ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

SUMMER TIME.......(VOL VIII) η μουσικη των NOGATERS

Περνει τηλεφωνο ενα φιλαρακι απ' τα παλια και ρωταει να μαθει κατι για ενα γκρουπακι απ' τα...... ξεχασμενα- και μου δωσε την ιδεα για την επομενη αναρτηση γεματη μουσικη. Την μουσικη που (αν εχετε παρακολουθησει το αφιερωμα, ηδη γνωριζετε) ακουγαμε στις παλιες εκδρομες τη NOGATE ανα την Ελλαδα.

Ας ξεκινησουμε λοιπον με κατι - σχεδον ξεχασμενο σημερα, αλλα με μεγαλη αξια (και υλικη) καποτε. Οσο - οσο πληρωναμε πριν πολλα χρονια(και μιλαμε κυριολεκτικα για πολλα λεφτα) για να αποκτησουμε αυτο το βυνιλιο τοτε...που κυκλοφορουσε ουσιαστικα παρανομα στην αγορα!!!

Απο την (τοτε ακομα) Ανατολικη Γερμανια η αρχη σημερα......
Ειναι σε δυο βιντεακια (Pt1 & Pt 2) η κανονικη εκτελεση του Am Fenster (στο παραθυρο - απο το οποιο παραθυρο εβλεπαν προς την Δυση - τρομαρα τους) με συνολικη διαρκεια 17:00 περιπου λεπτα.
Απολαυστε..... υπευθυνα





Συνεχεια με εναν αλλο θρυλο της μουσικης που μας τραγουδα και παιζει το .....
'' The thrill is .....gone....'' που θα τον δουμε ετσι οπως του αξιζει - μπροστα μας - απο την εκπληκτικη συναυλια στο Montreux το 1993.


αλλα ακουγαμε και τον (πιτσιρικο) 15-16 χρονο οταν ηχογραφηθηκε .....ακουστε το - η μουσικη, δεν διαβαζεται, απλα ακουγεται....


see you soon!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου