννη ενόψει του επόμενου παιχνιδιού ο οποίος τόνισε την επιτακτική ανάγκη να μην χαθεί κανένας βαθμός αρχής γενομένης από την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη Αμφιάλης ο οποίος καίγεται για βαθμούς και όπως είπε έχει καλή ομάδα. Χαρακτήρισε επίσης το παιχνίδι δύσκολο αλλά η Προοδευτική μόνο μέσα στο γήπεδο δείχνει την αξία της και το πόσο καλή ομάδα είναι με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν τα πάντα για να πάρουν την νίκη. Η "Προο" αγνοεί την νίκη της δύο τελευταιές αγωνιστικές μετά την ήττα από την Α.Ε.Λ.Κ και την ισοπαλία απέναντι στον Αχαρναϊκό και θέλει οπωσδήποτε να πάρει το τρίποντο για να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή. Σε αυτό θα την βοηθήσουν για μια ακόμη φορά και οι πολυάριθμοι φίλοι της οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυνατό παρόν ύστερα και από το θετικό αποτέλεσμα στο Μενίδι αλλά και την κίνηση της διοίκησης να δώσει και πάλι δωρεάν εισιτήρια σε σχολεία της περιοχής.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Γρίμμας Ε. με βοηθούς τους Αλιμάρα Ι. και Δράκο Γ. όλοι τους από τον Σύνδεσμο Αθηνών και παρατηρητής ο Πρωτοπαπαδάκης Κ. από τον Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Οι προβλέψεις για τον καιρό κάνουν λόγο για θερμοκράσια περίπου 15 βαθμούς κελσίου με ηλιοφάνεια, συνθήκες που αναμένεται να είναι ιδανικές για ποδόσφαιρο.

Θα επανέλθει η Προοδευτική στις νίκες ή θα υπερισχύσει το ένστικτο επιβίωσης του Άρη Αμφιάλης ? Τα προγνωστικά κάνουν λόγο για ένα εύκολο απόγευμα στο
"κλουβί" αλλά τίποτα δεν δείχνει τόσο εύκολο ώσπου να αποδειχθεί στην πράξη. Θα καταφέρει η "Προο" να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να περάσει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Άρη Αμφιάλης ? Μετά την λευκή ισοπαλία στο Κερατσίνι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Αχαρναϊκό η "Προο" έχει την χρυσή ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή σε μόλις 2 βαθμούς και να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την απώλεια βαθμών του πρωτοπόρου. Το πρωτάθλημα βαδίζει αργά αλλά σταθερά προς την ολοκλήρωση του και οι μνηστήρες της κορυφής καλούνται να αποδείξουν την ανωτερότητά τους στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε ομάδες βαθμολογικά χαμηλότερες αλλά όχι και απαραίτητα τόσο ασθενέστερες όπως αποδεικνύεται στην πράξη. Το απόγευμα της Κυριακής θα ξέρουμε τον νικητή και τα χαμόγελα στο τέλος της ανάμετρησης θα αναδείξουν και το ποιά ομάδα θα αποχωρήσει ευχαριστημένη από τον αγωνιστικό χώρο...

Donkey2.(Γιώργος Π.).



ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ 0-0 (τελικο αποτελεσμα σημερα Σαββατο) αυριο Κυριακη στις 15:00 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - Αρης Αμφιαλης στο Κλουβι

Σαββατιακο τελικο αποτελεσμα του αγωνα

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ: 0-0


και αυριο Κυριακη 28/2 στις 15:00 στο Κλουβι!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - Αρης Αμφιάλης....!!!!να η μεγαλη ευκαιρια να μειωθει η διαφορα απο την πρωτη θεση του ομιλου στους 2 βαθμους!!

Μετά την καλή εμφάνιση και το σημαντικό πόντο μέσα στο Μενίδι η Προο κρατάει ακόμα και είναι μέσα στο παιχνίδι της ανόδου... Αντιμετωπίζοντας την Κυριακή 28/02 στις 15.00 τον Άρη Αμφιάλης σε ένα κρίσιμο ματς.
Πρέπει να στηρίξουμε την Προο...!!! Η Προο μας χρειάζεται σε κάθε αγώνα να την προστατεύουμε και να την ωθούμε στην νίκη η οποία είναι σημαντική σε κάθε αγώνα...!!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟ...!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...!!!! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΣ 14.30 ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ....!!!

Νέο τεύχος ΝΙΟΥΣΛΕΤΕ (σε pdf)

Φτάσαμε τα 66 τεύχη αισίως...
Για να δούμε που θα καταλήξουμε
Το τεύχος το κατεβάζετε από το http://www.mediafire.com/file/dmj5gu2kymy/66.pdf
Και φυσικά όλα τα τεύχη τα βρίσκετε στην σύνδεση αριστερά.
Καλό κουράγιο.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΚΑΣΚΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ ...... να ειναι βυσσινι

Λοιπον η (υπο καταιγιδα) οικονομικη εξορμιση που εγινε απο τον Μορφωτικο μας συλλογο, στον αγωνα με την Καλλονη, απεφερε καποια εσοδα, τα οποια το τμημα μπασκετ δεν δεχθηκε να παραλαβει.
Αυτο το ποσο επενδυθηκε στην παραγωγη κασκολ (που ειχε καιρο να γινει!!), τα οποια θα διατειθονται την Κυριακη στο κλουβι.
Τα εσοδα απο τα κασκολ - και παλι θα πανε στο τμημα μπασκετ (οπως μαθευτηκε).
Επειδη το τελευταιο διαστημα η ζητηση για κασκολ της ΠΡΟΟ εχει αυξηθει κατακορυφα ( ολα τα αποθεματα ειχαν εξαντληθει) ενημερωνουμε και εμεις απο την πλευρα μας για το θεμα.
Μια ωραια ευκαιρια ανανεωσης της οπαδικης σας γκαρνταρομπας που παραλληλα υποστηριζει οικονομικα ενα αγωνιστικο τμημα που τοσες χαρες μας εχει προσφερει!!

Οι φιλοι απο την επαρχια και το εξωτερικο, που ενδιαφερονται για κασκολ, παρακαλουνται να επικοινωνησουν με το Ανεξαρτητο Μπλογκ μεσω email, ωστε να εξυπηρετηθουν και αυτοι με την σειρα τους!!!!

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Δηλώσεις Στέλιου Βογιατζή




Δηλώσεις Στέλιου Βογιατζή


Το γκολ του Σωτήρη Κονέ κράτησε «ζωντανή» την Προοδευτική στη

μάχη της ανόδου και, παράλληλα, ανέβασε την αυτοπεποίθηση των

«βυσσινί». Αυτό φαίνεται και στα λόγια του προπονητή της ομάδας,

Στέλιου Βογιατζή, ο οποίος τόνισε λίγες ημέρες μετά το ντέρμπι:

«Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, είχαμε ποιότητα και δύναμη και

αν και ισοφαρίσαμε στο τέλος, ήμασταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες

να ‘καθαρίσει’ το ματς. Δεν φοβόμαστε τίποτα, θα παλέψουμε γερά

μέχρι τέλους για να κατακτήσουμε τον στόχο μας, που είναι η

άνοδος».

periferiako.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΝΟΨΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ
Η προετοιμασια της Προοδευτικης εν'οψη του κυριακατικου ματς με τον Αρη Αμφιαλης στις 15.00 συνεχιζεται με αμειωτους ρυθμους και με αλλον αερα πλεον στον τομεα της ψυχολογιας οι παιχτες της Προοδευτικης θα κανουν τα παντα για τη νικη.
Ο Στελιος Βογιατζης πονοκεφαλιαζει ομως αφου θα απουσιασουν απο το ματς οι Μπεφανης και Καλαιτζιδης που τραυματιστηκαν στο παιχνιδι με τον Αχαρναικο , καθως επισης και οι τιμωρημενοι Καλογερας και Κονε λογω καρτων.

PROOTUBE DIGITAL CHANNEL

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο Γ. ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΣΤΟ periferiako.com

Γ. Προβατάς: Το θέλουμε, το πιστεύουμε και θα το πάρουμε!

Ουσιαστικά τρία λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα με τον Αχαρναϊκό διατηρήθηκε «ζωντανή» στη μάχη της ανόδου η Προοδευτική. Ήταν η στιγμή που ο Σωτήρης Κονέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ιστορική ομάδα της Νίκαιας. Αυτή η εξέλιξη ανέβασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Στέλιου Βογιατζή, κάτι που φαίνεται και στα λόγια του Γιώργου Προβατά. Ο αρχηγός των «βυσσινί» μίλησε στο periferiako.com για το μεγάλο ντέρμπι, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, εκφράζοντας την πεποίθησή του για επίτευξη των στόχων της Προοδευτικής.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ:
Αναφορικά με το πώς αντιμετώπισαν το ισόπαλο 1-1 ο ίδιος και οι συμπαίκτες, ο έμπειρος αμυντικός σχολίασε: «Το αποτέλεσμα ήταν θετικό γιατί μας επέτρεψε να μείνουμε στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει μέχρι και τη νίκη, όμως για ακόμη ένα παιχνίδι η τύχη μας γύρισε την πλάτη». Εν συνεχεία, ο Γιώργος Προβατάς επεσήμανε για τη συνέχεια: «Ακολουθούν δύο παιχνίδια στην έδρα μας με Άρη Αμφιάλης και Ελλάδα Ποντίων, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίσουμε». Όσο για το αν η ομάδα του έχει ελπίδες κατάκτησης του πρωταθλήματος, ο 34άχρονος κεντρικός αμυντικός μας άφησε… άφωνους με την απάντησή του:
«Το θέλουμε, το πιστεύουμε και θα το πάρουμε.
Αυτό να το ξέρουν όλοι!».

periferiako.com

ΒΙΝΤΕΟ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΟ







Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

WATER DANZAA (vol. 2)

Το θεαμα που ακολουθει στο βιντεο, το απολαμβανουν (αφου εχουν κανει προκρατηση) με ΚΕΜΠΑΠ!!
Αυτα συμβαινουν σε αλλες πολιτειες, σε αλλες χωρες, σε αλλες ηπειρους!!

Το τι σχεση εχουν τα σουβλακια (αδιευκρινηστο παραμενει αν ειχαν πιττα η ηταν καλαμακια ξεροσφυρι) με εναν αγωνα ποδοσφαιρου- ειλικρινα ειμαστε ολοι στην αναμονη για νεωτερες ανακοινωσεις απο Μενιδι μερια!!
Μηπως σας πειραξε η σως??






(απολαυστε με ηχο!!)

ΕΝΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΑΠ' ΟΛΑ!!! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ - ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!




Ανακοινώσεις μετά το ντέρμπι... Φιλοξενία με σουβλάκια,γλυκά και φρούτα...
Απο dokari.gr :

Μια μέρα έπειτα από το μεταξύ τους παιχνίδι (1-1) στο Μενίδι, Αχαρναϊκός και Προοδευτική συνεχίζουν τη. μάχη. Πλέον όχι στο γήπεδο, αλλά σε επίπεδο ανακοινώσεων.

Αφορμή αποτέλεσε η καταγγελία της Προοδευτική για τη φιλοξενία που δέχθηκε και η απάντηση του Αχαρναϊκού ήρθε άμεσα.

Η ανακοίνωση της Προοδευτικής

«Το Δ.Σ. του ΑΟ Προοδευτική Νεολαία αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Αττικάρχη κ. Σερέτη τον Αστυνομικό Διευθυντή Β' Υποδιεύθυνσης Δυτικής Αττικής κ. Γούλα, τον συντονιστή Ταξίαρχο κ. Βενάρδο, τον Αστυνομικό Υποδιοικητή κ. Φρουδάκη και τον Υποδιοικητή Κορυδαλλού κ. Αντωνίου, γιατί χωρίς τη συνδρομή τους θα θρηνούσαμε θύματα.

Οσο για τον πρόεδρο της ομάδας του Αχαρναϊκού κ. Κόντη ξεχνάει πολύ εύκολα τη φιλοξενία και την προστασία που του παρείχαμε στον πρώτο γύρο και τις ευχαριστίες του στον Τύπο και ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στην άνανδρη επίθεση στον προπονητή της ομάδας μας κ. Βογιατζή και στον ποδοσφαιριστή μας κ. Κονέ, τους οποίους χτυπούσαν ανηλεώς.

Οσο για τον πρόεδρό μας κ. Κατσιγιάννη γνώρισε τι θα πει μενιδιάτικη φιλοξενία. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διαιτητή του αγώνα κ. Καμπαξή, γιατί στάθηκε στο ύψος του, κάτι που δεν ισχύει για τους επόπτες του αγώνα που επηρεάστηκαν από τις φωνές του κόσμου».

Η απάντηση του Αχαρναϊκού

«Ως προς απάντηση στις άνανδρες και αβάσιμες κατηγορίες της ομάδος ΑΟ Προοδευτική Νεολαία, ο Αχαρναϊκός προκαλεί τον κ. Βογιατζή (προπονητή) και τον κ. Κονέ (ποδοσφαιριστή), να μας πουν γιατί αποβλήθηκαν;

Γιατί ο κόσμος τους πέταξε αντικείμενα μόνο συο 88ο λεπτό τέλος γιατί καμία αναφορά παρατηρητή - εισαγγελέα - διαιτητή - ΕΠΟ, που ήταν παρόντες δεν αναφέρει ότι κ. Κόντης βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο κινούμενος απειλητικά προς τους αντιπάλους; Τέλος, να μας πει η διοίκηση της Προοδευτικής ποιος έφαγε τα σουβλάκια, τα γλυκά, τα φρούτα και ποιος τα πλήρωσε!!! Ευχαριστούμε, πάντως, την Προοδευτική που φρόντισε να φέρει για επίσκεψη τους 700 αστυνομικούς που τους περιφρουρούσαν. Γιατί το έκαναν; Τι είχε προηγηθεί και είχαν λόγο να φοβούνται αφού κανείς φίλαθλος τους δεν θα ερχόταν; Η διοίκηση του Αχαρναϊκού προάγει το "ευ αγωνίζεσθαι" με όλες τις ομάδες που φιλοξενεί, αλλά μάλλον αυτό από κάποιους δεν εκτιμάται γιατί θα έχουν συνηθίσει αλλιώς».

Να μας στείλουν τον λογαριασμό εκεί στο Μενίδι να δούμε πόσο κόστισε το φαγοπότι...Την επόμενη φορά που θα παίξουμε παρακάλουμε να υπάρχει στο γήπεδο ψήστης από παρακείμενη ταβέρνα, ζαχαροπλάστης για το επιδόρπιο και ένας μανάβης για το φρουτάκι στο τέλος. Κι όλα αυτά εννοείται στους πάγκους των ομάδων σε μπουφέ. Έτσι για να δείξουμε τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία και να θυμηθούμε τα ήθη και τα έθιμα...

Donkey 2(Γ.Π.)

ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΔΥΟ -ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΛΑ??
ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΑΡΑΓΕ?

WATER DANZAA

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ......

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Τι γραφτηκε για τον αγωνα στο Μενιδι

"Επεισοδιακό παιχνίδι έγινε στο Μενίδι, όπου Αχαρναϊκός και Προοδευτική έμειναν στο ισόπαλο 1-1, σε ένα ματς που λίγο έλειψε να τιναχθεί στον… αέρα. Την αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες, παρακολούθησαν περίπου 3000 φίλαθλοι (ντεμεκ!!!) του Αχαρναϊκού και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, στο αγωνιστικό μέρος η Προοδευτική ήταν ανώτερη στη συντριπτική διάρκεια του αγώνα, έχοντας για ακόμη μία φορά πολλές χαμένες ευκαιρίες, με κύριους εκφραστές τους Μπεθάνη, Αργυρίου και Ουσταμπασίδη. Στο 19' ο Μπεθάνης είχε σουτ στο δοκάρι, αργότερα ο Αργυρίου αστόχησε σε τετ α τετ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αρκετή δόση τύχης στο 64' όταν το απευθείας εκτελεσμένο κόρνερ του Οικονομόπουλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τη βοήθεια και του… αέρα. Οι «βυσσινί» πίεσαν για την ισοφάριση και δικαιώθηκαν στο 87' με το γυριστό σουτ του Κονέ μετά το φάουλ του Χατζηγεωργαλή.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΚΑΙ… ΝΤΟΥ!
Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ο Κονέ απευθύνθηκε στους φιλάθλους με απρεπείς χειρονομίες, με συνέπεια το ματς να γίνει… κόλαση. Αφού υπήρξε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί και ακολούθως αστυνομικές δυνάμεις για να γίνει το… έλα να δεις για περίπου 15'. Ακολούθως, απομακρύνθηκαν οι οπαδοί από το γήπεδο για να συνεχιστεί το παιχνίδι και να ολοκληρωθεί στο ισόπαλο 1-1. Με την επανέναρξη, αποβλήθηκε ο υπαίτιος των γεγονότων, Σωτήρης Κονέ, με απευθείας κόκκινη κάρτα, που του έδειξε ο διαιτητής Κάμπαξης (ΣΔ Ευβοίας). Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο του Αχαρναϊκού, Μιχάλη Κόντη και τον προπονητή της Προοδευτικής, Στέλιο Βογιατζή.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Κέμπας, Γκίνκος, Μάκρας, Κοκολάκης, Καλογερόπουλος Γ., Καλογερόπουλος Ι., Σίδας (64' Νταγιάντας), Αποστολάτος, Παπαϊωάννου,Φειδάς, Οικονομόπουλος (61' Χριστόπουλος)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης (82' Μπίφσας), Προβατάς, Βασιλείου, Ουσταμπασίδης, Μυλωνάς, Μπεθάνης (56' Κονέ), Αργυρίου, Μαλισσιώβας (86' Χατζηγεωργαλής), Πέρρος."
(www.periferiako.com)

-----------------------------------------------------------------------------------

Αν το χθεσινό ντέρμπι μεταξύ του Αχαρναϊκού και της Προοδευτικής ολοκληρωνόταν στο 87’, τότε σε αυτές τις γραμμές θα γινόταν λόγος για καθαρό προβάδισμα των «τριφυλλοφόρων» για την άνοδο-επιστροφή στη Γ’ Εθνική. Ομως στο συγκεκριμένο λεπτό οι «βυσσινί», που βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 1-0, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (1-1) και διατήρησαν έτσι στο κόκκινο το ενδιαφέρον στην κορυφή του ομίλου.
Πάμε τώρα στο τι έγινε στο 87’. Οι δύο «χρυσές» αλλαγές του Στέλιου Βογιατζή, ο Χατζηγεωργαλής και ο Κονέ, συνδυάστηκαν και ο δεύτερος με γυριστό σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του, που δικαιούνταν βάσει απόδοσης το βαθμό της ισοπαλίας.

Το πάθος του, όμως, τον οδήγησε σε μια πράξη άκρως κατακριτέα. Διότι δευτερόλεπτα αφότου σκόραρε απευθύνθηκε με χειρονομίες προς τους οπαδούς του Αχαρναϊκού -περισσότεροι από 1.000 βρέθηκαν στο γήπεδο του Μενιδίου- με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και 10λεπτη διακοπή.

Συγκεκριμένα, τέσσερις οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να επιτεθούν στους φιλοξενούμενους, ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, ενώ ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Μιχάλης Κόντης, προπηλάκισε τον τεχνικό των «βυσσινί» Στέλιο Βογιατζή.

Πριν από την επανέναρξη του παιχνιδιού ο διαιτητής Καμπατσής (Εύβοιας) απέβαλε τον Κονέ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο αγώνας ακολούθως συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέτω προβλάματα.

Παρά το γεγονός ότι είχε αποφασιστεί σε σύσκεψη μεταξύ των δύο ομάδων και της αστυνομίας οι φιλοξενούμενοι να μην προμηθευτούν εισιτήρια (όπως και έγινε, αφού στο γήπεδο βρέθηκαν μόνο οπαδοί των γηπεδούχων), τα μέτρα αστυνόμευσης ήταν δρακόντεια.

Από τα άλλα παιχνίδια ξεχώρισε το 0-0 της Καλλονής με το Κερατσίνι, η επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού Λαυρίου με σκορ 5-1 επί του Αρη Αμφιάλης, όπως και το 3-1 του Αήττητου επί του Αιολικού.
sentragoal.gr

-----------------------------------------------------------------------------------
dokari.gr

Υποδοχή στον Κορυδαλλό

Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2010 10:21
Τρία λεπτά πριν το τέλος, η Προοδευτική στάθηκε όρθια μέσα στο Μενίδι, παίρνοντας το 1-1 από τον πρωτοπόρο Αχαρναϊκό, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από επεισόδια στο φινάλε και 15λεπτη διακοπή. Ο Αχαρναϊκός είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Οικονομόπουλο στο 63', αλλά ο νεοαποκτηθής Κονέ, έγραψε το 1-1 και πανηγύρισε χειρονομώντας το γκολ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί, αλλά και να προκληθεί ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά τα επεισόδια σταμάτησαν χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας, η οποία -αξίζει να σημειωθεί- είχε κάνει ολόκληρο σχεδιασμό αποκλεισμού του γηπέδου, ώστε να μην πλησιάσει σε αυτό κανένας οπαδός της Προοδευτικής.

Οι οπαδοί της Προοδευτικής, πάντως, περίμεναν το βράδυ την αποστολή της ομάδας στο γήπεδο του Κορυδαλλού και τους αποθέωσαν για το ισόπαλο αποτέλεσμα στην έδρα του πρωτοπόρου Αχαρναϊκού.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Κέμπας, Γκίνκος, Μάκρας, Κοκολάκης, Καλογερόπουλος Γ., Καλογερόπουλος Ι., Σίδας (64’ Νταγιάντας), Αποστολάτος, Παπαϊωάννου, Φειδάς, Οικονομόπουλος (61’ Χριστόπουλος).


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης (82’ Μπίφσας), Προβατάς, Βασιλείου, Ουσταμπασίδης, Μυλωνάς, Μπεθάνης (56’ Κονέ), Αργυρίου, Μαλισσιώβας (86’ Χατζηγεωργαλής), Πέρρος.

βιντεο απο καθυστερησεις πρασινοι - βυσσινι!!

ολος ο κοσμος εβλεπε ενα ντερμπυ μεταξυ πρασινων και βυσσινι που ελληξε 1-1!!



βαλτε ηχο, αξιζει!!

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΑ ΝΕΑ ( ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)

απο το http://vissiniclubnogate.blogspot.com/
Ισοπαλια στο Μενιδι η Προο μας !!!
Η Προοδευτικη πηρε το βαθμο της ισοπαλιας που ισοδυναμει με αναπτερωση ηθικου και βεβαια το κυνηγι της κουρσας ανοδου συνεχιζεται με αμειωτο ενδιαφερον.
Η Προοδευτικη ηταν καλυτερη σε ολη τη διαρκεια του αγωνα και αξιζε ακομα και τη νικη αφου ειχε δοκαρι και αρκετες φασεις αλλα ηταν ατυχη σε μια φαση εκτελεσης κορνερ των αντιπαλων που δεχθηκε και το γκολ. Το τελευταιο μεταγραφικο αποκτημα της Προοδευτικης ο Κονε ηταν και ο χρυσος παιχτης που ισοφαρισε για την Προοδευτικη.
Φημολογειται οτι μετα τη ληξη του αγωνα υπηρξαν σοβαρα επεισοδια εντος του αγωνιστικου χωρου και περιμενουμε λεπτομερειες για το τι εγινε.

ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί
1 Αχαρναϊκός 42
2 Προοδευτική Νεολαία 38
3 Αήττητος Σπάτων 38
4 Καλλονή 37
5 Ωρωπός 33
6 Περάματος Α.Ε. 29
7 Κορωπί 28
8 Κερατσίνι 27
9 Αιολικός 27
10 Ολυμπιακός Λαυρίου 21
11 Διαγόρας Αγ. Παρασκ. 20
12 Αμφιάλη 20
13 Ελλάς Ποντίων 19
14 Αρης Αμφιάλης 18
15 Μαρκό 14
16 Δάφνη Δαφνώνα 7

Αποτελεσματα

Αήττητος Σπάτων-Αιολικός 3-1
Αμφιάλη-Δάφνη Δαφνώνα 3-0
Αχαρναϊκός-Προοδευτική Νεολαία 1-1
Καλλονή-Κερατσίνι 0-0
Μαρκό-Ελλάς Ποντίων 0-0
Ολυμπιακός Λαυρίου-Αρης Αμφιάλης 5-1
Περάματος Α.Ε.-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-0
Κορωπί-Ωρωπός 0-1

Σκόρερς Ομάδες Γκολ
Παπαιωάννου Αχαρναικός 14
Αργυρίου Προοδευτική 12
Γκόντζος Ολυμπ. Λαυρίου 9
Νταλαμπέκης Αιολικός 9
Ζορμπαλάς ΑΕΛ Καλλονής 9
Καρτάλης ΑΕΛ Καλλονής 9

Επομενοι αγωνες

28/02 15:00 Αιολικός-Μαρκό
28/02 15:00 Αμφιάλη-Κορωπί
28/02 15:00 Κερατσίνι-Αχαρναϊκός
28/02 15:00 Προοδευτική Νεολαία-Αρης Αμφιάλης
28/02 15:00 Δάφνη Δαφνώνα-Περάματος Α.Ε.
28/02 15:00 Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Καλλονή
28/02 15:00 Ελλάς Ποντίων-Ολυμπιακός Λαυρίου
28/02 15:00 Ωρωπός-Αήττητος Σπάτων

απο το PROOTUBE DIGITAL CHANNEL:
Βιντεο απο την αφιξη της Προο στον Κορυδαλλο

Δειτε 3 βιντεακια απο την αφιξη της ομαδας μας στον Κορυδαλλο και την θερμη υποδοχη που επεφυλαξαν οι οπαδοι της.
Σας παραθετουμε τα link για καθε βιντεο











......Και για να διευκρυνησουμε κατι , η υποδοχη δεν εγινε για το αποτελεσμα , εγινε γιατι οι παιχτες , ο προπονητης και ολο το τεχνικο τιμ εδωσαν και την ψυχη τους σε αυτο το παιχνιδι και τιμησαν τη φανελα της Προοδευτικης και με το παραπανω αποδεικνυοντας οτι η Προο μας δεν πεθαινει !!!
Απο δω και περα ετσι πρεπει να αγωνιζεται η ομαδα με ψυχη , παθος και τσαμπουκα !!!
Η σημερινη ημερα ας γινει παραδειγμα σε ολους τους παιχτες , τη Διοικηση και τους φιλαθλους μας για να καταλαβετε ΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!

Απο δω και περα χρειαζεται Δουλεια απο ολους για το καλο του συλλογου , ηρεμια , χαμηλοι τονοι ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΒΑΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ , ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΕΝΤΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

PROOTUBE DIGITAL CHANNEL

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ( ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ):
Πρωτα απο ολα συγχαρητηρια στην ομαδα, για το αποτελεσμα!!!
Η μαχη για τον τιτλο θα ειναι σκληρη, θα τραβηξει μεχρι τις τελευταιες αγωνιστικες,
με πολλες ανατροπες και πολλα απροοπτα ακομα.
Ενωμενοι συνεχιζουμε στον κοινο σκοπο.

TOO TOUGH TO DIE!!

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΒΥΣΣΙΝΙ ΠΑΝΤΟΥ!!



ΨΑΧΝΩΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΙ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΒΑΛΑΝΕ!

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ!!

«Τελικός» στο Μενίδι!

«Τελικός» στο Μενίδι!

Πλέον, τα περιθώρια για γκέλες δεν έχουν απλώς λιγοστεύσει, έχουν εξαφανιστεί! Η Ο Προοδευτική δίνει τον δικό της «τελικό» στο Μενίδι κόντρα στον Αχαρναϊκό, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες στο «βυσσινί» στρατόπεδο. Αυτό διαφαίνεται, άλλωστε, και στις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Στέλιου Βογιατζή: «Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα. Τόσο εμείς όσο και ο Αχαρναϊκός θέλουμε να το κερδίσουμε. Αγωνιστικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε κάτι θετικό». Εν τω μεταξύ, δυναμικό «παρών» έδωσαν στη σημερινή προπόνηση οπαδοί της Προοδευτικής, οι οποίοι εμψύχωσαν με συνθήματά τους τούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

www.periferiako.com

ΤΕΤΆΡΤΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2010

ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Η ΠΡΟΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ....!!!

Σύσκεψη με θέμα τα αστυνομικά μέτρα που πρέπει να παρθούν για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα της Κυριακής, έγινε χθες το πρωί στα γραφεία του Αχαρναϊκού. Η ομάδα του Μενιδίου υποδέχεται την Κυριακή την Προοδευτική στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν πάρα πολλοί φίλαθλοι. Ωστόσο, τα σοβαρά επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στο παιχνίδι του α’ γύρου, ανάγκασαν τους διοικούντες τα δύο ιστορικά σωματεία να αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα την ασφάλεια όλων. Έτσι, στη σύσκεψη το «παρών» έδωσαν οι δύο πρόεδροι, Μιχάλης Κόντης και Νίκος Κατσιγιάννης., όπως και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος του Μενιδίου. Αποφασίστηκε να μην δοθούν εισιτήρια στην Προοδευτική, ενώ το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου θα δώσουν και δύο εισαγγελείς, που θα καταγράψουν ο,τιδήποτε συμβεί.

www.periferiako.com

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Pregame match : ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ



Pregame match : ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ‏

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 15:00 - Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών

Εικόνα VS


ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ vs ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Το πρωτάθλημα έφτασε αισίως στην 19η αγωνιστική και το πρόγραμμα περιλαμβάνει το μεγάλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα σε Αχαρναϊκό και Προοδευτική. Η ομάδα του Αχαρναϊκού ιδρύθηκε το 1939 και έχει ως έδρα της το Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών χωρητικότητας 4450 θεατών το οποίο βρίσκεται στο Μενίδι. Έχει ως χρώματα το πράσινο και το άσπρο και έμβλημα το τριφύλλι. Στην πολύχρονη ιστορία του ο Αχαρναϊκός έχει συμμετάσχει σε όλες τις κατηγορίες πλήν της Α' Εθνικής με σημαντικότερη επιτυχία του τη 2η θέση στο νότιο όμιλο της Β' Εθνικής κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 1981-1982 όπου δεν προβιβάστηκε στην ανώτερη κατηγορία για έναν μόλις βαθμό αφού η Παναχαϊκή εκείνη την περίοδο πανυγήρισε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή την άνοδο. Η ομάδα του Μενιδίου έχει πλούσια προϊστορία με την Προοδευτική με τις αναμετρήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους να φτάνουν τις 31. Ειδικότερα οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 24 φορές στα πλαίσια της Β' Εθνικής, 4 στην Γ' Εθνική και 3 στην Δ'. Η "Προο" έχει 15 νίκες, 9 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και σε 7 αναμετρήσεις ο Αχαρναϊκός αναδείχθηκε νικητής. Μεγαλύτερη νίκη για την ομάδα του Μενιδίου είναι το 4-0 από την περίοδο 1974-1975 ενώ για την Προοδευτική είναι το 6-0 της περιόδου 1971-1972.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου για την 4η αγωνιστική(18/10/2009) του πρωταθλήματος το αποτέλεσμα ήταν η λευκή ισοπαλία με την Προοδευτική να έχει την υπεροχή των κινήσεων και ένα δοκάρι αλλά τον Αχαρναϊκό να παίρνει τον βαθμό. Μετά την συμπλήρωση 18 αγωνιστικών η ομάδα του Μενιδίου φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς(13 νίκες,2 ισοπαλίες,3 ήττες) έχοντας πετύχει 33 τέρματα και έχοντας δεχθεί 13. Τα προηγούμενα αποτέλεσματά του ήταν τα παρακάτω:

Αχαρναϊκός παρουσιάζεται εξαιρετικά δυνατός στην έδρα του έχοντας γνωρίσει μονάχα 1 ήττα από τον Αήττητο Σπάτων ενώ έχει αναδειχθεί νικητής σε 7 παιχνίδια. Με αυτή την επίδοση βρίσκεται να έχει την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή βαθμών και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στον όμιλο. Αυτό βέβαια αν αναλογιστεί κανείς την περυσινή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν πρέπει να προκαλεί καθόλου εντύπωση αφού και πάλι η μοναδική ομάδα που είχε καταφέρει να φύγει με το τρίποντο από το Μενίδι ήταν ο Αήττητος Σπάτων με τον Αχαρναϊκό να μετράει πέρα από 1 ήττα, 11 νίκες και 2 ισοπαλίες στην καυτή όπως αποδεικνύεται έδρα του. Πέρυσι είχε τερματίσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας 61 βαθμούς(19 νίκες,4 ισοπαλίες,5 ήττες) με συντελεστή τερμάτων 53-26.

Από την μέχρι στιγμής πορεία του αντιλαμβάνεται κανείς πως εμφανίζει μια σταθερότητα στην απόδοση του παραμένοντας για πολλές εβδομάδες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα καταφέρνοντας παράλληλα να κράταει το μηδέν στην άμυνα αφού σε 10 παιχνίδια δεν έχει δεχθεί γκολ ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αγνοεί την εντός έδρας ισοπαλία για περίπου 15 μήνες αφού η τελευταία του ισοπαλία στο Μενίδι εντοπίζεται στις 30/11/2008 απέναντι στην Α.Ε.Ρ. Αφάντου με σκορ 3-3. Επίσης πριν ηττηθεί από τον Αήττητο Σπάτων για την 16η αγωνιστική μετρούσε ένα σερί 16 συνεχόμενων εντός έδρας νικών αφού στην έδρα του δεν είχε σημειωθεί άλλο αποτέλεσμα πέρα από νίκη της γηπεδούχου ομάδας έχοντας πετύχει 40 γκολ με παθητικό 4 γκολ. Ο Αχαρναϊκός από αυτά τα 16 παιχνίδια είχε κρατήσει στα 12 απαραβίαστη την εστία του ενώ καμιά ομάδα από τις τέσσερις που σκόραραν στο Μενίδι δεν σημειώσε παραπάνω από ένα γκολ. Δηλαδή με την γλώσσα των αριθμών σημείωνε κατά μέσο όρο 2,5 γκολ ανά αγώνα στην έδρα του ενώ δεχόταν μόλις 0,25.

Αυτό το εντυπωσιακό σερί έσπασε ο Αήττητος Σπάτων ο οποίος έχει αναδειχθεί ως ο κακός δαίμονας των "πράσινων" μιας και είναι η μοναδική ομάδα που τα δύο τελευταία χρόνια μετά τον υποβιβασμό στην Δ' Εθνική έχει αποδράσει με το διπλό από το Μενίδι.
Αυτά τα αποτελέσματα όμως δεν έχουν σταθεί εμπόδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η ομάδα του Μενιδίου αφού η διαφόρα της από τους διώκτες της κυμαινόταν σταθερά από 1 μέχρι 4 βαθμούς. Χαρακτηριστικό είναι πως από την 1η κιόλας αγωνιστική βρίσκεται στην 1η θέση ενώ από την 3η αγωνιστική έπαψε πλέον να έχει συγκάτοικο στην κορυφή με την ψαλίδα πότε να ανοίγει και να κλείνει από την δεύτερη θέση.

Το ρεπορτάζ από την πλευρά του Αχαρναϊκού κάνει λόγο για ιδιαίτερο ενδιαφέρον των φίλων του για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τα εισιτήρια να γίνονται ανάρπαστα και τον τεχνικό της ομάδας Γ.Αθανασιάδη να έχει στη διάθεση του τον πρώτο σκόρερ(14 γκολ) της ομάδας του αλλά και του ομίλου Π.Παπαϊωάννου ο οποίος εξέτισε την προηγούμενη αγωνιστική την ποινή του και εμφανίζεται ιδιαίτερα φορμαρισμένος. Σε πρόσφατες δηλώσεις του μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Λαύριο την περασμένη αγωνιστική ο προπονητής του Αχαρναϊκού έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι όπως είπε παρά το γεγονός ότι η ομάδα ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους έχουν επαγγελματική συμπεριφορά αντέχοντας στην πίεση του πρωταθλητισμού ενώ ταυτόχρονα έπλεξε το εγκώμιο της Α.Ε.Λ Καλλονής χαρακτηρίζοντάς την ως την πιό δυνατή ομάδα του ομίλου από κάθε άποψη χρίζοντας την μάλιστα και ως φαβορί για την άνοδο ασχέτως αν τελικά η ομάδα του καταφέρει να στεφθεί πρωταθλήτρια ή όχι. Σαφώς δεν μπορεί κανείς να ερμηνεύσει με ασφάλεια αυτές τις δηλώσεις αφού σε περίπτωση νίκης την Κυριακή ο Αχαρναϊκός ξεφεύγει με 7 βαθμούς από την Προοδευτική με την ομάδα της Καλλονής να βρίσκεται τουλάχιστον 5 βαθμούς πίσω και τον Αχαρναϊκό να την υποδέχεται στο Μενίδι την 25η αγωνιστική. Αδιαμφισβήτητα σε μια τέτοια περίπτωση έχει το πάνω χέρι αποκτώντας πολύ μεγάλο προβάδισμα στην υπόθεση άνοδος αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα ώστε να νιώθει από τώρα εξασφαλισμένος.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Προοδευτική μετά τον εντυπωσιακό Ιανουάριο όπου παρέμεινε αήττητη με αξιοζήλευτα στατιστικά δεν έχει καταφέρει να πανυγηρίσει στα 2 επίσημα παιχνίδια που έδωσε μέσα στο Φεβρουάριο αφού μετά την ήττα από την Α.Ε.Λ Καλλονής ήρθε και ο αποκλεισμός στα πέναλτι από το Κερατσίνι για τον θεσμό του κυπέλλου Πειραιά με αποτέλεσμα μέσα σε 2 εβδομάδες να γνωρίζει ισάριθμες ήττες, όσες δηλαδή δεν είχε γνωρίσει από την αρχή της περιόδου.
Στο επερχόμενο παιχνίδι εκτός από τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας Β.Καλογερά που θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική από τις τρείς αγωνιστικές ποινής που του επιβλήθηκαν από την πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Ο εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στο προηγούμενο παιχνίδι θα απουσιάσουν και οι φίλαθλοι της ομάδας αφού η αστυνομία απέρριψε κάθε πρόταση για παραχώρηση ακόμα και 50 εισιτηρίων στην Προοδευτική.

Παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα η "Προο" εμφανίζεται εξιόπιστη και εκτός έδρας στο πρωτάθλημα αφού εξακολουθεί να έχει την καλύτερη άμυνα και την δεύτερη καλύτερη επίθεση μακριά από το γήπεδό της. Αυτή τη φορά όμως καλείται να φανεί αντάξια των προσδοκιών του κόσμου της σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο οπού σε καμία περίπτωση δε θέλει να σκεφτεί το ενδεχόμενο ήττας που θα την απομακρύνει κατά πολύ από το στόχο της αλλά και ενδεχόμενη ισοπαλία θα την κρατήσει στους 4 βαθμούς από την κορυφή με τον κίνδυνο να πέσει στην 3η θέση του πίνακα να παραμονεύει. Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών προφανώς δεν βρίσκεται στο βαθμό που ήταν τις προηγούμενες αγωνιστικές αλλά σε ένα τέτοιο ντέρμπι από το οποίο δεν θα λείψουν χαρακτηριστικά όπως το πάθος και η δύναμη οι παίχτες της Προοδευτικής πρέπει να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αφού οι προσδοκίες όλων στο σύλλογο και ο στόχος της ανόδου αποτελούν μονόδρομο.

Διαιτητής της συνάντησης έχει οριστεί ο Κάμπαξης Ι. από τον Σύνδεσμο Ευβοίας με βοηθούς τους Νικολάδο Σ. και Τσολάκη Σ. του Συνδέσμου Αθηνών και παρατηρητή τον Γκρούτση Δ. από τον Σύνδεσμο Κορίνθου σε μια σύμπτωση αφού οι Σύνδεσμοι των διαιτητών και του παρατηρητή είναι ακριβώς ίδιοι όπως και στο παιχνίδι με την Α.Ε.Λ Καλλονής πρίν 2 εβδομάδες.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης είναι αξιολογημένος από το 2008 να σφυρίζει ακόμα και παιχνίδια Β' Εθνικής και προφανώς η επιλογή του να σφυρίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έγινε τυχαία. Ο καιρός αναμένεται ηλιόλουστος με θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς κελσίου και κατά τόπους ισχυρούς ανέμους.

Θα καταφέρει η Προοδευτική να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών και να δώσει χαρά στους φίλους της φεύγοντας με ένα σπουδαίο διπλό από το Μενίδι ή ο Αχαρναϊκός θα συνεχίσει το καταπληκτικό σερί του εντός έδρας με την ήττα από τον Αήττητο Σπάτων να αποτελεί μονάχα μια κακή παρένθεση ?
Πραγματικά πρόκειται για το κλασσικό ντέρμπι της χρονιάς στον 9ο όμιλο που θα καθορίσει σε ένα μεγάλο ποσοστό την συνέχεια αφού οι γηπεδούχοι με νίκη πέρα από μια διαφορά 7 βαθμών από την "Προο" αποκτούν και το ψυχολογικό αβαντάζ για την συνέχεια ενώ σε μια τέτοια περίπτωση οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να κοιτάξουν ρεαλιστικά την επόμενη μέρα αφού θα πάψουν οι ίδιοι να καθορίζουν την τύχη τους και θα ελπίζουν σε στραβοπατήματα των αντιπάλων τους για να πλησιάσουν ξανά στην κορυφή.


Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Μια εικονα απο το μελλον ( η ΠΡΟΟ στο διηπειρωτικο!)

Εκει θα μας σεβονται και οι δiαιτητες ........







Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το φιλικό της εθνικής με τη Σενεγάλη


H Eθνική ομάδα έχει αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ και ο Οτο Ρεχάγκελ κάνει τα πλάνα του για το φιλικό με την Σενεγάλη στις 3 Μαρτίου, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, τα οποία κοστολογούνται από 10 έως και 20 ευρώ.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αναφέρει:

«Από σήμερα, Πέμπτη 18/2/2010, τίθενται σε on line κυκλοφορία, μέσω του site της Ε.Π.Ο., απλά εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τη Σενεγάλη (3/3/2010, ώρα 17:00, Πανθεσσαλικό Στάδιο). Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 1/3/2010 και ώρα 11:00.


Οι φίλοι της Εθνικής που πρόκειται να αγοράσουν on line απλά εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής Ομάδας, θα έχουν τη δυνατότητα να τα παραλάβουν από το Φυλάκιο του κεντρικού πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου, την ημέρα του αγώνα (από τις 10:00 έως την έναρξή του).


Η διατίμηση των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι 10, 15 και 20 ευρώ».

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Βιντεο & Αποψεις για τον αγωνα κυπελλου ΠΡΟΟ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Απο τον Γιωργο Π.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Κώδικας:
1. Η Θ. Μήτση, με βοηθούς τις Ουρ. Φώσκολου-Χρ. Κουρομπίλια, θα είναι διαιτητής στον αγώνα Λευκορωσία-Ολλανδία (28/4/2010) για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Εξάλλου, η FIFA κάλεσε την Θ. Μήτση να πάρει μέρος στο Algarve Cup (17/2-4/3/2010) στην Πορτογαλία. Το τουρνουά θα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα με στόχο την ανάπτυξη της γυναικείας διαιτησίας, ενώ έχουν προγραμματιστεί για το ίδιο διάστημα και σχετικά σεμινάρια διαιτησίας. Ανάλογο τουρνουά και σεμινάρια για τη γυναικεία διαιτησία θα διοργανώσει και η UEFA στην Κύπρο (Cyprus Women΄s Cup) από τις 22/2 έως τις 4/3/2010. Σε αυτό το τουρνουά έχει κληθεί η Π. Κουτσουμπού.
2. Η Θάλεια Μήτση είναι διεθνής διαιτητής με μεταπτυχιακό από τον Αύγουστο του 2006.
Η ρέφερι από τον Σύνδεσμο Πειραιά ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σειρά μαθημάτων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου πάνω στη διοίκηση, το δίκαιο και τον ανθρωπισμό του αθλητισμού, η οποία είναι γνωστή και ως FIFA Master. Η Μήτση είναι η πρώτη Ελληνίδα διαιτητής που ολοκλήρωσε το εν λόγω μεταπτυχιακό, το οποίο αποτελεί έμπνευση του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Σεπ Μπλάτερ, και το οποίο συνδιοργανώνουν το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών και τρία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, με τη συμπαράσταση της FIFA. Στην καριέρα της, έχει διευθύνει -μεταξύ άλλων- αγώνες για το Ευρωπαϊκό Νεανίδων 2009 (τον ημιτελικό Γαλλία-Σουηδία στις 22 Ιουλίου) και το παγκόσμιο κύπελλο γυναικών κάτω των 17 ετών (2008 στην Νέα Ζηλανδία).
Για ξεκίνημα αυτά για την διαιτησία.


Αν αυτή η "κυρία" είναι διεθνής και μάλιστα και στην υψηλότερη κατηγορία που έχει θεσπίσει η FIFA τότε τι να πεί κανείς... Επίσης σφυρίζει και σε αγώνες της Β' εθνικής. Δεν το λέω για δικαιολογία αλλά κατέστρεψε ολοκληρωτικά το παιχνίδι μαζί με τους βοηθούς της. Μπράβο της που συνεχίζει ακόμα και για την πορεία που διαγράφει στο χώρο της διαιτησίας αλλά μακριά από τον Κορυδαλλό πλέον. Ίσως να μην ήταν η μέρα της αλλά η κόκκινη που δέχεται ο Αργυρίου και το ακυρωθέν γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο είναι για γέλια. Μα είναι δυνατόν να υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ ο σκορερ όταν δέχεται την μπάλα από ΜΠΡΟΣΤΑ !!! Ούτε και ο επόπτης δεν κατάλαβε το λόγο που το ακύρωσε και δε το λέω για άλλωθι του αποκλεισμού αλλά γιατί είναι βασικοί κανόνες ποδοσφαίρου...















Το κύπελλο ως θεσμός και ως διοργάνωση θεωρώ ότι είναι πολύ μικρής εμβέλειας χωρίς τίποτα τόσο το θεαματικό και η κατάκτηση του απλά θα ήταν μια ευχάριστη στιγμή διάρκειας λίγων λεπτών στον τελικό και να σηκωθεί μια κούπα που τόσο καιρό έχει να σηκώσει βυσσινί αρχηγός στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα θα περνούσε στην ιστορία και μάλλον θα το θυμούνταν ελάχιστοι αλλά ακόμα λιγότεροι θα θυμόντουσαν και την πορεία προς τον τελικό αφού αν κάνουμε ένα ερωτηματολόγιο ακόμα και τώρα οι περισσότεροι δε νομίζω να θυμούνται ποιές ομάδες απέκλεισε η "Προο" μέχρι τα ημιτελικά. Πέρα από αυτή την προσωπική καθαρά άποψη τα σχόλια για την εικόνα των ποδοσφαιριστών περισσεύουν. Καλύτερα να κατέβαινε να παίξει η πρωταθλήτρια ομάδα του παιδικού στο γήπεδο και δε το λέω υποτιμητικά για τους ποδοσφαιριστές. Ανύπαρκτο πάθος, αδιαφορία από ορισμένους σαν να μην τους νοιάζει το παιχνίδι και δε τρέχει τίποτα και ας χάσουμε. Τουλάχιστον τα 3/4 όσων αγωνίστηκαν αυτό έδειξαν. Καλύτερος παίχτης του αγώνα ο Προβατάς ο οποίος πέτυχε το γκολ κιόλας αλλά είναι απλά κεντρικός αμυντικός.




Φλυαρία στο χώρο της μεσαίας γραμμής με εναλλαγή της μπάλας, κατοχή αλλά στην τελική προσπάθεια κανένας να στείλει το τόπι στο πλεχτό.
Το Κερατσίνι δεν πάτησε περιοχή αλλά η αποτελεσματικότητα του ήταν άριστη. Πέτυχε ένα γκολ από λάθος της άμυνας μας, έπαιξε παθητικά περιμένοντας την Προοδευτική και απλά πήγε το παιχνίδι στα πέναλτι εκεί όπου φαινόταν πως ήθελε να πάει για να πάρει την πρόκριση αφού οι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής δεν είχαν ψυχολογία να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα ούτε από τη βούλα.
Εγώ προσωπικά δεν είδα κάποιον παίχτη-ηγέτη να πάρει την μπάλα να την κουβαλήσει και τέλοσπάντων να πάρει το παιχνίδι με κάποια ενέργεια του. Να έχει το καθαρό μυαλό και να πετύχει απλά το γκολ για να τελειώσει το παιχνίδι.
Ευκαιρίες έχασε η ομάδα και μάλιστα κάποιες ήταν κλασσικές αλλά αδικαιολόγητοι όταν δεν μπορούν να σκοράρουν και ακόμα χειρότερα όταν παίζεις για την νίκη και με αριθμητικό πλεονέκτημα στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης και κάνεις μπαλιές 30-40 μέτρων αντί να πάρεις μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να ανεβάσεις την μπάλα.
Και αυτό πληρώνουμε αυτές τις 2 εβδομάδες γιατί όσες ήττες δεν έκανε η Προοδευτική από την αρχή της σεζόν τις έκανε μέσα σε αυτές τις 2 εβδομάδες. Αν κάνει και τρίτη ήττα τότε τρεχάτε ποδαράκια μου...

Ας πάρουμε παράδειγμα...
Πόσες φάσεις και ευκαιρίες έκανε η Καλλονή πετυχαίνοντας 3 γκολ ? Πόσες φάσεις έκανε η Προοδευτική πετυχαίνοντας 1 γκολ ? Ομοίως και χθές...
Πόσες φάσεις έκανε το Κερατσίνι και πέτυχε 1 γκολ και πόσες έκανε η Προοδευτική πετυχαίνοντας και αυτή από 1 ?
Απάντηση: Και στα δύο παιχνίδια η Προοδευτική είχε περίσσοτερο κατοχή της μπάλας, καλύτερη κυκλοφορία, περισσότερες πάσες αλλά από τελική προσπάθεια τζίφος.
Ενώ οι αντίπαλοι με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 80% έβαλαν γκολ σχεδόν στην κάθε επίσκεψη τους στην περιοχή μας.
Που ούτε καν επίσκεψη δεν ήταν αν αναλογιστεί κανείς πως τα γκολ προήλθαν στην πλειοψηφία τους από αβίαστα λάθη της άμυνας ή στημένες φάσεις.
Συμπέρασμα: Ο Στέλιος Βογιατζής και οι ποδοσφαιριστές έχουν στη διάθεση τους 1 ολόκληρη εβδομάδα να ανασυγκροτηθούν και να δουλέψουν στην αποτελεσματικότητα τους. Το γεγονός ότι δεν έχουν πάθος να τους προβληματίσει γιατί αυτό πληγώνει ακόμα περισσότερο και τον κόσμο. Ενταξεί είναι γνωστό ότι κάποιοι δεν έχουν άλλες δυνατότητες και αρετές ώστε να προσφέρουν κάτι παραπάνω αφού τόση μπάλα ξέρουν και τόση μπάλα παίζουν αλλά να είναι αδιάφοροι πάει πολύ.
Το να σου δείχνει τα μπαλάκια του και να χειρονομεί ο κάθε ποδοσφαιριστής Κερατσινίου και Καλλονής και να φεύγει νικητής από το γήπεδο σου όσο να έιναι προκαλεί τον εγωισμό σου όταν έχεις δει την ομάδα σου στα φόρτε της να της υποκλίνονται ομαδούλες και ΟΜΑΔΕΣ μέσα στο κλουβί με παίχτες κομάντο οι οποίοι αφήναν τα αρχίδια τους μέσα στο γήπεδο και γινόντουσαν ένα με τα κάγκελα για να κερδίσουν. Έχω άδικο ?
Έχουν περάσει παιχτάκια, παίχτες και παιχταράδες από την "Προο" αλλά όταν βλέπεις ακόμα και τον πιο μικρό παίχτη χωρίς τίποτα σπουδαία προσόντα να παίζει με τόσο πάθος γίνεται αυτόματα για σένα ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ και τον γουστάρεις με χίλια.
Και όταν βλέπεις τη βεντέτα της ομάδας σου που είναι ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ του συνόλου να αδιαφορεί και να είναι τουρίστας τότε γίνεται για σένα το μικρότερο ΠΑΙΧΤΑΚΙ το οποίο σε εξοργίζει και του τα χώνεις ανελέητα.
Επειδή λοιπόν άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν έφτασε η ώρα όσοι παίζουν να αφήνουν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και μετά ας χάσουν. Μόνο έτσι θα έχουν καθαρή συνείδηση προς το πρόσωπο των φιλάθλων.

Τι άλλο να πω δε ξέρω... Πρέπει να καταλάβουν το μέγεθος της φανέλας και τις απαιτήσεις του κόσμου γιατί σε κάποια παιχνίδια ήταν ταύροι διασύροντας τον αντίπαλο και πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες εντός και εκτός...
Σε κάποια άλλα παιχνίδια απλά πήραν το αποτέλεσμα χωρίς να εντυπωσιάσουν. Σε άλλα ήταν άτυχοι και περιορίστηκαν στην ισοπαλία και στα υπόλοιπα εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και έφυγαν ηττημένοι.

Δεν γίνεται να παίζεις επιλεκτικά όταν είσαι ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής. Η ιστορία σου και ο κόσμος σε προστάζουν να παίζεις μόνο για την νίκη και ας χάσεις στο τέλος. Πάντα σε διέκρινε η μαχητικότητα, ο δυναμισμός και ο τσαμπουκάς στοιχεία που δεν υπάρχουν μάλλον τον τελευταίο καιρό.
Και αν η άνοδος τελικά χαθεί αυτή η χρονιά θα είναι πολύ πιο αποτυχημένη από τις προηγούμενες. Επειδή στο τέλος κάνουν ταμείο δεν θα το αναλύσω άλλο. Καλή σαρακοστή σε όλους μας...
Donkey2(Γ.Π.)