ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Τα βιντεο απο τα γκολ του 1ου ημιχρονου του αγωνα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΩΡΟΠΟΣ 3-1 και απο την ραδιοφωνικη μεταδωση μεσω Ιντερνετ

Η αναρτηση αυτη θα συμπληρωνεται μεχρι να ανεβουν ολα τα βιντεακια με τα γκολ του 1ου ημιχρονου, που εληξε 1-1 του αγωνα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ - ΩΡΩΠΟΥ (τελικο 3-1).

Παρτε μια πρωτη γευση σε βιντεο απο την ραδιοφωνικη μεταδωση του ματς....




Ακολουθει το βιντεο απο το πρωτο γκολ της ΠΡΟΟ που σημειωσε ο ΛΕΚΚΑΣ στο 5λεπτο



και επομενο βιντεο του γκολ της ισοφαρισης σε 1-1 απο τον Ωρωπο



Τα βιντεο απο το δευτερο και τριτο γκολ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ που σημειωθηκαν στο Β'ημιχρονο του αγωνα, θα ανεβουν σε λιγη ωρα μαζι με τις πρωτες περιγραφες του αγωνα.

STAY CONNECTED.....

2 σχόλια:

  1. Μπραβο παιδια συγχαρητηρια για την πρωτη σας νικη.Χαιρομαι μαλιστα περισσοτερο γιατι οι δυο σκορερ ηταν περσι παιχτες της ομαδας (ΚΟΡΩΠΙ) και μαλιστα στο φορουμ σας οταν κανατε τις μεταγραφες αυτες αλλα και των δυο Χορτσα σας εγραψα τα καλυτερα λογια και για τον Γριβα αλλα και για τον Λεκκα ( μπορειτε να ανατρεξετε και να το δειτε ).
    Καλη αρχη λοιπον και ολα θα πανε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή