ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ LIVE απο το ΚΛΟΥΒΙ ΠΡΟΟ - ΕΡΜΗΣ (τελκο 3-0) ρεπορταζ του αγωνα και για το περιεργο συμβαν στα αποδυτηρια ...

LIVE ενημερωση απο το "ΚΛΟΥΒΙ"

περιπου 250 φιλοι της ΠΡΟΟ εχουν παρεβρεθει στο Κλουβι για τον αγωνα κυπελλου ΠΡΟΟ - ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

Στο 10λεπτο το σκορ ειναι 0-0

(να ειστε και στα τσατ και στα facebook για αμεση ενημερωση σας, κανοντας refresh στις σελιδες)

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 1-0 η ΠΡΟΟ με τον ΝΤΟΥΚΑ στο 18'

Η Προο παιζει σχετικα καλα και εχει παρει τα ηνια του αγωνα.

Στο 30' λεπτο συνεχιζεται η υπεροχη της ΠΡΟΟ, ενω στο γηπεδο συνεχιζεται η προσελευση των φιλαθλων. Περιπου 300 εχουν παραβρεθει μεχρι τωρα λογω της εργασιμης ημερας.

Συνθεση ΠΡΟΟ:
Μηλιωνης, Χαλκιας, Καλαιτζιδης, Ζιζιλας, Μ. Χορτσας, Ουσταμπασιδης, Μπιρμπιλη, Λεκκας, Τσουλακος, Ντουκα, Λαζαρου

ΠΡΟΟ - ερμης στο 40' λεπτο συνεχιζει 1-0 για την ΠΡΟΟ. αλλα σε ανουσιο ματς χωρις φασεις.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
αλλαγη εχει μπει ο ΑΛΕΞΙΟΥ στην θεση του Μ. Χορτσα, απο το 35' ενω το σκορ ειναι 1-0 για την ΠΡΟΟ απο το πρωτο ημιχρονο, ενω το Β' ημιχρ ακομη δεν εχει ξεκινησει λογω καποιου προβληματος....

Ηδη υπαρχει 15λεπτη καθυστερηση στην εναρξη του β' ημιχρ.

Το 2-0 απο τον ΛΕΚΚΑ στο 70'


ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ Λαζαρου το 3-0 στο 85'

ΛΗΞΗ -
ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΕΡΜΗΣ 3-0


Στον επομενο γυρο η ΠΡΟΟ αντιμετωπιζει στις 29/Σεπτ. την ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ στο γηπεδο των Ορυζομυλων.

O επομενος αντιπαλος της ΠΡΟΟ στο πρωταθλημα ο Αρης Αμφιαλης αποκλειστικε απο την συνεχεια του κυπελλου χανωντας με 4-1 απο τον Ικαρο Καλλιθεας !!!

Απο το sportactive:
Στο ρελαντί την πρόκριση η Προοδευτική ........

Με σβηστές τις μηχανές κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου η Προοδευτική που επιβλήθηκε με 3-0 του Ερμή Κορυδαλλού. Οι «βυσσινί» χωρίς να χρειαστεί να…πατήσουν γκάζι, πήραν το εισιτήριο για την συνέχεια του θεσμού με τον τεχνικό Φώτη Θανέλλα να ξεκουράζει ορισμένους βασικούς παίκτες ώστε να τους έχει για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Από πλευράς θεάματος το παιχνίδι δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Δυνατό μεν, χωρίς πολλές φάσεις ώστε να ευχαριστηθούν οι περίπου 300 φίλαθλοι των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο της Νίκαιας.

Συγκεκριμένα, στο 20΄ ο Ντούκα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ έπειτα από σέντρα στην καρδιά της μικρής περιοχής. Από κει και πέρα η Προοδευτική έδωσε χώρους στον αντίπαλο και έτσι ο Ερμής ανέβηκε και απείλησε με κάποια σουτ κυρίως.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η απόδοση των δυο ομάδων ανέβηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν περισσότερες φάσεις. Σε μια από αυτές στο 77΄ ο Λέκκας σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από ωραίο συνδυασμό ενώ το όνομα του στην λίστα των σκόρερ έβαλε και ο Λαζάρου που στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Άριστη η διαιτησία του Καρυοφύλλη με βοηθούς τους Γιαννακόπουλο και Σύρρο.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ- ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 3-0
ΣΚΟΡΕΡ: 20’ Ντούκα, 77’ Λέκκας, 86’ Λαζάρου

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης, Χαλκιάς, Καλαιτζίδης, Χόρτσας (34’ λτ Αλεξίου), Ζίζηλας, Τσουλάκος, Λέκκας, Μπιρμπίλης (46’ Πούλιος), Λαζάρου, Ουσταμπασίδης, Ντούκα (72’ Χόρτσας).
ΕΡΜΗΣ: Αντωνόπουλος, Κουμελάτσος, Νομικός, Παπανίκου, Μελανιφίδης, Μπούκης, Ζιούπα, Σταύρου, Σατάλογλου, Τσατσαρωνάκης, Παυλάκης.


Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της Προοδευτικής Φώτης Θανέλλας, μας τόνισε: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου, λαμβάνοντας υπόψη και τον παράγοντα της κούρασης όπως και αυτόν της συντήρησης δυνάμεων. Σκοπός είναι να φτιάξουμε μια σοβαρή ομάδα που να ελέγχει το ματς ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το θετικό για εμάς είναι ότι οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο βοηθούν και συμβάλλουν και αυτοί από την πλευρά τους».


Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Ερμή Κορυδαλλού, Νίκος Ηλιαδάκης φανερά προβληματισμένος από την κλοπή των αποδυτήριων της ομάδας του (υπάρχει πλήρες ρεπορτάζ σε άλλη σελίδα του σάιτ μας), μας ανέφερε: «Τόσο καλή ομάδα σαν την Προοδευτική δεν θα συναντήσουμε ξανά φέτος στην κατηγορία μας. Ήταν καλή η Προοδευτική αλλά και εμείς σταθήκαμε καλά στο γήπεδο. Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο γκολ, μέχρι εκείνο το σημείο θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο στο ματς. Το συμβάν με την κλοπή είναι φυσικό να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές ψυχολογικά».

Ο κύριος Ηλιαδάκης μας μίλησε και για τον Α’ Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας, όπου είπε: «Είναι μια σειρά ομάδων που μπορούν να ξεχωρίσουν στον συγκεκριμένο όμιλο όπως ο Μαύρος Αετός, ο Φαληρικός, το Νέο Ικόνιο και οι ομάδες της Σαλαμίνας».

Τελικα ο λογος που καθυστερησε η εναρξη του Β' ημιχρονου (οπως γραψαμε στην διαρκεια της ζωντανης μεταφορας ειδησεων - το απογευμα, ηταν μια διαρηξη που εγινε οταν ξεκινησε ο αγωνας στα αποδυτηρια του Ερμη. Διαβαστε ενα συντομο ρεπορταζ, οπως το βρηκαμε στο διαδικτυο στο σαιτ του sportactive

Κλοπή στα αποδυτήρια του Ερμή Κορυδαλλού!


Άγνωστοι εισήλθαν στα αποδυτήρια του Ερμή Κορυδαλλού λίγο μετά την έναρξη του αγώνα μεταξύ Προοδευτικής και Ερμή Κορυδαλλού.
Οι «γνωστοί-άγνωστοι» αφού έσπασαν την πόρτα των αποδυτηρίων κατάφεραν να αποσπάσουν αντικείμενα αξίας της αποστολής του Ερμή.

Μάλιστα ο υπεύθυνος του γηπέδου προσπάθησε να τους κυνηγήσει αλλά ήταν ήδη αργά...

Έτσι ενάμιση χρόνο μετά το συμβάν στα αποδυτήρια της Ελευθερίας Μοσχάτου, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ελπίζουμε αυτή να ήταν η τελευταία φορά που υπήρξε γεγονός κλοπής στα γήπεδα του Πειραιά. Αν και κανείς από δω και στο εξής δεν πρέπει να πηγαίνει να παίξει ποδόσφαιρο με αντικείμενα αξίας στην τσάντα του.

Αφού κάποιοι δεν συνετίζονται…



ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ σαν μπλογκ που ασχολειται με την ΠΡΟΟ:

Τι εννοειται με το ''γνωστοι-αγνωστοι'' και ποιοι ειναι ''οι καποιοι'' που δεν συνετιζονται, κυριε δημοσιογραφε του sportactive???

Μια διευκρινιστικη απαντηση στα ευλογα ερωτηματα που δημιουργουνται απο το ρεπορταζ σας, κυριε δημοσιογραφε του sportactive θα ηταν χρησιμη και επικοδομητικη!!

Αν γνωριζετε ''προσωπα'' και ''πραγματα'' η ''καταστασεις'', γιατι δεν τα αναφερετε, αλλα απλα αμολατε ενα φτυαρι με λασπη στον ανεμιστηρα - και οποιον παρουν τα σκαγια???

Εμεις σαν φιλαθλοι και οπαδοι της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ αναμενουμε την απαντηση σας, ε για να παρουμε και στα σοβαρα - οτι γραφετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου