ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Δειτε ολοκληρο το 1ο ημιχρ. ΠΡΟΟ - Ωρωπου σε 4 βιντεακια

Μια καλυτερη οργανωση το καλοκαιρι, μας εφτασε στο σημειο να μπορουμε ολοι να απολαυσουμε και παλι το παιχνιδι που παρακολουθησαμε σε βιντεο αλλα και να το δουν οσοι δεν ηταν στο γηπεδο.

Ετσι μετα τα βιντεακια που ηδη ανεβηκαν εδω με τα γκολ και την εισοδο των ομαδων, εχουν ανεβει στο γνωστο καναλι μας στο youtube http://www.youtube.com/NOGATER
και τα 9λεπτα κλιπ (3χ) και ενα 4λεπτο (1χ) που αποτελουν ουσιαστικα το υλικο που τραβηχτηκε στο 1ο ημιχρονο του αγωνα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ - ΩΡΩΠΟΥ.

Απολαυστε και τα 4 βιντεακια, τραβηγμενα απο την μικρη κερκιδα αυτην την φορα:

Αλλη μια εκπληξη για τα αδελφια μας που δεν ηταν στο "ΚΛΟΥΒΙ"

Ενα παραδειγμα μονο θα ανεβει εδω (το ΚΛΙΠ 1 με την εισοδο των ομαδων και το πρωτο γκολ της ΠΡΟΟ απο τον Λεκκα)




Καλη συνεχεια στο βυσσινι καναλι..... του youtube
αλλα διαβαστε πριν ενα μηνυμα ενος βυσσινι αδελφου απο επαρχια:

Re: ΠΡΟΟ - Ωρωπος 19/9 και καλή αρχή!

από sfiltros » 20 Σεπ 2010, 20:17
Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι σε όλους τους τομείς. Και η νίκη ήταν πολύ σημαντική, αλλά και η οργάνωση με τα βίντεο και το ραδιόφωνο ήταν φανταστικά και ιδιαιτέρως σημαντικά και για μας τους ξενιτεμένους και για να έρθει πάλι ο κόσμος κοντά στην ομάδα. Μπράβο σε όλους.

Μακάρι να συνεχίσουμε προσγειωμένοι και με υπομονή και να μη παρατηρηθούν τα απίστευτα περσινά σκαμπανεβάσματα σε όλους τους τομείς. Στο χέρι όλων μας είναι αυτό.
Καλή μας συνέχεια


Ακουστε λιγη καλη μουσικουλα (απ' τα παλια....) και στην συνεχεια πατηστε τα ακολουθα λινκ για να δειτε τα αλλα βιντεακια:



Δευτερο ΚΛΙΠ/ http://www.youtube.com/watch?v=5GhHhsScWWs

Τριτο ΚΛΙΠ/ http://www.youtube.com/watch?v=DE8O31JHOC4

Τεταρτο ΚΛΙΠ/ http://www.youtube.com/watch?v=KXy1MvoLdQE

ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΠ ΤΟΥ Β' ημιχρονου

STAY.......... CONNECTED.....plenty more to be uploaded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου