ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΕΝΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΑΠ' ΟΛΑ!!! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ - ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!




Ανακοινώσεις μετά το ντέρμπι... Φιλοξενία με σουβλάκια,γλυκά και φρούτα...
Απο dokari.gr :

Μια μέρα έπειτα από το μεταξύ τους παιχνίδι (1-1) στο Μενίδι, Αχαρναϊκός και Προοδευτική συνεχίζουν τη. μάχη. Πλέον όχι στο γήπεδο, αλλά σε επίπεδο ανακοινώσεων.

Αφορμή αποτέλεσε η καταγγελία της Προοδευτική για τη φιλοξενία που δέχθηκε και η απάντηση του Αχαρναϊκού ήρθε άμεσα.

Η ανακοίνωση της Προοδευτικής

«Το Δ.Σ. του ΑΟ Προοδευτική Νεολαία αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Αττικάρχη κ. Σερέτη τον Αστυνομικό Διευθυντή Β' Υποδιεύθυνσης Δυτικής Αττικής κ. Γούλα, τον συντονιστή Ταξίαρχο κ. Βενάρδο, τον Αστυνομικό Υποδιοικητή κ. Φρουδάκη και τον Υποδιοικητή Κορυδαλλού κ. Αντωνίου, γιατί χωρίς τη συνδρομή τους θα θρηνούσαμε θύματα.

Οσο για τον πρόεδρο της ομάδας του Αχαρναϊκού κ. Κόντη ξεχνάει πολύ εύκολα τη φιλοξενία και την προστασία που του παρείχαμε στον πρώτο γύρο και τις ευχαριστίες του στον Τύπο και ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στην άνανδρη επίθεση στον προπονητή της ομάδας μας κ. Βογιατζή και στον ποδοσφαιριστή μας κ. Κονέ, τους οποίους χτυπούσαν ανηλεώς.

Οσο για τον πρόεδρό μας κ. Κατσιγιάννη γνώρισε τι θα πει μενιδιάτικη φιλοξενία. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διαιτητή του αγώνα κ. Καμπαξή, γιατί στάθηκε στο ύψος του, κάτι που δεν ισχύει για τους επόπτες του αγώνα που επηρεάστηκαν από τις φωνές του κόσμου».

Η απάντηση του Αχαρναϊκού

«Ως προς απάντηση στις άνανδρες και αβάσιμες κατηγορίες της ομάδος ΑΟ Προοδευτική Νεολαία, ο Αχαρναϊκός προκαλεί τον κ. Βογιατζή (προπονητή) και τον κ. Κονέ (ποδοσφαιριστή), να μας πουν γιατί αποβλήθηκαν;

Γιατί ο κόσμος τους πέταξε αντικείμενα μόνο συο 88ο λεπτό τέλος γιατί καμία αναφορά παρατηρητή - εισαγγελέα - διαιτητή - ΕΠΟ, που ήταν παρόντες δεν αναφέρει ότι κ. Κόντης βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο κινούμενος απειλητικά προς τους αντιπάλους; Τέλος, να μας πει η διοίκηση της Προοδευτικής ποιος έφαγε τα σουβλάκια, τα γλυκά, τα φρούτα και ποιος τα πλήρωσε!!! Ευχαριστούμε, πάντως, την Προοδευτική που φρόντισε να φέρει για επίσκεψη τους 700 αστυνομικούς που τους περιφρουρούσαν. Γιατί το έκαναν; Τι είχε προηγηθεί και είχαν λόγο να φοβούνται αφού κανείς φίλαθλος τους δεν θα ερχόταν; Η διοίκηση του Αχαρναϊκού προάγει το "ευ αγωνίζεσθαι" με όλες τις ομάδες που φιλοξενεί, αλλά μάλλον αυτό από κάποιους δεν εκτιμάται γιατί θα έχουν συνηθίσει αλλιώς».

Να μας στείλουν τον λογαριασμό εκεί στο Μενίδι να δούμε πόσο κόστισε το φαγοπότι...Την επόμενη φορά που θα παίξουμε παρακάλουμε να υπάρχει στο γήπεδο ψήστης από παρακείμενη ταβέρνα, ζαχαροπλάστης για το επιδόρπιο και ένας μανάβης για το φρουτάκι στο τέλος. Κι όλα αυτά εννοείται στους πάγκους των ομάδων σε μπουφέ. Έτσι για να δείξουμε τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία και να θυμηθούμε τα ήθη και τα έθιμα...

Donkey 2(Γ.Π.)

ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΔΥΟ -ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΛΑ??
ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΑΡΑΓΕ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου