ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Εγινε η επανεναρξη του τμηματος Βολλευ (ακαδημιες κοριτσιων) στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Ενημερωθηκαμε επισημα απο την αρμοδια του τμηματος Βολλευ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, οτι το τμημα Βολλευ ξεκινησε παλι την λειτουργια του, οπως ειχαμε προαναγγειλει σε προηγουμενη αναρτηση μας.

Η αρχη εγινε με τα κοριτσια των ακαδημιων μας, που να τους ευχηθουμε και απο την πλευρα μας, μια καλη αγωνιστικη σαιζον με υγεια και επιυχιες.


Οι προπονησεις του τμηματος ειναι προγραμματισμενες να γινονται καθε Πεμπτη και Παρασκευη 15:00 - 16:30 στο κλειστο του Κορυδαλλου.

Γονεις και αθλητριες που ενδιαφερονται για το τμημα του βολλευ, παρακαλουνται να επικοινωνησουν προσωπικα η τηλεφωνικα με την γραμματεια στα γραφεια της Προοδευτικης στην Πλατεια Μεμου για την ενημερωση τους σχετικα με το τμημα.


Το μπλογκ μας παντα αρωγος στις προσπαθειες σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου