ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΚΑΣΚΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ ...... να ειναι βυσσινι

Λοιπον η (υπο καταιγιδα) οικονομικη εξορμιση που εγινε απο τον Μορφωτικο μας συλλογο, στον αγωνα με την Καλλονη, απεφερε καποια εσοδα, τα οποια το τμημα μπασκετ δεν δεχθηκε να παραλαβει.
Αυτο το ποσο επενδυθηκε στην παραγωγη κασκολ (που ειχε καιρο να γινει!!), τα οποια θα διατειθονται την Κυριακη στο κλουβι.
Τα εσοδα απο τα κασκολ - και παλι θα πανε στο τμημα μπασκετ (οπως μαθευτηκε).
Επειδη το τελευταιο διαστημα η ζητηση για κασκολ της ΠΡΟΟ εχει αυξηθει κατακορυφα ( ολα τα αποθεματα ειχαν εξαντληθει) ενημερωνουμε και εμεις απο την πλευρα μας για το θεμα.
Μια ωραια ευκαιρια ανανεωσης της οπαδικης σας γκαρνταρομπας που παραλληλα υποστηριζει οικονομικα ενα αγωνιστικο τμημα που τοσες χαρες μας εχει προσφερει!!

Οι φιλοι απο την επαρχια και το εξωτερικο, που ενδιαφερονται για κασκολ, παρακαλουνται να επικοινωνησουν με το Ανεξαρτητο Μπλογκ μεσω email, ωστε να εξυπηρετηθουν και αυτοι με την σειρα τους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου