ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Βιντεο απο το δευτερο & τριτο γκολ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ εναντιων του Ωρωπου (3-1 τελ)

Εδω θα βρειτε τα δυο βιντεακια απο το 2-1 και το 3-1 (τελικο σκορ) της Προοδευτικης με τον Ωρωπο.

Για τον αγωνα (περιγραφη) θα διαβασετε αρκετα που γραφτηκαν ηδη στα αλλα μας τα μπλογκ. Μολις ετοιμαστει η περιγραφη του αγωνα απο τον Γιωργο Π. (ενας ειναι) με τα στατιστικα και ολες τις λεπτομερειες θα τα διαβασετε και εδω.


Αλλα μετα τα βιντεακια υπαρχει... μια εκπληξη:
θα ανεβουν καποιες φωτογραφιες (που μας ηρθαν απο πολυ μακρια) απο την περιβοητη εκδρομη της NO GATE το 1981 με τραινα στην Χαλκιδα και την πορεια των 200 NOGATERS μεσα απ' ολη την πολη (απο τον σταθμο των τραινων μεχρι το γηπεδο στην εξοδο της πολης προς Αρτακη) Ο τοτε Σ.Φ. Προοδευτικης, ειχε βεβαια οργανωσει την δικη του εκδρομη με πουλμαν..... Το φωτογραφικο υλικο ειναι εξαιρετικα σπανιο και πολλοι θα αναγνωρισουν τους εαυτους τους σε αλλες ηλικιες και εποχες η θα δουν παλιους καλους φιλους, οπως και καποιους ....που δεν ειναι πια μαζι μας δυστυχος......
Το συγκεκριμενο υλικο (πρωτη δωση) αποτελειται απο περιπου 80 φωτογραφιες μιας αλλης εποχης, με γηπεδα ξερα- τα περισσοτερα- και δυσκολες εδρες και θα ανεβαινει σιγα σιγα στο μπλογκ.






Και οι εκπληξεις απο τους NO GATE VETERANS θα συνεχιζονται......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου