ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Μας περιμενουν στην Μεσσηνια για τουρνουα?? Εμεις το ξερουμε??

Συμφωνα με το site της ΕΡΤ - τοπικες ειδησεις - Πελοποννησου/ Μεσσηνιας την προσεχη Κυριακη παιζει η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (η δικια μας, η κανονικη???) σε ενα τουρνουα στην Μεσσηνη!!!!

Αν ειναι πραγματικοτητα, who knows??- αλλα η ιδεα δεν ειναι και ασχημη!

Καμμια βουτια θα την προλαβουμε, γιατι με Αθηναικο (οπως ειναι το ανακοινωμενο προγραμμα των φιλικων) δεν εχει θαλασσα ακομα στο Κλουβι, αντε να δροσιστουμε με κανα μεταξυ μας μπουγελλο....
(ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΙΣΙΝΑ!!! - ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΜΟΝΟ ΓΙΟΥΡΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΓΑΤΕ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΤΕ - ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!)

Σας ανεβαζουμε την ειδηση οπως την διαβασαμε στο:
http://news.ert.gr/local/localmapDet.asp?id=520002


Πελοπόννησος / Ειδήσεις για την Καλαμάτα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
(17/08/2010)

Οριστικοποιήθηκε και τυπικά χθες ο υποβιβασμός της Καλαμάτας στην
Δ΄ Εθνική, μετά την επίσημη ανακοίνωση από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Β΄ και Γ΄ Εθνικής.
Μαζί με την Καλαμάτα υποβιβάστηκαν το Αιγάλεω και ο Πυρσός Γρεβενών μια και οι διοικήσεις των προαναφερθέντων συλλόγων δεν υπέβαλαν δήλωση συμμετοχής στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Τρίτης τη τάξει κατηγορίας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Να σημειώσουμε ότι η Καλαμάτα και το Αιγάλεω υποβιβάστηκαν φέτος στην Γ΄ Εθνική και ο Πυρσός Γρεβενών κατετάγη 7ος στο Δεύτερο Όμιλο της κατηγορίας.
Στα μεταγγραφικά θέματα, οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Νικητόπουλος, Αργύρης Νικητόπουλος και ο νεαρός Κοστρένι, πήραν μέρος στη χθεσινή προπόνηση και, σήμερα εφόσον υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.
Την προσεχή Κυριακή θα διεξαχθεί στη Μεσσήνη το Τουρνουά «Παύλος Πτωχός», όπου εκτός τον Πάμισο, θα συμμετέχουν, η Καλαμάτα, η Προοδευτική και πιθανότατα μια ακόμη ομάδα.
Φιλικό αγώνα προετοιμασίας δίνει ο Μεσσηνιακός αύριο στις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Αθλητικό Όμιλο Πατίστα.
Το Δημοτικό Στάδιο Παραλίας θα είναι η έδρα του Απόλλωνα Καλαμάτας για τη νέα σεζόν, καθώς το αίτημα της τοπικής μας ομάδας έγινε δεκτό από την διοίκηση του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας.
Τέλος ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της πρώτης φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας:
Το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 5.30 το απόγευμα, θα γίνει ο αγώνας μεταξύ του Ασπροχώματος και της Καλαμάτας ενώ την Κυριακή στις 5.30 το απόγευμα το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Δόξα Καλαμάτας-Απόλλων Καλαμάτας
Ατρόμητος Πλατύ-Εθνικός Μελιγαλά.........

(ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ????)
Αναμενουμε γρηγορα τα επισημα νεα απο την ομαδα, ωστε να κανονισουμε εκδρομα....!!!

1 σχόλιο:

  1. Pou na pas ekdromh re gidomourh??ksexases ti eixe ginei teleytaia fora pou kathforises pros ta merh mas??an ksexases rota ton antriko..thymatai kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή