ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Υπεγραψε ο 34χρονος αμυντικος Κωστας Πουλιος στην ΠΡΟΟ

Νεα μεταγραφη στην ΠΡΟΟ, ωστε να καλυψει αμυντικα κενα.....


Στην αποκτηση ενος εμπειρου αμυντικου προχωρησε σημερα η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ καθως απεκτησε τον 34χρονο Κωστα Πουλιο ο οποιος περσι ηγηθηκε της αμυνας στον (Μ)ΠΑΟΚ Γλυφαδας.
Προκειται για μια καλη μεταγραφη καθως μιλαμε για εναν παιχτη με αρκετες παραστασεις σε Β' και Γ' εθνικη ο οποιος στο παρελθον εχει αγωνιστει και σε Παναιγιαλειο, Ηλυσιακο, Ατρομητο, κ.α ενω κατεχει και τη θεση του γενικου γραμματεα στον Π.Σ.Α.Π.

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ αν δεν προκυψει καποια εκπληξη της τελευταιας στιγμης μετα απο αυτη τη μεταγραφη μαλλον ολοκληρωνει και το ροστερ της.
Η ειδηση προερχεται απο το:http://korydallos-proodeftiki.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ: μια μαλλον επιβεβλημενη κινηση για να καλυφθει το κενο που φανηκε στο κεντρο της αμυνας και στο φιλικο με τον ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ.
Δηλαδη τοσο καιρο δεν ειχε διαγνωστει το κενο και το προβλημα?
Το γιατι ομως αφηνεις να σου φυγει (η τον διωνεις με τον τροπο σου) ενας 34χρονος παικτης, που γνωριζει και την ομαδα και καποιους απο τους συμπαικτες του,
για να τον αντικαταστησεις με εναν αλλον παικτη της ιδιας ηλικιας που δεν γνωριζει την ομαδα, παραμενει ενα θεμα ανοιχτο που δεν εχουν δωθει ακομα επισημες απαντησεις, οπως και σε μια σειρα αλλων θεματων γυρω απο την ομαδα.
Και για να μην ξεχνιωμαστε, οι φιλαθλοι αναμενουν τις επισημες τοποθετησεις για τα πεπραγμενα, εχωντας δωσει απλα καποια πιστωση χρονου...

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ???

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΟ - ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου