ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

5.000 φορες ειπαμε γκοοοοοοοοοοολ!!!!


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!!!!
στατιστικα στοιχεια απο καναλι NOGATER στο youtube.


Τα δυο διαγραμματα που θα δειτε παρακατω, αποδεικνυουν το τεραστιο φετεινο ενδιαφερον του κοσμου της Προοδευτικης για την ομαδα του. (αφορουν μονο τις προβολες των βιντεο και οχι του μπλογκ)

Φετος κυριολεκτικα εσπασαν τα κοντερ και στην διαρκεια της περιοδου της προετοιμασιας της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, αλλα συγχρονος και σε περιοδο διακοπων (ας μην το ξεχναμε - διοτι πεφτει η χρηση του Ιντερνετ αναλογικα!!) καταγραψαμε χθες το σπασιμο του φραγματος των 5.000 προβολων των βιντεο απο γκολ και φασεις απο την προετοιμασια και καποια απο τα φιλικα που εδωσε η ομαδα (αφορα μονο τα συγκεκριμμενα βιντεο), μεσα σε εναν μηνα και κατι. (ΣΗΜ: υπαρχουν και αλλα βιντεο που δεν εμφανιζονται στο συγκεκριμμενο καναλι - και ουτε στην στατιστικη του)

Δηλαδη αν ξεκινησει το πρωταθλημα, τι θα γινει??? Που θα φτασουν τα νουμερα??

Γιατι ανεβαζω τα στατιστικα? τα οποια δεν ειναι Greek statistics, αλλα πιο αξιοπιστα προερχομενα απο το εξωτερικο!!

Για εναν πολυ απλο λογο!!
Για να καταλαβουν ολοι - διοικηση - παραγοντες και παρατρεχαμενοι -παικτες - τεχνικο τιμ - φιλαθλοι και αντιπαλοι, οτι ο κοσμος της ομαδος μας -
ενδιαφερεται για την ''ΠΡΟΟ του''
,
διψαει για συνεχη ροη αξιοπιστης ενημερωσης (αδιαψευστος μαρτυρας ειναι η εικονα οταν την βλεπεις!!!) και επιζητει την επικοινωνια.
Με λιγα λογια, δεν παιζει!!! Συνεχιζει και ειναι κοντα στην ομαδα!!

Στο επιλεγμένο χρονικο εύρος και περιοχή (του πινακα που ακολουθει):
5.035 προβολες βιντεο λιγο πριν απο την εναρξη της προετοιμασιας της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ μεχρι χθες...... Απο το συνολο των 5000+ προβολων αυτων των βιντεο,
τα 580 τα ειδαν στο εξωτερικο - 290 στην Αμερικη, 50 περιπου Αυστραλια και Ασια και τα υπολοιπα 240 περιπου στην Ευρωπη.


Και τα δημογραφικα στοιχεια:
κατανομη ανα ηλικιακες ομαδες. ( Οπου οι γυναικες κατεχουν ενα 5% συνολικα- δυστυχως δεν απεικονιζεται η πιτα αυτη)
Το διαγραμμα αυτο, μας δειχνει οτι οι ηλικιακες ομαδες που ασχολουνται με το Ιντερνετ για να ενημερωθουν για την ομαδα, ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια (πανω απο 60%) οικονομικα ενεργοι πολιτες ηλικιων 25 - 44 ετων.

Αυτοι οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ, θα επρεπε ομως να ειναι και μελη του σωματειου και κατοχοι εισιτηριων διαρκειας !!
Ας ξαναγινουμε μεγαλη ομαδα και στους αριθμους, διοτι στο ονομα και στη φημη ειμαστε!! Στο χερι μας ειναι!!

Ας αναλαβει ο καθε ενας το δικο του προσωπικο μεριδιο ευθυνης απεναντι στην ομαδα,στο να ενισχυσει την ομαδα μας, με μια εγγραφη μελους η μια αγορα εισιτηριου διαρκειας. Στο κατω - κατω της γραφης, θα εχεις και 1000% δικιο, αν διαμαρτυρεσαι!!!

Η ΠΡΟΟ ανηκε και θα ανηκει στον λαο της, σε οποια κατηγορια και αν αγωνιζεται!!

Εννωμενοι ολοι, θα δουμε παλι την ομαδα μας εκει που ειναι η φυσικη θεση της - στην Α' Εθνικη!!!

Απο την πλευρα μας οι διαχειριστες ολων των μπλογκ της ΠΡΟΟ, θα κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε για την αξιοπιστη ενημερωση σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου