ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτο το ΚΑΛΑΘΙ μετραει ''5 ΠΟΝΤΟΥΣ'' - ΝΕΟ SITE ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ!!!


Οταν νωρις το πρωι, βλεπεις στην οθονη του κινητου σου, οτι δεχεσαι τηλεφωνημα απο εναν πολυ παλιο καλο φιλο που ασχολειται με την ομαδα σου, ξερεις πριν το σηκωσεις, οτι θα εχεις καποιο νεο, για σοβαρη εξελιξη σχετικα με την ομαδα σου.

Ετσι και εγινε, οταν ανταλλαξαμε τις καλημερες μας, με ενημερωσε ο Μπασκετανθρωπος μας (ο Γιωρ. Λαουταρης) οτι απο εδω και περα το τμημα ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, θα εχει και το δικο του σαιτ!!!




Μια κινηση σωστη και αξια της ιστοριας του τμηματος αυτου!!!

Πιστευω πως ολοι οι υπολοιποι που ασχολουμαστε με το διαδυκτυο, θα το υποστηριξουμε με οποιον τροπο μας ζητηθει να συνεισφερουμε, ωστε το τμημα αυτο που μας εχει χαρισει μεγαλες στιγμες, να μπορεσει να σταθει και να βρει τον δρομο του.

Παραλληλα ενημερωθηκα επισης, οτι ενεργοποιειται και παλι το γυναικειο τμημα του Βολλευ, με αθλητριες σε μικροτερες ηλικιες.

Πολλες φορες εχουμε γραψει και εδω και στα αλλα βυσσινι μας μπλογκ, οτι αυτες ειναι οι ενδεδειγμενες ενεργειες (λειτουργιες καποιον τμηματων που εχουν πεσει σε ληθαργο), για να παει μπροστα η ΠΡΟΟ και να αποκτησει και παλι την αιγλη που ειχε σαν σωματειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου