ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Το νέο "βαρύ πυροβολικό" της Προοδευτικής μιλησε...στο sportactive

Το... "κόλπο γκρόσο" έκαναν τα αφεντικά της Προοδευτικής,

που φιλοδοξούν να ανεβάσουν την ιστορική ομάδα στα "σαλόνια" της Γ' Εθνικής, με την απόκτηση του Αντώνη Λαζάρου.

Ένας ποδοσφαιριστή, που έχει... άκρως ερωτική σχέση με τα δίχτυα, υπέγραψε συμφωνητικό με τη βυσσινί διοίκηση διάρκειας ενός χρόνου.


Ο 36χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε ουκ ολίγες αξιόλογες ομάδες, με ιδιαίτερη επιτυχία μάλιστα, όπως στον ΠΑΟΚ Γλυφάδας τη περασμένη σεζόν, στον Κεραυνό Κερατέας, στον Απόλλων Αθηνών, στον Εθνικό Αστέρα και στη Χαλκηδόνα.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι πριν υπογράψει στον Κορυδαλλιώτικο σύλλογο, ο Λαζάρου συζητούσε με ομάδες της Δ' Εθνικής που την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν στους ομίλους τους.

Ο Αντώνης Λαζάρου, λοιπόν, μίλησε στο SPORTACTIVE, για τη νέα σελίδα της καριέρας του.

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι η Προοδευτική. Θέλω να παίξω και να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Για τους λόγους της επιλογής του, μας είπε: «Είδα ότι με εμπιστεύονται οι άνθρωποι της διοίκησης από τις πρώτες συνομιλίες που είχα μαζί τους και ότι αποτελώ προσωπική επιλογή του κ. Θανέλλα και όλα αυτά ήταν αρκετά για να συνεχίσω την καριέρα μου στη Προοδευτική».

Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους για τη νέα χρονιά, χαρακτηριστικά μας ανέφερε:
«Μπορεί τις προηγούμενες σεζόν να κατάφερνα να σημειώσω περίπου 14 με 18 τέρματα, αλλά πραγματικά πιστέψτε με δεν με απασχολεί καθόλου να βάλω γκολ, αρκεί η ομάδα να ανέβει στη Γ' Εθνική! Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αυτό το ιστορικό σωματείο».


Αυτα διαβασαμε στο sportactive σε μια αναρτηση του ΓΙΏΡΓΟΥ ΤΣΙΦΛΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου