ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το φιλικό της εθνικής με τη Σενεγάλη


H Eθνική ομάδα έχει αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ και ο Οτο Ρεχάγκελ κάνει τα πλάνα του για το φιλικό με την Σενεγάλη στις 3 Μαρτίου, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, τα οποία κοστολογούνται από 10 έως και 20 ευρώ.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αναφέρει:

«Από σήμερα, Πέμπτη 18/2/2010, τίθενται σε on line κυκλοφορία, μέσω του site της Ε.Π.Ο., απλά εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τη Σενεγάλη (3/3/2010, ώρα 17:00, Πανθεσσαλικό Στάδιο). Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 1/3/2010 και ώρα 11:00.


Οι φίλοι της Εθνικής που πρόκειται να αγοράσουν on line απλά εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής Ομάδας, θα έχουν τη δυνατότητα να τα παραλάβουν από το Φυλάκιο του κεντρικού πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου, την ημέρα του αγώνα (από τις 10:00 έως την έναρξή του).


Η διατίμηση των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι 10, 15 και 20 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου