ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΩΡΩΠΟΣ 3-1 στην πρεμιερα, Ραδιοφωνικη μεταδωση ζωντανα στο Ιντερνετ και τα γκολ σε βιντεο

Φωτο απο το ζεσταμα της ομαδος

Εγινε οπως το θελαμε ολοι. Η Προο μας μπηκε στο "Κλουβι'' επαιξε σοβαρα (ιδιαιτερα στο Β' ημιχρ.) κερδισε με 3-1 (1-1 ημιχρ) τον εξαιρετικα στημενο απο τον Ευγενιο Τσερτο σκληροτραχηλο Ωρωπο και εβαλε τους πρωτους 3 βαθμους στο σακουλι της συγκομιδης.
Τον αγωνα παρακολουθησαν με αγωνια και ενθουσιασμο περιπου 800 φιλοι της ομαδας μας (και περιπου 20 του Ωρωπου).

Η ζεστη 34 βαθμοι- επακολουθο του ηλιου- δυσχαιραιναν σε αρκετα σημεια του αγωνα τις προσπαθειες και των 22 παικτων που ξεκινησαν το ματς, αλλα και τους φιλαθλους της ομαδας που μπαινοβγαιναν στις εξεδρες ψαχνωντας σε οτι περιπτερο και ψιλικατζιδικο ηταν ανοιχτο για νερο!!!!
Και αυτο γιατι το μπαρ του γηπεδου ηταν κλειστο , μαλλον με ευθυνη του Δημου Νικαιας απ' οτι καταλαβαμε, με αποτελεσμα να ξεπουλησουν ολοι οτι νερο υπηρχε διαθεσιμο σε ακτινα μισου χιλιομετρου. Ουτε ο φιλος Αντουαν μπορεσε να σωσει την κατασταση με οσο νερο μπορουσε να προσφερει (ειδικα στο Β' ημιχρ)
Αποτελεσμα ηταν, πολλοι να μετακομισουν εξεδρα ψαχνωντας για σκια!!
Ποιο τυχεροι ομως, οι περιπου 200 ακροατες (στατιστικα Β' ημιχρ.) οι οποιοι παρακολουθησαν τον αγωνα ( μαλλον με μια μπυρα στο χερι) σε απευθειας ραδιοφωνικη μεταδωση μεσω Ιντερνετ.
Η πρωτοποριακη αυτη ενεργεια που οργανωθηκε απο τους οπαδους της ΠΡΟΟ και κοινοποιηθηκε με την συνεργασια ολων των μπλογκ, των σαιτ και των Φεισμπουκ σχολιαστηκε επιτοπου θετικοτατα απ ολους οσους την παρακολουθησαν μεσω τσατ, φορουμ και ΣΜΣ!!! Ειναι πραγματικα για ολους οσους το τρεξαμε, η σπιθα που μεταδωση την φλογα ωστε ολα αυτα τα αδελφια μας απο επαρχια, Αυστραλια, Αμερικη, Σκανδιναυικες χωρες και δεν γνωριζω αυτην την στιγμη απο που αλλου, να αισθανωνται κοντα στο σπιτι τους!!
Πολλοι εγραφαν στα τσατ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ, οταν ακουγαν οτι η Προο μας πετυχαινε καποιο απο τα 3 τερματα της.
Οι πανηγυρισμοι των παικτων της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ μετα το 3ο γκολ του Γριβα

Απο επισημους (προεκλογικη σαιζον αρχισε) παραβρεθηκαν απ' οτι ενημερωθηκαμε απο τα μεγαφωνα του γηπεδου οι κυριοι: Βουγιουκλακης (υποψ. δημαρχος Κορυδαλλου), Λογοθετης
(υποψ. δημαρχος Νικαιας) και Ιωακειμιδης ( υποψ. δημαρχος Νικαιας) και πολλοι αντιδημαρχοι του δημου Κορυδαλλου.

Σε λιγη ωρα επεξεργαζωνται και ανεβαινουν τα βιντεακια και απο τα γκολ του αγωνα.



Συντομα, θα ανεβει ενα φωτογραφικο αφιερωμα στην NOGATE της δεκαετιας '70 & '80, που ειναι αλλη μια εκπληξη για ολους!!!!

Stay connected................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου