ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Εγινε σημερα ο καθιερωμενος Αγιασμος στην Προο , που σηματοδοτει την εναρξη της περιοδου

Λιγοι φιλοι της ομαδας παραβρεθηκαν στον χθεσινο Αγιασμο του ποδοσφαιρικου τμηματος του Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, που καθε χρονο σηματοδοτει την επίσημη έναρξη της περιόδου για την ομαδα μας ο οποιος έγινε χθες Δευτέρα το απόγευμα στο γήπεδο πριν από την προπόνηση.
Με την προσθηκη του 17χρονου τερματοφύλακα Νίκου Ζήνωνα, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στον Περαμαϊκό, ενώ έχει παίξει και στην Εθνική Παίδων, η Προοδευτικη έκλεισε στο θέμα των τερματοφυλάκων, αφού έχουν αποκτηθεί ακόμη τρεις γκολκίπερ.
Παράλληλα, στο στόχαστρο υπάρχουν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές-ένας κυνηγός και ένας στόπερ- που εάν αποκτηθούν, θα γίνει... σεισμός στον Κορυδαλλό, συμφωνα με πληροφοριες που αντλησαμε απο το periferiako.com

Τελικα ομως, ο Αγιασμος εγινε στις 8μμ μετα την προπονηση!!...........
παλι βρισκουμε πολυ ενημερωμενο το σαιτ αυτο....

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Με την ευκαιρία του Αγιασμού, ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών της ομάδας, εύχεται στους διοικούντες, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καλή χρονιά:

"Οι διοικούντες το ιστορικό σωματείο μας, με τις άοκνες προσπάθειές τους, κατάφεραν να ανανεώσουν ριζικά το ρόστερ της ομάδας και να εμφυσήσουν το πνεύμα αναγέννησης που επικρατεί στην Προοδευτική. Πνεύμα, που ως στόχο και προοπτική έχει να αποκατασταθεί η Προοδευτική μας στο μεγαλείο της ισχύος της και να εισπράξει το αντίτιμο της προσφοράς της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση, που απέδειξε με τις μέχρι τώρα κινήσεις της ότι έχει όραμα για την ομάδα. λλωστε πλαισιώνεται από ένα δικό μας άνθρωπο, τον βετεράνο άσσο της ομάδας Δημήτρη Χόρτσα, αλλά και τον ορμητικό και με ριζοσπαστικό πνεύμα στη δουλειά του, Τάκη Παπαχρόνη ως τεχνικό διευθυντή. Όπως επίσης έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας, που θα κληθούν να κάνουν πράξη το όραμα των φιλάθλων της Προοδευτικής και όλων εμάς που την έχουμε υπηρετήσει και την αγαπάμε.
Όλοι λοιπόν, ευχόμαστε και ελπίζουμε, να καταφέρουν διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές στο τέλος της περιόδου να υλοποιηθούν οι στόχοι τους και να καταφέρει η ιστορική μας ομάδα να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες".


Οι βετεράνοι της Προοδευτικής έπαιξαν χθες στην Ιεράπετρα τον καθιερωμένο εδώ και τρία χρόνια αγώνα που γίνεται στη μνήμη του Πέτρου Βουζουνεράκη και διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός της πόλης. Τα δύο γκολ της Προοδευτικής σημείωσε ο Τάκης Παπαχρόνης.
Τέλος, οι βετεράνοι των βυσσινί, έδειξαν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, αφού συμμετείχαν στην εκστρατεία καθαρισμού των ακτών και της θάλασσας, που έγινε στην περιοχή του Κουτσουναρίου Ιεράπετρας, στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο
GM Sunshine Crete που διαμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου