ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Δημόσια διαπόμπευση για την εθνική Β. Κορέας......

Τελικα εγινε αυτο που πολυς κοσμος φοβοταν......

και η πρωτη αποπειρα να δειξει η κρατικη τηλεοραση της
Βορ. Κορεας απευθειας τους αγωνες της Εθνικης ομαδας της χωρας στο Μουντιαλ, ειχε ασχημα αποτελεσματα...

Θυμαστε ισως και την αναρτηση μας για τους νοικιασμενους οπαδους (που ηταν στο γηπεδο) οι οποιοι οπως διερευσε, ηταν Κινεζοι ηθοποιοι!!!

Το χειροτερο ομως που μπορουσε να συμβει απο το καθεστος, τελικα συνεβει και ηταν η δημοσια διαπομπευση για την εθνικη ομαδα της χωρας,που υπεβαλε το Κομμουνιστικο καθεστως της χωρας τα μελη της αποστολης της Εθνικης ομαδας ποδοσφαιρου της Βορειου Κορεας, με αφορμη τις τρεις ηττες που γνωρισαν οι Ασιατες στο προσφατο Μουντιαλ της Νοτιου Αφρικης.

Οι ποδοσφαιριστες της ομαδας οδηγηθηκαν σε μια πλατφορμα στο Παλατι του Πολιτισμου για τον Λαο, οπως ονομαζεται το υπουργειο πολιτισμου της χωρας, οπου για εξι ολοκληρες ωρες δεχοντουσαν την εντονη κριτικη του υπουργου πολιτισμου της Βορειου Κορεας, Παρκ Μιονγκ Τσολ παρουσια 400 κυβερνητικων εκπροσωπων, μαθητων και δημοσιογραφων.

ΣΗΜ: (ρε δεν τους στελνανε με στολες του Ιωνικου στην πλατεια Μεμου, εκει να δεις διαπομπευση!! Ακομα και κουρεμα στο γκαζον θα εκαναν - με τα δοντια φυσικα - οπως οι Ιωνικοι καποτε!!)

Παραλληλα ο ομοσπονδιακος τεχνικος, Κιμ Γιονγκ Χο διεγραφη απο το Κομμουνιστικο Κομμα και εξαναγκασθηκε να αλλαξει επαγγελμα και να γινει εργατης, καθως οπως υποστηριξε η πεφωτισμενη κυβερνηση της χωρας, «προδωσε» με τις εμφανισεις της Βορειου Κορεας τον Κιμ Γιονγκ- Χουν, πρωτοτοκο γιο και διαδοχο του ηγετη της χωρας, Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Να υπενθυμισουμε, οτι η εθνικη της Β. Κορεας ηταν ενα απο τα πιο αδυναμα συγκροτηματα του φετινου Μουντιαλ και παροτι στο πρωτο παιχνιδι καταφερε και ηττηθηκε δυσκολα με 2-1 απο τη Βραζιλια (δυστηχως αυτο το ματς δεν μεταδοθηκε παρα μοναχα αποσπασματα του), στη συνεχεια γνωρισε εξευτελιστικη ηττα με
7-0 απο την Πορτογαλια (εκει τα πηρε στο κρανιο ο Κιμ) και 3-0 απο την Ακτη Ελεφαντοστου(η τουρτα στο κερασακι).

Η εφημεριδα ''Τσοσουν Ιλμπο'' ισχυριζεται πως αλλοτε, οταν αθλητες και προπονητες της Β. Κορέας αποτυγχαναν σε διεθνεις διοργανωσεις κινδυνευαν ακομα και να σταλουν σε στρατοπεδα συγκεντρωσης, οπου η επιβιωση ειναι καθαρα θεμα τυχης.

Δημοκρατικες διαδικασιες δηλαδη......για το καλο του ηθικου του λαου!!
Αλλα και εδω στο Ελλαδισταν υπαρχουν Ποδοσφαιρικες ανωνυμες εταιριες με προεδρους κομμουνιστες και μεγαλομετοχους εφοπλιστες, φαρμακοβιομηχανους, τραπεζιτες, μεγαλοεπιχειρηματιες και λοιπα φρουτα.
Μονο η Αλεκα λειπει απο το καρε σαν τεχνικος διευθυντης (υπευθυνη για την στρατηγηκη της ομαδας).
Φανταστειται τωρα ο προεδρος της ΠΑΕ αυτης, να βγαλει σε δημοσια διαπομπευση τον Σισσε και τα αλλα τα παιδια στην Ομονοια μετα απο καμμια ηττα απο κανα Γαυρο!
Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου