ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ -''ΠΙΝΕΖΕΣ'' - και ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΟ - ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ και BONUS TRACK ''ΣΤΑΡΟΒΑ''


ENA ΦΙΛΙΚΟ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.......

Φιλικο ματς με την ομαδα του Εθνικου η μαλλον με την ομαδα του ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ - ΑΟ ΜΑΝΗΣ η αλλιως ''πινεζες'' θα δωσει η ΠΡΟΟ το Σαββατο 28 Αυγουστου και ωρα 18:00 στο ''κλουβι''.
Το συγκεκριμενο φιλικο αντικαθιστα το παιχνιδι με τον Απολλων Σμυρνης που ηταν να διεξαχθει την ιδια μερα καθως εκεινη τη μερα η ομαδα του Απολλων αγωνιζεται για το κυπελλο.
Ας ειμαστε ολοι εκει να υποδεχτουμε τις φιλικες πινεζες που παντα μας κανανε να περναμε καλα σε ολα τα επιπεδα..........


απο: PROODEFTIKI-KORYDALLOS.blogspot


Ηδη ανεβαινουν πολλα ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ με φασεις απο τον φιλικο αγωνα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ - ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 4-3 στο γνωστο καναλι μας στο YOUTUBE.

Ενα παραδειγμα....


ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ''ΣΤΑΡΟΒΑ'' ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ!!!
ΠΟΛΛΑ ''BONUS TRACKS''.....στα βιντεακια
(εισαι ο ανθρωπος μας - ενας σαν κι' εμας...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου