ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ναμαστε και παλι προ των πυλων ενος πολυ ενδιαφεροντος πρωταθληματος που ξεκιναει σημερα με εναρκτηριο παιχνιδι το: ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ.
Η μεγαλη μας συμπαθεια ομως η Σανκτ Παουλι αγωνιζεται αυριο στις 16:30 εκτος εδρας στην πολη Φραιμπουργκ με την ομονυμη τοπικη ομαδα.
Οι δυο μονομαχοι δεν ειναι αγνωστοι μεταξυ τους, καθως εχουν αγωνιστει και οι δυο τα τελευταια χρονια στην Β' Εθνικη της Γερμανιας.

Ας μαθουμε ομως εν' συντομια τα νεα της ΠΑΟΥΛΙ, οπως διαμορφωθηκαν μετα την ανοδο της ομαδος στην μεγαλη κατηγορια της Γερμανιας, με διαφορα θεματα οπως τα διαβασαμε στο Διαδυκτυο και κυριως στο σαιτ των φιλων της ομαδας στην Αθηνα: http://www.fcstpauli.gr/

ΡΟΣΤΕΡ ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ 2010/2011
(αν πατησετε πανω στα ονοματα των παικτων, θα παραπεμφθειτε στην σελιδα του καθε παικτη, με πληροφοριες-φωτογραφιες-βιντεο-κ.α., που βρισκετε στο σαιτ eurorivals.net)

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Benedikt Pliquett
Mathias Hain
Thomas Kessler

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Florian Lechner
Fabio Morena
Carlos Zambrano
Bastian Oczipka
Ralph Gunesch
Marcel Eger
Carsten Rothenbach
Jan-Philipp Kalla
Moritz Volz
Davidson Drobo-Ampem

ΜΕΣΟΙ
Florian Bruns
Charles Takyi
Timo Schultz
Gerald Asamoah
Markus Thorandt
Fabian Boll
Max Kruse
Mathias Lehmann
Fin Bartels
Dennis Daube

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Rouwen Hennings
Marius Ebbers
Richard Sukuta-Pasu
Deniz Naki
Nils Pichinot

Διοικητικές εξελίξεις......
ΠΕΜΠΤΗ, 20 May 2010
Ο πρόεδρος παραιτήθηκε....

Άλλοι πιστεύουν οτι αναμενόταν μία τέτοια κίνηση από την μεριά του , άλλοι ούτε το είχαν σκεφτεί , τα σενάρια εδώ και μέρες είναι ποικίλα και πηγαινοέρχονται ...
Το αποτέλεσμα είναι οτι μετά απο 7 χρόνια ο Littman αφήνει το πηδάλιο του πειρατικού . Τον Δεκέμβριο του 2002 σε αρκετά δύσκολη εποχή για την ομάδα αναλαμβάνει να την βγάλει απο την φθίνουσα πορεία που ακολουθειί....Μια επταετία αργότερα και αυτή την στιγμή μου μιλάμε η ομάδα γιορτάζει τα 100 χρόνια της με ΑΝΟΔΟ και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και έναν πρόεδρο να αποσύρεται πιστέυοντας ότι έχει δώσει ότι μπορούσε ( ? ) ...
Κατα μία έννοια αυτό δίνει ένα "γνωθι σαυτόν" στον Littman ( όπου ξέρει τις δυνάμεις και τα όρια του και αποσύρεται... ) , επίσης υπάρχει και η εκδοχή της λοβιτούρας του προέδρου ώστε να αφήσει τα διοικητικά - την στιγμη που βρίσκεται στο ζενίθ της προσφοράς του στην ομάδα - και να περιορίσει τον ρόλο του σε πιο παθητικό . ..Βέβαια όλα τα παραπάνω ειίναι απλώς σενάρια ...
Σε σύντομο χρονικό διάστημα όμως θα ξέρουμε τι κρύβεται πίσω απο όλα αυτά!
Στην 11 λεπτών συγκινητική συνέντευξη τύπου ο Littman με σπασμένη φωνή ( έχοντας παρουσιαστεί σαν η cult προσωπικότητα της St. Pauli ) συνόψισε μιλώντας για την παραμονή του στην Sankt Pauli με το παρακάτω - " Κάποτε στεκόμουν στο πηδάλιο μια σκοτεινής γομολάστιχας , τώρα έχει αλλάξει σε ένα καταπληκτικό πειρατικό καράβι ..... "

Επίσημα στα Καφέ...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 June 2010
Μία εξαιρετική μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ομάδα μας, ενόψει της επιστροφής μας στην Bundesliga τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η St.Pauli προχώρησε στην απόκτηση του Τζέραλντ Ασαμόα, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα της Σάλκε για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο 31χρονος Γκανέζος επιθετικός είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής τη χρονιά που πέρασε, κάτι που φαίνεται και στους αριθμούς του, καθώς έπαιξε μόλις σε 8 παιχνίδι, πετυχαίνοντας και 1 γκολ.
Τα δέκα προηγούμενα χρόνια όμως έκανε γεμάτες, με αποτέλεσμα συνολικά να έχει με την Σάλκε 279 συμμετοχές με 44 γκολ.
Η απόκτησή του γέμισε ικανοποίηση τους φιλάθλους μας, καθώς βλέπουν πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση προκειμένου να μην υπάρξουν περιπέτειες των περασμένων ετών με τον υποβιβασμό της ομάδας.
Παράλληλα με τη μεταγρφή του Γκανέζου επιθετικού, ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση η απόκτηση του 22 χρονου επιθετικού της Hansa, Fin Bartels

Moritz Volz .....
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 June 2010 11:20
Ο Moritz Volz είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας στα μέσα Ιουνίου! Η ομάδα κινήθηκε γρήγορα και απέκτησε τον Moritz ο οποίος θα αρχίσει να προπονείται από την πρώτη Ιουλίου .
Το συμβόλαιο που του έγινε είναι για 2 χρόνια με πιθανή επέκταση στον μέλλον αν όλα κυλήσουν όπως πρέπει και για τις δυο μεριές ...
Ο "μικρός" από το Siegen άρχισε την καριέρα του στην Σάλκε 04 και μεταπήδησε στην Άρσεναλ ενώ βρισκόταν στην ηλικία ακόμα των 16 ετων .
Ο Holger Stanislawski θέλοντας να θωρακίσει την άμυνα του , βάζοντας τον στην μέση της αμυντικής γραμμής .
Κάνοντας 22 εμφανίσεις στο U-21 , ο Helmut Schulte γνωρίζει πια τις ικανότητες και την ποιότητα του παίκτη , όπως αναφέρει " Γνωρίζω τον Moritz από την περίοδο που βρισκόταν στην Σάλκε την περίοδο 1998/99 μέχρι και όταν πήρε το δρόμο για την Αγγλία . Στο διάστημα που μεσολάβησε πολλές φορές χτύπησε την πόρτα της Εθνικής του ομάδας , στην οποία κλήθηκε από τον Jürgen Klinsmann το 2004 .. "
Τέλος, ο coach συμπλήρωσε ότι " O Moirtz είναι ένας δυνατός παίκτης με φυσική κατάσταση , έχει τη δυνατότητα να περάσει το προσωπικό του στύλ στην ομάδα , χαίρομαι που θα είναι μαζί μας στο κοντινό μέλλον .."

και απο την φιλη ομαδα της ΚΟΛΩΝΙΑΣ αποκτηθηκε ο τερματοφυλακας ΤΟΜΑΣ ΚΕΣΣΛΕΡ και μετα τον ΑΣΑΜΟΑ ακολουθησε απο την Σαλκε και ο αμυντικος ΚΑΡΛΟΣ ΖΑΜΠΡΑΝΟ.

Οι παικτες που αποχωρησαν απο το περσυνο ροστερ (για διαφορους λογους) ειναι οι:

ΜΕΓΚΛΕ (μεσος), ΣΑΚΟ (επιθετικος), ΓΚΟΥΙΦΕ α ΓΚΟΥΦΟΝ (αμυντ), ΜΠΙΡΜΑΝ (αμυντ), ΜΠΟΥΡΓΚΟ (μεσος), ΜΠΟΡΓΚΕΡ (τερμ.)

Σε γενικες γραμμες, μπορουμε να παρατηρησουμε, οτι η ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ ξεσκαρταρε ποσοτητα για να αποκτησει περισσοτερη ποιοτητα, διατηρωντας παραλληλα το πλεονεκτημα της ομοιογενειας. Ολοι οι νεοφερμενοι, αποτελουν εξαιρετικα στοχευμενες ενισχυσεις που θα δωσουν στο δεμενο και ορκισμενο συνολο της περσυνης περιοδου σε συνδυασμο με την καυτη εδρα πολλες πιθανοτητες για την παραμονη στην Μπουντεσλιγκα. Οι πιθανοτητες να επιτευχθει η παραμονη στην πρωτη τη ταξη κατηγορια της Γερμανιας, φαινεται οτι ειναι καλυτερες απο το καταστροφικο 2001.....


Σοκ με Ασαμόα!!
ΠΕΜΠΤΗ, 29 July 2010
Σοκ στη Σανκτ Πάουλι από το σοβαρό τραυματισμό του μεγαλύτερου φετινού μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Τζέραλντ Ασαμόα..!
Ο 31χρονος επιθετικός, που αποκτήθηκε από τη Σάλκε προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μας με την εμπειρία του από τις 279 συμμετοχές του στη Μπουντεσλίγκα 1. (44 γκολ), καθώς και τις 43 εμφανίσεις με την Εθνική Γερμανίας, υπέστη σε ανύποπτο χρόνο μερική ρήξη στον δεξιό μηνίσκο σε τουρνουά προετοιμασίας το Σαββατοκύριακο στο Γκέτινγκεν και θα απουσιάσει σχεδόν σίγουρα από την πρεμιέρα της Ζανκτ Πάουλι στη μεγάλη κατηγορία απέναντι στη Φράιμπουργκ (εκτός) στις 21 Αυγούστου.

Φυσικά ούτε λόγος γίνεται για συμμετοχή του στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Κέμνιτς στις 14 του ίδιου μήνα, με το οποίο γίνεται και η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τη σαιζόν 2010-11. Σύμφωνα με το γιατρό της ομάδας θα ακολουθηθεί συντηρητική θεραπεία και αποκλείεται στην παρούσα φάση το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης, καθώς τέτοιοι τραυματισμοί είναι πολύ ύπουλοι και πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγάλη προσοχή. Ο Ασαμόα είναι μακράν ο πιο έμπειρος παίκτης της Σανκτ Πάουλι, καθώς ο Ματίας Χάιν που τον ακολουθεί σε συμμετοχές έχει 152. Κατά την παρουσίαση του στην ομάδα, ο προπονητής Χόλγκερ Στανισλάφσκι είχε δηλώσει « Ο Τζέραλντ είναι ακριβώς ο τύπος παίκτη που χρειαζόμασταν. Θα δώσει στο παιχνίδι μας μια τελείως άλλη ποιότητα».

Αυτήν ακριβώς την ποιότητα πρέπει να στερηθεί στην αρχή της σαιζόν η ομάδα μας. Ας ευχηθούμε τη γρηγορότερη δυνατή ανάρρωση.
Υποψήφιος αντικαταστάτης του στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης
του 4-2-3-1 με το οποίο θα αγωνίζεται φέτος η ομάδα είναι ένας άλλος νεοαποκτηθείς παίκτης, ο Φιν Μπάρτελς από την (υποβιβασθείσα:-) Χάνζα Ρόστοκ.

Φιλική νίκη με καλή απόδοση!
ΚΥΡΙΑΚΗ, 01 August 2010
Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, η Σανκτ Πάουλι επικράτησε άνετα την Παρασκευή στο φιλικό με τη Ρασίγκ Σανταντέρ (Πριμέρα Ντιβιζιόν) με 3-0...
Μπροστά σε περίπου 7000 θεατές ο Μαξ Κρούζε άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας στο 13ο λεπτό μετά από διπλή προσπάθεια, και αφού ο τερματοφύλακας των Ισπανών είχε ήδη αποκρούσει σουτ του Ρούβεν Χέννιγκς μετά από όμορφα συνδυασμένη ομαδική προσπάθεια από τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης. Λίγο πριν το ημίχρονο, στο 41ο λεπτό, ο Ρούβεν Χέννιγκς έκανε το 2-0 με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της Σανταντέρ.

Στο β’ ημίχρονο οι ‘πειρατές’ ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 77ο λεπτό ο πολύ καλός προχτές Χέννιγκς έγραψε το 3-0 με καταπληκτική γκολάρα και αφού λίγο νωρίτερα είχε δοκάρι. Παρόλα αυτά ο Στανισλάφσκι είχε κάποια παράπονα από τους παίκτες τους και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως «είδα κάποιες ενέργειες που δε μου άρεσαν και τόσο».
Επιπλέον, ο προπονητής θα πρέπει να στερηθεί και των υπηρεσιών του Φλόριαν Μπρουνς, που χτύπησε στο 20ο λεπτό του αγώνα στον αριστερό αστράγαλο και αποχώρησε. Η διάγνωση αναμένεται τη Δευτέρα και ας ελπίσουμε να μην είναι σοβαρός τραυματισμός όπως ο πρόσφατος του Τζέραλντ Ασαμόα.
Με το παιχνίδι αυτό η Σανκτ Πάουλι ολοκλήρωσε τα δυνατά φιλικά της – δεν ήταν και πολλά, είχε προηγηθεί το επίσης επιτυχημένο με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν – και μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τη νέα σαιζόν, που ξεκινά σε δύο βδομάδες με το παιχνίδι κυπέλλου στην έδρα της Κέμνιτς.
Την παράσταση βέβαια στο φιλικό της Παρασκευής έκλεψε ο θεικός Τζίμι Τζαμπ (EL SALTADOR) που δεν έχασε ευκαιρία και μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο τρέχοντας παντού με την πειρατική στην πλάτη και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας μας!
Ροχάλες στον γηπεδικό καθωσπρεπισμό!!!





ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ''LOS FASTIDIOS'' ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ''ANTIFA HOOLIGANS''






EN ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ.....ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ
Καλή χρονιά…με καρπαζιές…
ΣΑΒΒΑΤΟ, 14 August 2010
Στο γραφικό (τουλάχιστον έτσι έδειχνε από την τηλεόραση) Chemnitz της Σαξωνίας και σε ένα γραφικότατο old school γήπεδο (ξύλινος πίνακας κλπ) , η ομάδα άνοιξε θεαματικά τη γεμάτη προσδοκίες χρονιά με ένα μεγαλοπρεπή αποκλεισμό-σφαλιάρα από την τοπική Chemnitzer FC (Regionaliga Nord) με 1-0 για το κύπελλο Γερμανίας!!!

Πριν καλά καλά καταφέρουμε να συντονιστούμε (με το κανάλι), ήρθε το goal στο 5’ (Richter, κεφαλιά από corner), το οποίο και έμελλε να στείλει την κόκκινη φανέλα από Αύγουστο στα αζήτητα.
Από κει και πέρα, η St. Pauli έκανε για όλο το παιχνίδι τους γηπεδούχους να μοιάζουν με Inter του Mourinio αφού, παρά το συντριπτικό ποσοστό κατοχής (30-70), περισσότερο κινδύνευσε παρά πλησίασε.
ΤΙΠΟΤΑ στο Α’ μέρος, με ένα σουτ του Ebbers στο 48’ και κάποια ξεσπάσματα του Naki (έκανε 1-2 απίστευτα ο Τούρκος) να είναι ότι έμεινε από το Β’…
Ο Λαός…ήταν εκεί, συγκροτώντας ένα ενθουσιώδες πέταλο (περί τους 1500) δίνοντας (μαζί με τη μασκώτ των γηπεδούχων – μπλε λύκος ή κάτι τέτοιο) έναν πολύ ποδοσφαιρικό τόνο σε ένα πολύ ποδοσφαιρικό απόγευμα, το οποίο όμως τελείωσε με τα μούτρα κάτω…
Κριτικές παικτών…άσε καλύτερα, εξάλλου είναι νωρίς…

Καλή χρονιά και καλά κουράγια ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου