ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Τι γραφτηκε για τον αγωνα στο Μενιδι

"Επεισοδιακό παιχνίδι έγινε στο Μενίδι, όπου Αχαρναϊκός και Προοδευτική έμειναν στο ισόπαλο 1-1, σε ένα ματς που λίγο έλειψε να τιναχθεί στον… αέρα. Την αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες, παρακολούθησαν περίπου 3000 φίλαθλοι (ντεμεκ!!!) του Αχαρναϊκού και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, στο αγωνιστικό μέρος η Προοδευτική ήταν ανώτερη στη συντριπτική διάρκεια του αγώνα, έχοντας για ακόμη μία φορά πολλές χαμένες ευκαιρίες, με κύριους εκφραστές τους Μπεθάνη, Αργυρίου και Ουσταμπασίδη. Στο 19' ο Μπεθάνης είχε σουτ στο δοκάρι, αργότερα ο Αργυρίου αστόχησε σε τετ α τετ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αρκετή δόση τύχης στο 64' όταν το απευθείας εκτελεσμένο κόρνερ του Οικονομόπουλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τη βοήθεια και του… αέρα. Οι «βυσσινί» πίεσαν για την ισοφάριση και δικαιώθηκαν στο 87' με το γυριστό σουτ του Κονέ μετά το φάουλ του Χατζηγεωργαλή.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΚΑΙ… ΝΤΟΥ!
Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ο Κονέ απευθύνθηκε στους φιλάθλους με απρεπείς χειρονομίες, με συνέπεια το ματς να γίνει… κόλαση. Αφού υπήρξε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί και ακολούθως αστυνομικές δυνάμεις για να γίνει το… έλα να δεις για περίπου 15'. Ακολούθως, απομακρύνθηκαν οι οπαδοί από το γήπεδο για να συνεχιστεί το παιχνίδι και να ολοκληρωθεί στο ισόπαλο 1-1. Με την επανέναρξη, αποβλήθηκε ο υπαίτιος των γεγονότων, Σωτήρης Κονέ, με απευθείας κόκκινη κάρτα, που του έδειξε ο διαιτητής Κάμπαξης (ΣΔ Ευβοίας). Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο του Αχαρναϊκού, Μιχάλη Κόντη και τον προπονητή της Προοδευτικής, Στέλιο Βογιατζή.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Κέμπας, Γκίνκος, Μάκρας, Κοκολάκης, Καλογερόπουλος Γ., Καλογερόπουλος Ι., Σίδας (64' Νταγιάντας), Αποστολάτος, Παπαϊωάννου,Φειδάς, Οικονομόπουλος (61' Χριστόπουλος)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης (82' Μπίφσας), Προβατάς, Βασιλείου, Ουσταμπασίδης, Μυλωνάς, Μπεθάνης (56' Κονέ), Αργυρίου, Μαλισσιώβας (86' Χατζηγεωργαλής), Πέρρος."
(www.periferiako.com)

-----------------------------------------------------------------------------------

Αν το χθεσινό ντέρμπι μεταξύ του Αχαρναϊκού και της Προοδευτικής ολοκληρωνόταν στο 87’, τότε σε αυτές τις γραμμές θα γινόταν λόγος για καθαρό προβάδισμα των «τριφυλλοφόρων» για την άνοδο-επιστροφή στη Γ’ Εθνική. Ομως στο συγκεκριμένο λεπτό οι «βυσσινί», που βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 1-0, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (1-1) και διατήρησαν έτσι στο κόκκινο το ενδιαφέρον στην κορυφή του ομίλου.
Πάμε τώρα στο τι έγινε στο 87’. Οι δύο «χρυσές» αλλαγές του Στέλιου Βογιατζή, ο Χατζηγεωργαλής και ο Κονέ, συνδυάστηκαν και ο δεύτερος με γυριστό σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του, που δικαιούνταν βάσει απόδοσης το βαθμό της ισοπαλίας.

Το πάθος του, όμως, τον οδήγησε σε μια πράξη άκρως κατακριτέα. Διότι δευτερόλεπτα αφότου σκόραρε απευθύνθηκε με χειρονομίες προς τους οπαδούς του Αχαρναϊκού -περισσότεροι από 1.000 βρέθηκαν στο γήπεδο του Μενιδίου- με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και 10λεπτη διακοπή.

Συγκεκριμένα, τέσσερις οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να επιτεθούν στους φιλοξενούμενους, ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, ενώ ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Μιχάλης Κόντης, προπηλάκισε τον τεχνικό των «βυσσινί» Στέλιο Βογιατζή.

Πριν από την επανέναρξη του παιχνιδιού ο διαιτητής Καμπατσής (Εύβοιας) απέβαλε τον Κονέ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο αγώνας ακολούθως συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέτω προβλάματα.

Παρά το γεγονός ότι είχε αποφασιστεί σε σύσκεψη μεταξύ των δύο ομάδων και της αστυνομίας οι φιλοξενούμενοι να μην προμηθευτούν εισιτήρια (όπως και έγινε, αφού στο γήπεδο βρέθηκαν μόνο οπαδοί των γηπεδούχων), τα μέτρα αστυνόμευσης ήταν δρακόντεια.

Από τα άλλα παιχνίδια ξεχώρισε το 0-0 της Καλλονής με το Κερατσίνι, η επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού Λαυρίου με σκορ 5-1 επί του Αρη Αμφιάλης, όπως και το 3-1 του Αήττητου επί του Αιολικού.
sentragoal.gr

-----------------------------------------------------------------------------------
dokari.gr

Υποδοχή στον Κορυδαλλό

Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2010 10:21
Τρία λεπτά πριν το τέλος, η Προοδευτική στάθηκε όρθια μέσα στο Μενίδι, παίρνοντας το 1-1 από τον πρωτοπόρο Αχαρναϊκό, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από επεισόδια στο φινάλε και 15λεπτη διακοπή. Ο Αχαρναϊκός είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Οικονομόπουλο στο 63', αλλά ο νεοαποκτηθής Κονέ, έγραψε το 1-1 και πανηγύρισε χειρονομώντας το γκολ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί, αλλά και να προκληθεί ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά τα επεισόδια σταμάτησαν χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας, η οποία -αξίζει να σημειωθεί- είχε κάνει ολόκληρο σχεδιασμό αποκλεισμού του γηπέδου, ώστε να μην πλησιάσει σε αυτό κανένας οπαδός της Προοδευτικής.

Οι οπαδοί της Προοδευτικής, πάντως, περίμεναν το βράδυ την αποστολή της ομάδας στο γήπεδο του Κορυδαλλού και τους αποθέωσαν για το ισόπαλο αποτέλεσμα στην έδρα του πρωτοπόρου Αχαρναϊκού.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Κέμπας, Γκίνκος, Μάκρας, Κοκολάκης, Καλογερόπουλος Γ., Καλογερόπουλος Ι., Σίδας (64’ Νταγιάντας), Αποστολάτος, Παπαϊωάννου, Φειδάς, Οικονομόπουλος (61’ Χριστόπουλος).


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης (82’ Μπίφσας), Προβατάς, Βασιλείου, Ουσταμπασίδης, Μυλωνάς, Μπεθάνης (56’ Κονέ), Αργυρίου, Μαλισσιώβας (86’ Χατζηγεωργαλής), Πέρρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου