ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ 0-0 (τελικο αποτελεσμα σημερα Σαββατο) αυριο Κυριακη στις 15:00 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - Αρης Αμφιαλης στο Κλουβι

Σαββατιακο τελικο αποτελεσμα του αγωνα

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ: 0-0


και αυριο Κυριακη 28/2 στις 15:00 στο Κλουβι!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - Αρης Αμφιάλης....!!!!να η μεγαλη ευκαιρια να μειωθει η διαφορα απο την πρωτη θεση του ομιλου στους 2 βαθμους!!

Μετά την καλή εμφάνιση και το σημαντικό πόντο μέσα στο Μενίδι η Προο κρατάει ακόμα και είναι μέσα στο παιχνίδι της ανόδου... Αντιμετωπίζοντας την Κυριακή 28/02 στις 15.00 τον Άρη Αμφιάλης σε ένα κρίσιμο ματς.
Πρέπει να στηρίξουμε την Προο...!!! Η Προο μας χρειάζεται σε κάθε αγώνα να την προστατεύουμε και να την ωθούμε στην νίκη η οποία είναι σημαντική σε κάθε αγώνα...!!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟ...!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...!!!! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΣ 14.30 ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου