ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Προσδιορίζονται οι ημερομηνίες των κληρώσεων των ομιλων της Δ' Εθνικης

Στον δρόμο της οριστικοποίησής τους βρίσκονται οι ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ" Εθνικής και που θα αφορούν στη διεξαγωγή των κληρώσεων για το προσεχές πρωτάθλημα. Όπως σας είχε ενημερώσει το periferiako.com, στις 27 Αυγούστου αναμένεται να λάβει χώρα στο Ρέθυμνο η διαδικασία για τον 10ο όμιλο (της Κρήτης). Από εκεί και πέρα, κατά πάσα πιθανότητα, θα ακολουθήσει η κλήρωση για τους ομίλους 5, 6, 7, 8 και 9, που θα φιλοξενηθεί στο Γκολφ της Γλυφάδας, λογικά στις 4 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο. Την επομένη, ημέρα Κυριακή 5 Σεπτέμβρη, θα ολοκληρωθούν οι κληρώσεις με τους ομίλους 1, 2, 3 και 4 στην περιοχή του Πλαταμώνα.

ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η προσεχές εβδομάδα, καθώς θα διαφανεί ποιες ομάδες δεν θα καταφέρουν τελικά να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Την επόμενη Δευτέρα στις 9 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για την υποβολή των συμμετοχών, σε μια στιγμή που ουκ ολίγα σωματεία δυσκολεύονται να βρουν τους πόρους για να αντεπεξέλθουν οικονομικά. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ" Εθνικής, Γιώργος Σαρρής, θα καταθέσει τους καταρτισμένους ομίλους στο συμβούλιο της ΕΠΟ, που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Αυγούστου. Την ίδια ημέρα, θα οριστεί και ο αντικαταστάτης του Σπύρου Ιωαννίδη στην τριμελή Επιτροπή, καθώς ο εν λόγω παράγοντας ηττήθηκε στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και πλέον δεν έχει δικαίωμα παρουσίας του στην Επιτροπή.

Πηγη αρθρου ειναι το periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου