ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ - AJAX ΤΑΥΡΟΥ 4-3 ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΔΩ Η ΣΤΟ YOUTUBE

Ηδη εχουν ανεβει τα βιντεακια με τα 7 γκολ του φιλικου αγωνα
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ- AJAX ΤΑΥΡΟΥ που εγινε εχτες στο ''ΚΛΟΥΒΙ'' με αφορητη ζεστη (37-38 βαθμοι)
στο καναλι μας στο youtube http://www.youtube.com/user/NOGATER
και σε τρεις προηγουμενες αναρτησεις εδω στο μπλογκ μας.
Τον χθεσινο φιλικο αγωνα παρακολουθησαν περιπου 180-200 φιλοι και των δυο ομαδων οι οποιοι ειδαν εκτος απο τα 7 γκολ του φιλικου και καποιες αξιολογες φασεις απο τους ποδοσφαιριστες και των δυο ομαδων που αγωνιστηκαν κατω απο ιδιαιτερα σκληρες συνθηκες.
Οι υπολοιποι μαλλον ειναι ακομα διακοπουλες η την εκαναν για καποια κοντινη παραλια (οπου δημιουργηθηκε το αδιαχωρητο....οπως βλεπετε)

Στα αξιοσημειωτα του φιλικου, το εισητηριο των 5 ΕΥΡΩ που ζητηθηκε απο τους φιλαθλους για να εισελθουν στο γηπεδο (ενεργεια που σχολιαστηκε αρνητικα απο την συντριπτικη πλειοψηφια των παρεβρισκομενων)

Ετσι αρκετοι νεαροι φιλοι της ΠΡΟΟ, δεν μπηκαν καν στο γηπεδο απο την αρχη του αγωνα, εμφανως απογοητευμενοι απο αυτην την ενεργεια της διοικησης της ομαδος, ενω εισηλθαν στο ημιχρονο η και στην διαρκεια του Β' ημιχρονου δωρεαν - οταν ο ελεγχος στην εισοδο επαψε να υφισταται.

Ο μπομπιρας της ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ, οπως βλεπετε το βιολι του......

Ενας AJAX ηταν.....ο αντιπαλος!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ......με πολυ ενδιαφερον υλικο!!!!

STAY CONNECTED!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου