ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Αλλοι ερχονται, αλλοι μενουν και αλλοι παν' Μαγουλα...

Οπως διαβασαμε και στο periferiako ενας απο τους στοχους της διοικησης της Προοδευτικης ο Φωσκολος εχει προχωρησει σε συζητησεις με τον Αστερα Μαγουλας (οπου ειναι βεβαιοι για την αποκτηση του) και στη ιδια ομαδα αναμενεται να καταληξει και ο Σωτηρης Κονε που αποχωρησε απο την Προοδευτικη, ενω στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ θα παραμεινει και τη νεα σεζον ο τερματοφυλακας Ηλιας Μακρυωνιτης καθως ο παιχτης περασε σημερα απο τα γραφεια της ομαδας και συμφωνησε με την διοικηση να παραμεινει,να θυμισουμε οτι στο παιχτη ειχε ζητηθει να φερει προταση μεταγραφης απο αλλη ομαδα πραγμα που απο οτι δειχνει η παραμονη του δεν εγινε, επισης απο τα γραφεια περασε και ο αμυντικος χαφ Γιωργος Κυριακιδης ο οποιος αποτελει μεταγραφικο στοχο και ειχε μια πρωτη επαφη με τους διοικουντες με τις 2 πλευρες να αναεωνουν το ραντεβου, ενω οπως σας ειχαμε πει τα τυπικα απομενουν για να αποτελεσει παρελθον απο την ομαδα ο Λυκουργος Βασιλειου. Συμφωνα με νεωτερες πληροφοριες η περιπτωση Βασιλιου ακομα ειναι ανοικτη.

Πληροφοριες απο τα αλλα μπλογκ της ΠΡΟΟ και το periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου