ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Σημερα Τεταρτη στις 18:00 το πρωτο φιλικο στο Κλουβι με Αιαντα Ταυρου και ξεκιναει προετοιμασια και το Μπασκετ της Προοδευτικης

Σημερα λοιπον ειναι η πρωτη ανεπισημη εμφανιση της νεας Προοδευτικης μπροστα στο κοινο της με αντιπαλο τον Αιαντα Ταυρου.
(Βουβουζελες απαγορευονται!!!!)

Ετσι λοιπον στις 18:00 ειναι προγραμματισμενο να ξεκινησει το φιλικο στο Κλουβι. Βεβαια η πολυ ζεστη που θα επικρατησει (μην ξεχνατε οτι διανυουμε το διαστημα με τις θερμοτερες μεχρι στιγμης ημερες του καλοκαιριου), σιγουρα θα δυσκολεψει τις προσπαθειες ολων των ποδοσφαιριστων που θα λαβουν μερος, αλλα ας ευχηθουμε οι προπονητες και των δυο ομαδων να μπορεσουν να βγαλουν καποια χρησιμα συμπερασματα μετα το διαστημα της βασικης προετοιμασιας των ομαδων, ωστε να ξεκινησουν το καλυτερο δυνατο μονταρισμα της ομαδας τους.

Το πολυ πολυ να κανουν μικρα ταιμ αουτ για νερο, οπως εγινε εχτες στον αγωνα ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ για το Γιουροπαλιγκ!!

Οι φιλαθλοι βεβαια, εχουν το ελευθερο να δροσιζωνται... ακομα και με μπουγελλα!!

(ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΙ ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡΣ ΜΑΣ...

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ!!!)

ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ , ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΑΙΤ ΜΑΣ.
Θα ενημερωθειτε on time!!!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 στο κλειστο του Κορυδαλλου ξεκιναει την προετοιμασια του για την νεα σαιζον το ανδρικο μημα μπασκετ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ!!
(και αν το χασεις.....κοιτα τι σε περιμενει!!)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ για το τμημα αυτο, που δειχνει λιγο παραμελημενο απ' οτι μαθαμε!!

Ευχόμαστε ολοι οι Προοδευτικανοι μια καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους με υγεία,να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει στην ομάδα και το φίλαθλο κοινό να στηρίξει τη προσπάθεια των αθλητων μας - οχι μονο στα ντερμπυ!!!.

Παρακολουθειστε ενα παλαιοτερο (απο Γ' Εθνικη σαιζον 2008-2009)βιντεακι απο εκτος εδρας αγωνα στην Λειβαδια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου