ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

H ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ - ΩΡΩΠΟΥ 3-1 απο τον DONKEY με "οπτικοακουστικο υλικο"

1η Αγωνιστική 9ος ομιλος Δ' Εθνικης

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 16:00 - Δημοτικό Στάδιο Νίκαιας
Εικόνα VS Εικόνα

Προοδευτική Νεολαία - ΠΑΣ Ωρωπός 3 - 1

Σκόρερ: 4' Λέκκας,58'+66' Γρίβας - 35' Φεύγας

Εικόνα

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της Προοδευτικής στο πρωτάθλημα μετά την επικράτησή της με 3-1 επί του ΠΑΣ Ωρωπού.
Η θετική προϊστορία που θέλει τους "βυσσινί" να μην χάνουν σε πρεμιέρα επιβεβαιώθηκε και αυτή τη χρονιά σε μια αναμέτρηση που παρακολούθησαν περίπου 800 φίλαθλοι αναμεσά στους οποίους βρίσκονταν και λιγοστοί φίλοι των φιλοξενουμένων.
Ο καιρός ηλιόλουστος με τη θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και όσοι αποφάσισαν να περάσουν το Κυριακάτικο μεσημέρι τους στο "κλουβί" σίγουρα ζέσταναν ακόμα περισσότερο το κλίμα αφού αρκετές πρωτοποριακές κινήσεις είχαν στηθεί από την μεριά των οπαδών της "Προο".

Η προσέλευση των φιλάθλων μετά από καιρό συνοδεύτηκε υπό τους ήχους μουσικής από τα μεγάφωνα μιας και οι οπαδοί της Προοδευτικής ύστερα από την συμφωνία με την διοίκηση είχαν τον έλεγχο της μικροφωνικής εγκατάστασης του γηπέδου ενώ η συνεργασία οπαδών και διοίκησης δεν περιορίστηκε εκεί αφού μοιράστηκαν δωρεάν μπλούζες και κασκόλ σε φιλάθλους της ομάδας σε μια κίνηση άκρως ενθαρρυντική που αποδεικνύει την κοινή πλεύση και την συνολική προσπάθεια ολόκληρου του κόσμου της "Προο" σε μια χρονιά που ξεκινάει με υψηλούς στόχους και προσδοκίες. Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η ραδιοφωνική αναμετάδοση του αγώνα από το ράδιο των οπαδών της Προοδευτικής (Radio Proogresiva) σε μια κίνηση που μάλλον γίνεται για πρώτη φορά πανελλαδικά και θα συνεχιστεί για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας πάντοτε με τη συνδρομή της διοίκησης που παραχώρησε ένα κομμάτι των δημοσιογραφικών για τον σκοπό αυτό με τους οπαδούς, ανάμεσα τους και ο γράφων, να φέρνουν εξ ολοκλήρου δικό τους εξοπλισμό για να μεταφέρουν το κλίμα και την αναμέτρηση στα "βυσσινί" αδέλφια μας που δε μπόρεσαν να βρεθούν στο γήπεδο. Το όλο εγχείρημα σίγουρα στέφθηκε με επιτυχία αφού ανάμεσα στους ακροατές, που ήταν σταθερά πάνω από 80 άτομα σε ολόκληρη τη συνάντηση, βρέθηκαν να μας ακούν φίλοι της ομάδας από το εξωτερικό και από ολόκληρη την υπόλοιπη Ελλάδα ενώ συντονίστηκαν και οπαδοί του Ωρωπού για να μάθουν την εξέλιξη του αγώνα. Στατιστικά περισσότεροι από 200 ακροατές συντονίστηκαν έστω και για λίγα λεπτά με κάποια μικρά προβλήματα στην μουσική και τον ήχο να μην λείπουν αλλά με προσπάθεια και την καλή θέληση από όλους μας αυτά θα ξεπεραστούν ευελπιστώντας πως όσο περνάει ο καιρός θα είναι όλα ακόμη καλύτερα.
Στο σημείο αυτό να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διαχειριστές όλων των blog για την υποστήριξη τους, στην διοίκηση που μας έδωσε τη δυνατότητα να το επιχειρήσουμε αλλά και στους διαχειριστές της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΩΝ " με τον "tsiro" να είναι η φωνή που περιέγραφε τον αγώνα και τον "donkey2" να ρυθμίζει τον ήχο και να συμβάλλει στον σχολιασμό πρίν, κατά τη διάρκεια και μετά την αναμέτρηση και του "EAST ATTIKA NO GATERS" με τον "NoGater" να είναι διαρκώς δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και να συμμετέχει αποφασιστικά στην υλοποίησή της ενώ χωρίς ίχνος υπερβολής δε σταμάτησε λεπτό να τραβάει σε βίντεο κάθε φάση του αγώνα.




Η ατμόσφαιρα ήταν εξ αρχής γιορτινή με το γήπεδο να έχει στολιστεί σε κάθε σημείο του με πανό

και τους φιλάθλους να στέκονται δίπλα στην ομάδα με συνθήματα και φωνές από την είσοδο των δύο ομαδών στον αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής να πετάνε λουλούδια στον κόσμο πρίν την έναρξη του αγώνα. Το πρώτο σουτ καταγράφηκε από πλευράς Ωρωπού στο 2' με τον Χατζάκη να μην δυσκολεύεται να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με την άμυνα της "Προο" όμως να επεμβαίνει θετικά. Στη συνέχεια της φάσης οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεση με τον αρχηγό τους τον Λαζάρου να παίρνει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και να πασάρει κάθετα στον Λαναρά ο οποίος ελίχθηκε ανάμεσα στην άμυνα δίνοντας την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στον Λέκκα που ερχόταν από τα αριστερά με τον τελευταίο να σουτάρει εύστοχα και να γράφει το 1-0 στο 4' πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του φετινού 9ου ομίλου.


Ακολούθησε αναγνωριστικό παιχνίδι στο χώρο του κέντρου με την "Προο" να έχει μια ελαφρά υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και τον διαιτητή να ελέγχεται για μια φάση που σημειώθηκε στο 14'. Πιο συγκεκριμένα ο Χατζάκης φαίνεται να ανατρέπει εκτός περιοχής τον Σαμαρά με τον τερματοφύλακα της Προοδευτικής να μπλοκάρει στη συνέχεια της φάσης την μπάλα πάνω στη γραμμή της περιοχής του, με την μπάλα να φαίνεται ότι αγγίζει την γραμμή στο βίντεο, πρωτού ο Χαλκίδης γίνει απειλητικός. Τελικά ο διαιτητής Κ. Αντωνίου καταλόγισε φάουλ υπερ του Ωρωπού υποστηρίζοντας πως ο Χατζάκης έπιασε με τα χέρια την μπάλα εκτός περιοχής χωρίς να βγάλει κάποια κάρτα από το τσεπάκι του όμως. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για να διευρύνουν το προβάδισμά τους με ένα μακρινό σουτ του Λέκκα από στημένη φάση στο 16' να καταλήγει αουτ και ένα δυνατό σουτ του Μπιρμπίλη στο 23' να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Μπόμπολη Λ. Αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν αναγκαστική αλλαγή με τον Γαλανόπουλο να περνάει στη θέση του τραυματία Σκιαβαρά και στο 25' απείλησαν με σουτ προς στην εστία το οποίο όμως δεν ανυσήχησε τον Χατζάκη. Στα επόμενα λεπτά ο ΠΑΣ Ωρωπός πίεσε την Προοδευτική και πήρε τα ηνία του παιχνιδιού με τους "βυσσινί" να αδυνατούν να κρατήσουν την μπάλα στο χώρο του κέντρου και τον διαιτητή αδικαιολόγητα να κάνει αρκετά λάθη σφυρίζοντας πολλές φάσεις υπερ των φιλοξενουμένων μετά την λανθασμένη υπόδειξη του στην μοναδική αμφισβητούμενη φάση που σημάδεψε το πρώτο μέρος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την κατοχή της μπάλας και μαζί με αυτή και την συγκέντρωσή τους με τον Ωρωπό να ανεβαίνει όλο και περισσότερο προς την εστία τους. Στο 34' ο Λέκκας ορθώς δέχτηκε την κίτρινη κάρτα ύστερα από επικίνδυνο τάκλιν με τα δύο πόδια σε αντίπαλο του παρά το γεγονός ότι βρήκε την μπάλα. Από την φάση αυτή προήλθε το γκολ της ισοφάρισης για τους φιλοξενούμενους αφού το φάουλ που εκτέλεσε από τα αριστερά και λίγα μέτρα πιο κάτω από το χώρο του κέντρου ο Χαλκίδης είχε αποδέκτη τον Φεύγα ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων γράφοντας το 1-1 στο 35'.


Στο 37' ο Μπόμπολης Κ. βρέθηκε μόνος του στο κέντρο της μεγάλης περιοχής της "Προο" αλλά έπιασε αέρα σπαταλώντας μοναδική ευκαιρία να πετύχει η ομάδα του την ολική ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά. Στο 40' ο Λέκκας, καλύτερος παίχτης της Προοδευτικής για το πρώτο ημίχρονο, εκτέλεσε φάουλ 6 περίπου μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και δεξιά με την μπάλα να καταλήγει δοκάρι και άουτ ύστερα από υποδειγματική εκτέλεση.

Ακολούθησε ένα απελπιστικά άστοχο σουτ από πλευράς Ωρωπού στο 44' και ένα κόρνερ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής παρουσιάστηκαν ανανεωμένοι αφήνοντας στα αποδυτήρια το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που εμφάνισαν στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου με τους αντίστοιχους του ΠΑΣ Ωρωπού να είναι ασύνδετοι στα πρώτα λεπτά. Η "Προο" πίεσε στα πρώτα δέκα λεπτά με αξιόλογη φάση μια κεφαλία στο 53' που προήλθε από εκτέλεση κόρνερ η οποία όμως πέρασε άουτ. Στο 58' έγινε το γέμισμα από τα δεξιά προς την περιοχή με τον Λαζάρου να πέρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στην μικρή περιοχή εκεί όπου ο Λαναράς την ακούμπησε με το κεφάλι όσο χρειαζόταν για να καταλήξει στον Γρίβα που καραδωκούσε στα αριστερά της μικρής περιοχής και με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα μέσα σε ξέφρενους πανυγηρισμούς.


Πρωταγωνιστές οι ίδιοι ποδοσφαιριστές όπως και στο πρώτο γκολ με μοναδική διαφορά στο όνομα του σκόρερ.
Η Προοδευτική πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ και είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα του ημιχρόνου με τον Ωρωπό να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να πιάσει ρυθμό και να φανεί απειλητικός. Ένα σουτ στο 60' από πλευράς γηπεδούχων δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα που μπλόκαρε εύκολα ενώ οι "βυσσινί" φαίνονταν αναποτελεσματικοί να απειλήσουν από κόρνερ και στημένες φάσεις απόρροια των υψηλόσωμων κεντρικών αμυντικών του Ωρωπού. Στο 65' οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα ακόμη κόρνερ από τα αριστερά με τους φιλοξενούμενους να απομακρύνουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τη μπάλα εκτός περιοχής, αυτή κατέληξε στα πόδια του Χαλκιά ο οποίος πάσαρε κάθετα προς το κέντρο της μεγάλης περιοχής εκεί που βρισκόταν ο Γρίβας με τον τελευταίο να κοντρολάρει και με ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ πάνω στην κίνηση να στέλνει την μπάλα στο "γάμα" της εστίας του Μπόμπολη Λ. πετυχαίνοντας το ομορφότερο γκολ της συνάντησης. Πραγματικά είναι καταπληκτική η ενέργεια του επιθετικού της Προοδευτικής με το βίντεο να έχει καταγράψει ένα μοναδικής ομορφιάς τέρμα.


Με το σκορ 3-1 στο 66'

οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων τους με τον Ε.Τσέρτο να περνάει στον χώρο του κέντρου τον Στεφανή αντί του Τσελά στο 69' και να αντικαθιστά τον νεαρό και δραστήριο Σαμαρά με τον Βογιατζόγλου στο 75'. Ο κύριος Φ.Θανέλλας πέρασε τον Ουσταμπασίδη στη θέση του Λαναρά στο 68' και τον Μιχαήλ στη θέση του Γρίβα, που γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους, στο 76'. Πέρα από κάποια κερδισμένα κόρνερ από μεριάς γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο και την αντικατάσταση του Λαζάρου στην θέση του οποίου πέρασε ο Χατζηγεωργαλής στο 86' δε συνέβει τίποτα άξιο αναφοράς στον αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές να περιμένουν απλά το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή.Ο Κ. Αντωνίου στη μοναδική αμφισβητούμενη και δύσκολη φάση του αγώνα αποφάσισε λανθασμένα εις βάρος του Ωρωπού κατά την προσωπική μου γνώμη αφού καταλογίζοντας τελικά παράβαση για χέρι εκτός περιοχής στον τερματοφύλακα της Προοδευτικής έπρεπε στη συνέχεια να τον αποβάλλει.
Με βάση το βίντεο εκτιμώ ότι η μπάλα δεν έχει περάσει ολόκληρη την γραμμή και εσφαλμένα καταλογίζει το φαουλ ο διαιτητής ενώ στην αρχή της φάσης φαίνεται να υπάρχει παράβαση στην ανατροπή του Σαμαρά από τον Χατζάκη εκτός της περιοχής όμως.
Σε κάθε περίπτωση η υπόδειξη του Αθηναίου ρέφερι είναι λανθασμένη.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού μάλλον καταλαβαίνοντας το λάθος του ο διαιτητής σφυρίζει υπερ των φιλοξενουμένων σε αρκετές περιπτώσεις ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε απαρατήρητος μιας και απουσίαζαν οι δύσκολες φάσεις από το παιχνίδι. Μοναδική κίτρινη κάρτα του αγώνα αυτή που δέχθηκε στο 34' ο Λέκκας με τον διαιτητή να μην βγάζει άλλη κάρτα παρά το γεγονός ότι υπήρξαν περιπτώσεις που έπρεπε να το κάνει.
Οι βοηθοί Κ. Γεροντάκης και Κ. Γεωργιάδης δεν αντιμετώπισαν προβλήματα έχοντας καλή παρουσία και σωστές υποδείξεις όποτε χρειάστηκε.


Κλειδί του αγώνα η δυνατή είσοδος της "Προο" στο δεύτερο ημίχρονο η οποία με εκφραστή τον Γρίβα μετουσιώθηκε σε δύο γρήγορα γκολ διώχνωντας από νώρις το άγχος που είχε δημιοργηθεί μετά την ισοφάριση.
Ο ΠΑΣ Ωρωπός δεν πραγματοποίησε κανένα σουτ προς την εστία του Χατζάκη σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο και όπως ήταν λογικό δεν μπορούσε να κερδίσει κάτι θετικό από την αναμέτρηση. Καλύτερος παίχτης της Προοδευτικής ο 29 χρόνος επιθετικός Γιάννης Γρίβας που σκόραρε τα 2 τέρματα της ομάδας κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Ο νεαρός Λέκκας εντυπωσίασε στο πρώτο ημίχρονο και ήταν ο εκφραστής των επιθετικών πρωτοβουλιών της ομάδας σημειώνοντας το πρώτο γκολ ενώ ήταν άτυχος στο δοκάρι που είχε σε μια εμφάνιση που κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα. Στους διακριθέντες οι Λαναράς και Λαζάρου με την άμυνα να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο σημείο του αγώνα που ο Ωρωπός πίεσε και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Αδύναμος κρίκος η απόδοση των ποδοσφαιριστών της "Προο" στα τελευταία δεκαπέντε περίπου λεπτά του πρώτου ημιχρόνου όπου η Προοδευτική βγήκε από το ρυθμό του παιχνιδιού χάνοντας την κατοχή της μπάλας και πέρα από το γκολ που δέχθηκε απειλήθηκε και με την ολική ανατροπή. Δικαίως ο Ωρωπός ισοφάρισε σε εκείνη τη χρονική στιγμή αφού και καλύτερα έπαιζε και ταυτόχρονα είχε ένα σχέδιο στο παιχνίδι του σε αντίθεση με τους "βυσσινί" οι οποίοι έδειχναν να έχουν χάσει την συγκέντρωση τους και να είναι επιρρεπείς στα λάθη χωρίς να μπορούν να κρατήσουν την μπάλα στο χώρο του κέντρου και να "παγώσουν" τον ρυθμό ώστε να πάνε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.
Στα στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης χωρίς να συνυπολογίζονται τα γκολ η Προοδευτική είχε συνολικά 7 σουτ με τον Ωρωπό να έχει 5 σουτ, όλα στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν 10 κόρνερ με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε 2 ενώ η μοναδική κίτρινη κάρτα της συνάντησης χρεώθηκε σε ποδοσφαιριστή της "Προο".


Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα της Προοδευτικής είναι το παιχνίδι απέναντι στον Ερμή Κορυδαλλού για τον θεσμό του κυπέλλου Πειραιά που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο "κλουβί" με τον αγώνα ενάντια στον Άρη Αμφιάλης στο γήπεδο των Σιταποθηκών να ακολουθεί το απόγευμα της Κυριακής.
Η "Προο" έχει αναμετρηθεί δύο φορές σε επίσημο παιχνίδι με τον Ερμή στα πλαίσια του πρωταθληματος της Δ' Εθνικής 2007-2008 επικρατώντας εκτός έδρας με 0-1 και στην έδρα της με 2-1 όμως στο θεσμό του κυπέλλου δε φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα αν αναλογιστούμε την παρουσία της τα τελευταία χρόνια αφού περά από την περυσινή της πορεία μέχρι τα ημιτελικά τις περασμένες δύο χρονιές αποκλείστηκε από τους πρώτους γύρους.
Για το παιχνίδι με τον Άρη Αμφιάλης θα ακολουθήσει εκτενές άρθρο στο τέλος της εβδομάδας με μοναδική αναφορά προς το παρών να είναι η ήττα που γνώρισε μακριά από την έδρα του στην πρεμιέρα από την Α.Ε. Περάματος με 2-0.
Η Προοδευτική ξεκίνησε με νίκη της υποχρεώσεις της για την καινούρια σεζόν και για να έχει άμεσο αντίκρισμα αυτή η επικράτησή της καλείται να φύγει νικηφόρα από τις έδρες δυο θεωρητικά υποδεέστερων από αυτήν ομάδων στα επόμενα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της σε Αμφιάλη και Πέραμα.
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και το πρώτο δείγμα μπροστά στο κοινό ήταν αισιόδοξο όμως η προσπάθεια πρέπει να είναι απρόσκοπτη και πολύ μεγάλη και στη συνέχεια. Ακολουθεί παρακάτω το φωτογραφικό ρεπορτάζ της συνάντησης με τις ευχαριστίες μου στον Κ. για την βοήθεια και την παραχώρηση ορισμένων εκ των φωτογραφιών.


Donkey2.(Γιώργος Π.).

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
http://rapidshare.com/files/420314185/proo-wrwpos3-1__19-09-10__by_Donkey2.zip

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εδώ για όλους τους φίλους της Προοδευτικής δεκάλεπτο ηχητικό απόσπασμα από την ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα με τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης. Στο μικρόφωνο "tsiros" , "donkey2" και "No Gater".
http://rapidshare.com/files/420385712/Radiofwnikh_Metadosh_Proo_Wrwpos_20_09_2010_Best_of_by_Donkey2.mp3

Ολοκληρος ο αγωνας σε βιντεακια, 3 χ 9λεπτα + 1 χ 4λεπτο για το Α' ημιχρ και 3 χ9λεπτα για το Β' ημιχρ. ειναι διαθεσιμα στο ''βυσσινι καναλι μας στο youtube ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ!!

Απλα ΠΑΤΗΣΤΕ PLAY:


1 σχόλιο:

  1. Υποκλίνομαι. Τα βίντεο σε συνδυασμό με την περιγραφή κάνουν το αποτέλεσμα να αγγίζει την τελειότητα. Καλά να είμαστε να φτιάχνουμε τέτοια άρθρα. Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια για την επεξεργασία !

    Donkey2.(Γιώργος Π.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή