ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: Δυο φιλοι απ' τα παλια.....κλαινε την μοιρα τους αγκαλια! Σε πρωτη προβολη στο γηπεδο Αιγαλεω το Σαββατο μονο σε μια απογευματινη παρασταση

Ενα νεο φιλικο εν' οψη.



Νεο φιλικο παιχνιδι με αντιπαλο το Αιγαλεω θα δωσει το Σαββατο η Προοδευτικη στην εδρα του Αιγαλεω και θεωρειται ισως το πιο δυνατο απο τα φιλικα που θα εχει δωσει η ομαδα. Μιλαμε για 2 ονοματα που καποτε κονταροχτυπιοντουσαν στην Α' και στη Β' Εθνικη αλλα τωρα ειναι αναγκασμενοι παιχτες και φιλαθλοι των 2 ομαδων να βλεπουν φιλικα μεταξυ τους για να αναπολουν τις ενδοξες στιγμες του παρελθοντος.

Οπως και να εχει το πραγμα ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για τους παιχτες και το τεχνικο τιμ να δοκιμαστουν σε συνθηκες πρωταθληματος αφου παντα υπηρχε πολυ εντονη αντιπαλοτητα μεταξυ των ομαδων και φαινοταν σε ολα τα παιχνιδια.
Πρωτης ταξεως ευκαιρια ειναι και για τους οπαδους της Προο ομως για να πανε εκει αφου το γηπεδο ειναι κοντα και πιστευουμε οτι το θεαμα θα ειναι αναλογο των ονοματων.

Μην ξεχνατε φιλοι μου και το διαγωνισμο μας που ληγει στις 30 Σεπτεμβριου και κληρωνει μπουφαν , μπλουζα , καπελο και μπρελοκ με τα λογοτυπα της
NO GATE.
Για οδηγιες δειτε τον παρακατω συνδεσμο ( link ).

http://prootube1977.blogspot.com/2010/09/prootube-dc.html


Πηγη αρθρου ειναι το PROOTUBE DIGITAL CHANNEL:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου