ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Προοδευτική: Κρούση σε Νικολόπουλο!! και συνεντευξεις του προπονητη της ΠΡΟΟ για την προετοιμασια και του Φιλιππου Παρασκευοπουλου

Τις προθέσεις του Νίκου Νικολόπουλου διερεύνησαν τις τελευταίες ημέρες οι διοικούντες την Προοδευτική, που επιθυμούν να κάνουν ένα μεταγραφικό μπαμ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον γνωστό επιθετικό, που έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα σε επαγγελματικό επίπεδο και κατά κύριο λόγο στο πρωτάθλημα της Α" Εθνικής. Ο 33άχρονος φορ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων- σε Αιγάλεω, Κέρκυρα, Ατρόμητο, Ηρακλή και σε περίπτωση που υπάρξει θετική κατάληξη, θα έχουμε να κάνουμε με μία σπουδαία προσθήκη για τους βυσσινί.

απο το: periferiako.com

Δανείζεται από Προοδευτική η Αγια Ελεουσα

image

Δύο ακόμη προσθήκες για την Αγία Ελεούσα, η οποία αναμένεται να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Αθήνας. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου, ήρθε σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Προοδευτικής για τον δανεισμό των ποδοσφαιριστών Χρήστου Πατσατζόγλου και Σπύρου Νικολάου. Αμφότεροι αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου και είναι 18 και 16 ετών αντίστοιχα.

Πρόκειται για δύο πάρα πολύ καλές κινήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. Η διοίκηση της Αγίας Ελεούσας ευχαριστεί την αντίστοιχη των «βυσσινί» για την άψογη συνεργασία που έχουν.

Απο ο NewsnBet.gr

Τελευταίες πινελιές στην Προοδευτική





Τις τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίζουν στην Προοδευτική ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Ο τεχνικός των «βυσσινί» Φώτης Θανέλλας προσπαθεί να μοντάρει το υπάρχον υλικό όσο το δυνατόν καλύτερα, με την ομάδα να έχει δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα πρώτα φιλικά που έχει δώσει και να βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο προπονητής της Προοδευτικής, Φώτης Θανέλλας μας μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κορυδαλλιώτικος σύλλογος λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα:

«Η ομάδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο μονταρίσματος. Δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών και αυτό είναι πολύ θετικό. Έχουμε ακόμη δυο τρια φιλικά παιχνίδια στα οποία η ομάδα θα κάνει τις τελευταίες της πρόβες ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό και αυτό απαιτεί βάθος πάγκου και πιστεύω ότι το ρόστερ είναι αρκετά μεγάλο για να το πετύχουμε αυτό.

Έχω ένα πολύ αξιόλογο προπονητικό τιμ το οποίο εργάζεται σκληρά και τα δείγματα δουλειάς μας θα φανούν στα επόμενα δείγματα. Τελευταίο μεταγραφικό μας απόκτημα ήταν ο Γιάννης Πούλιος ο οποίος θα μας βοηθήσει σημαντικά φέτος».

Ο νεοαποκτηθείς Φίλιππος Παρασκευόπουλος, που αγωνίζεται ως στόπερ και προέρχεται από την Ειρήνη Πετρούπολης ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, μας δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ήρθα στην ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί και για την οποία υπόσχομαι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω και την ψυχή μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που έχω με τον κύριο Θανέλλα και που σε κάθε προπόνηση καταφέρνω να κερδίζω κάτι από αυτόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Νίκο Χαϊνη που βοήθησε από την πλευρά του για να έρθω στην ομάδα.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα αυτή η ιστορική ομάδα του Κορυδαλλού και λόγω των σημαντικών μεταγραφών να ανέβει στην Γ΄ Εθνική. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι».

Απο το: sportactive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου