ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ ΜΕ 4-3 ΕΠΙ ΤΟΥ AJAX ΤΑΥΡΟΥ και τα βιντεο με ολα τα γκολ !!

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ - ΑΙΑΝΤΑ ΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ''ΚΛΟΥΒΙ'' ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΣΚΟΡ 4-3 !!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΝΤΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ:
http://korydallos-proodeftiki.blogspot.com/

ΝΙΚΗ ΜΕ 4-3 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

Στο πρωτο φιλικο για τη νεα σεζον η ΠΡΟΟ σημειωσε τη νικη με 4-3 απεναντι στον Αγιαξ Ταυρου, οι παιχτες φανηκαν κουρασμενοι απο την σκληρη προετοιμασια αλλα και η υπερβολικη ζεστη δεν βοηθαγε ωστοσο ο προπονητης σιγουρα θα εβγαλε καποια αρχικα συμπερασματα με πρωτο και βασικοτερο κατα τη γνωμη μας οτι η ομαδα χρειαζεται ακομα πολυ δουλεια στην αμυνα και σιγουρα εναν παιχτη εμπειρο που θα δωσει μεγαλη βοηθεια,απο το κεντρο και μπροστα ειχε καλα διαστηματα, καλυτερος του φιλικου ο νεαποκτηθεις Νικος Λεκκας ο οποιος σημειωσε και 2 γκολ.

Αυριο η μεθαυριο θα τελειωσει ειτε θετικα ειτε αρνητικα και το θεμα με τον Καψαλοποδα ενα θεμα που υπαρχει αρκετο παρασκηνιο και θα σας ενημερωσουμε γι αυτο οποια καταληξη και να εχει.

ΕΝΩ ΤΟ www.prooinside.com μας ενημερωνει:

Πρώτο φιλικό για την Προοδευτική σήμερα και νίκη επί του Αίαντα Ταύρου με το "αγγλικό" σκορ 4-3! Πολλά τα κενά στην άμυνα, προφανής η έλλειψη ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, αλλά η επίθεση φωτιά!
Περισσότερα με πιο πλούσιο φωτογραφικό και όχι μόνο (nogater rulez) υλικό αργότερα!
ΠΡΟΟ NO GATE forever VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου