ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΧΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΥΡΙΟ, με ΔΗΛΩΣΕΙΣ ......ΤΕΤΑΡΤΗ απογευματακι το ματς στο ΚΛΟΥΒΙ!!

Αύριο Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 15:30 στο Κλουβί (Δημοτικό Γυμναστήριο Νικαίας),
(by the way: ΤΟ ΜΠΑΡ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ απο την αλλη αναρτηση???)
η Προοδευτική μας θα αναμετρηθεί με τον Ερμή Κορυδαλλού, στα πλαίσια του Κυπέλλου Πειραιά.
(Εχει και ωραιες δηλωσεις πιο κατω...)

Ομολογώ, για να μη σας λέω ψέμματα, ότι προσωπικά με αφήνει αρκετά αδιάφορο η εν λόγω διοργάνωση. Παρόλα αυτά, το σωστό είναι να μην αφήσουμε την ομάδα μόνη της, ούτε καν σε αυτό το ματς. Δεν παύει να παίζει η Προοδευτική, και οφείλουμε να είμαστε εκεί να την υποστηρίξουμε. Δεν ξεχναμε τι ρολο φανηκε να παιζει ο Ερμης Κορυδαλλου πριν ελαχιστα χρονια, τολμωντας να τα βαλει με το αναστημα της ΠΡΟΟ!!!

Μην ξεχνάτε ότι η ΝΟ GATE είναι παΝΤΟΥ!!!

ΠΡΟΟ ΝΟ GATE foreverVISSINI ULTRAS are coming back Κουφάλες...

source: prooinside.com

Απο το sportactive.gr μαθαινουμε οτι:

Μαρκαντωνάκης:«Θέλουμε την πρόκριση»(για τον Ερμη)

Το σύνθημα για την πρόκριση του Ερμή Κορυδαλλού επί της Προοδευτικής έδωσε ο πρόεδρος του Ερμή Σαράντης Μαρκαντωνάκης.
Ο ισχυρός άνδρας του Ερμή μίλησε για το κορυδαλλιώτικο ντέρμπι που προέκυψε από την κληρωτίδα η οποία έφερε αντιμέτωπες τις δυο μεγάλες ομάδες της πόλης. «Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για τον Κορυδαλλό και τον Πειραιά. Τα δυο μεγάλα κορυδαλλιώτικα σωματεία κοντράρονται για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση, με την βοήθεια και του κόσμου μας που θα έρθει στο γήπεδο να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας του. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, ας κερδίσει ο καλύτερος».
Ο κύριος Μαρκαντωνάκης αναφέρθηκε και στην κλήρωση του πρωταθλήματος η οποία τον φέρνει αντιμέτωπο με την Ελλάς Ποντίων, που είναι φαβορί για την άνοδο: «Είναι ένα πρωτάθλημα δυο ομάδων. Δεν υποτιμούμε τις άλλες ομάδες, απεναντίας τις σεβόμαστε. Ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Τωρα ρε παιδια, απο την πλευρα μας σαν μπλογκ δηλαδη, αντε του δωσαμε και εμεις τα 30 δευτερολεπτα δημοσιοτητας που επιζητουσε ο κυριος αυτος, κανοντας τετοιου ειδους δηλωσεις (Αν τις εκανε??) !!

Προσεχετε ολοι, τι δηλωσεις ανεβαζετε, διοτι καταντατε και επικυνδυνοι.... σαν επαγγελματιες δημοσιογραφοι, να δημιουργησετε θεμα, δυναμιτιζοντας το κλιμα!!!

Αρχισε το "ΚΛΟΥΒΙ" LEAGUE????..... .....Ωχ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου