ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

TA ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΚΟΛ (ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ) ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΡΟΟ - ΑΙΑΣ ΤΑΥΡΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ 4ο ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ PROOINSIDE

ΑΠΟ WWW.PROOINSIDE.COM
Πρώτο φιλικό για την Προοδευτική σήμερα και νίκη επί του Αίαντα Ταύρου με το "αγγλικό" σκορ 4-3!

Πολλά τα κενά στην άμυνα, προφανής η έλλειψη ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, αλλά η επίθεση φωτιά! Highlight του σημερινού φιλικού ο τεχνικός του Αίαντα, ο οποίος χαίρει πλέον μεγάλης συμπάθειας από το κοινό της ΠΡΟΟ. Ο δικός μας δεν ακούστηκε καθόλου σήμερα στον πάγκο, ούτε να μιλάει, ούτε να φωνάζει, ούτε να επαινεί. Βασικά κουβέντα δεν έβγαλε σήμερα! Τέλος πάντων, ήταν ένα πολύ ευχάριστο μεσημεράκι για τους 200 περίπου φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο Κλουβί, παρά την αποπνικτική ζέστη, με 7 γκολάκια τα οποία μάλιστα αποθανατίστηκαν σε video από τον φίλο NO GATER και ελπίζω να δούμε εντός ολίγου και στο EAST ATTICA.

Πλούσιο φωτογραφικό και όχι μόνο (nogater rulez) υλικό στα DOWNLOADS!

ΠΡΟΟ NO GATE forever

VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες...





ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE....

stay connected !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου