ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ!!

«Τελικός» στο Μενίδι!

«Τελικός» στο Μενίδι!

Πλέον, τα περιθώρια για γκέλες δεν έχουν απλώς λιγοστεύσει, έχουν εξαφανιστεί! Η Ο Προοδευτική δίνει τον δικό της «τελικό» στο Μενίδι κόντρα στον Αχαρναϊκό, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες στο «βυσσινί» στρατόπεδο. Αυτό διαφαίνεται, άλλωστε, και στις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Στέλιου Βογιατζή: «Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα. Τόσο εμείς όσο και ο Αχαρναϊκός θέλουμε να το κερδίσουμε. Αγωνιστικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε κάτι θετικό». Εν τω μεταξύ, δυναμικό «παρών» έδωσαν στη σημερινή προπόνηση οπαδοί της Προοδευτικής, οι οποίοι εμψύχωσαν με συνθήματά τους τούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

www.periferiako.com

ΤΕΤΆΡΤΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2010

ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Η ΠΡΟΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ....!!!

Σύσκεψη με θέμα τα αστυνομικά μέτρα που πρέπει να παρθούν για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα της Κυριακής, έγινε χθες το πρωί στα γραφεία του Αχαρναϊκού. Η ομάδα του Μενιδίου υποδέχεται την Κυριακή την Προοδευτική στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν πάρα πολλοί φίλαθλοι. Ωστόσο, τα σοβαρά επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στο παιχνίδι του α’ γύρου, ανάγκασαν τους διοικούντες τα δύο ιστορικά σωματεία να αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα την ασφάλεια όλων. Έτσι, στη σύσκεψη το «παρών» έδωσαν οι δύο πρόεδροι, Μιχάλης Κόντης και Νίκος Κατσιγιάννης., όπως και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος του Μενιδίου. Αποφασίστηκε να μην δοθούν εισιτήρια στην Προοδευτική, ενώ το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου θα δώσουν και δύο εισαγγελείς, που θα καταγράψουν ο,τιδήποτε συμβεί.

www.periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου