ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

NO GATE PHOTOS 1977 - 1983 (part 2) & οτι εγραψαν στο Ιντερνετ για την Προο και ενα νεο βιντεο απ' το 3-1 του Γριβα

Απο Λαμια μαλλον η Φωτο ('79 -'80)

Η Προό πήρε τ' όπλο της
Οταν το καλοκαίρι οι άνθρωποι της Προοδευτικής αποκτούσαν τον Γιάννη Γρίβα ήξεραν πως ενέτασσαν στη δύναμή τους έναν αξιόπιστο επιθετικό (άλλωστε «μιλούσαν» για αυτό τα 13 του γκολ στο πρωτάθλημα και οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του Κορωπίου).



Την ίδια άποψη φυσικά είχε και έχει και ο τεχνικός των «βυσσινί», Φώτης Θανέλλας, ο οποίος ξεκίνησε ως βασικό τον 29χρονο φορ, που με τα δύο γκολ που πέτυχε οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με σκορ 3-1 επί του Ωρωπού.
απο το: sentragoal

Προοδευτική-Ωρωπός 3-1
Με έναν εκπληκτικό Γιάννη Γρίβα στη σύνθεσή της, η Προοδευτική επιβλήθηκε με 3-1 του Ωρωπού και έκανε θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός σκόραρε δύο φορές μέσα σε διάστημα εννέα λεπτών (58" και 66") και μετέτρεψε το 1-1 σε 3-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 4" ο πολύ καλός Λέκκας είχε ανοίξει το σκορ για τους βυσσινί, ενώ ο Φεύγας είχε ισοφαρίσει στο 35" για τους φιλοξενούμενους. Να σημειωθεί ότι ο Λέκκας είχε και δοκάρι στο 40". Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντωνίου (ΣΔ Αθηνών).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χατζάκης, Καλαϊτζίδης, Αλεξίου, Χόρτσας Δ., Ζίζηλας, Μπιρμπίλι, Λέκκας, Χαλκιάς, Λαζάρου (85" Χατζηγεωργαλής), Λαναράς (69" Ουσταμπασίδης), Γρίβας (76" Μιχαήλ)
ΩΡΩΠΟΣ: Μπόμπολης Λ., Βασιλάρης, Κολοφώτης, Τασόπουλος, Σκιαβαράς (25" λ. τρ. Γαλανόπουλος), Τσέλιας (69" Στεφανής), Μπόμπολης Κ., Χαλκίδης, Μεσολόγγης, Φεύγας, Σαμαράς (75" Βογιατζόγλου).
(http://www.periferiako.com/)

Στην συνεχεια αλλη μια παρτιδα (συνολικα 4-5 παρτιδες θα ανεβουν) απο φωτογραφιες απο τα πρωτα χρονια της NO GATE ('77 - μεσα δεκαετιας '80)
Πολλες φωτογραφιες ειναι απο εκδρομες που τις καναμε με τραινα!!!
Ειχαν και ''βυσσινι'' κουρτινες τα βαγωνια.....

απο το "ΚΛΟΥΒΙ" - με χωμα
??? (μαλλον Ισθμο καθ' οδον)
Πρεπει να ειναι απο ΧΑΝΙΑ!!!
καπου σε μια εξεδρα της Ελλαδος!!!

ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ - στα τσιμεντα!!!
Κλουβι!!!
ον δε γουει για το ''ΚΛΟΥΒΙ'' (Αυτο γινοταν σε ολες τις γειτονιες )
???????????
Απ' το φοντο (Παρκινγκ) ισως ειναι Νεαπολη/Θεσ-νικη με Μακεδονικο
ΚΛΟΥΒΙ
ΧΑΛΚΙΔΑ 1981
ΧΑΝΙΑ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ 1981 μαλλον Καρδιτσα!!

ΕΧΕΙ ΠΡΑΜΑ ΑΚΟΜΑ......Stay connected!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου