ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

«Oύτε μια ανθρώπινη ζωή σε κίνδυνο» στα ακαταλληλα Ελληνικα γηπεδα!!!

Στις 27/Ιουνιου ανεβασαμε ενα αρθρο σχετικο με την καταλληλοτητα των Ελληνικων γηπεδων και την ασφαλεια των φιλαθλων που παρακολουθουν αγωνες σε αυτα.

Τιτλος της αναρτησης ηταν:

Οι Έλληνες φίλαθλοι στο έλεος του Θεού......λογω ακαταλληλότητας των Ελληνικών γηπέδων!

Συνεχεια δωθηκε σημερα απο τον αρμοδιο υπουργο.....

''Nα ελεγχθούν ενδελεχώς τα γήπεδα πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων'' ζητά με επιστολές του στους αρμόδιους ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Mιχάλης Xρυσοχοΐδης.

Oι επιστολές απευθύνονται προς τους γενικούς γραμματείς των περιφερειών που έχουν την ευθύνη της λειτουργίας των γηπέδων, αλλά και προς τις ομοσπονδίες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβησης, χάντμπολ και τένις.

«Oύτε μια ανθρώπινη ζωή σε κίνδυνο»

O υπουργός ζητά πλήρη εφαρμογή της νομοθεσίας και όπου αυτή δεν τηρείται, να μη δοθούν άδειες λειτουργίας στα γήπεδα που έχουν πρόβλημα. «Στόχος όλων μας πρέπει να είναι να μην τεθεί ούτε μια ανθρώπινη ζωή σε κίνδυνο» είναι η δήλωση του κ. Xρυσοχοΐδη για το θέμα.

O υπουργός επισημαίνει «το φαινόμενο της παράνομης λειτουργίας των γηπέδων και τους κινδύνους που αυτή συνεπάγεται για χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, καθώς την περασμένη αγωνιστική περίοδο μεγάλος αριθμός αθλητικών εγκαταστάσεων δεν διέθετε την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια καταλληλότητας» και εν όψει της νέας περιόδου σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα ζητά από τους περιφερειάρχες να εφαρμόσουν το νόμο «που προβλέπει τη συγκρότηση και ενεργοποίηση των αρμόδιων επιτροπών ελέγχου καταλληλότητας γηπέδων τους καλοκαιρινούς μήνες, με σκοπό την έγκαιρη πραγματοποίηση ελέγχων σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, με στόχο όπου διαπιστωθούν ελλείψεις, να αντιμετωπιστούν πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων».

H επιστολή αυτή είναι η δεύτερη που αποστέλλεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το ίδιο θέμα προς τους περιφερειάρχες. Aπό το υπουργείο τονίζεται πως σύμφωνα με τις αναφορές των υπηρεσιών της Eλληνικής Aστυνομίας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 σημαντικός αριθμός εγκαταστάσεων δεν ελέγχθηκε για την καταλληλότητά του.

O κ. Xρυσοχοΐδης προτρέπει ακόμη τις ομοσπονδίες και τις διοργανώτριες αρχές ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβησης, χάντμπολ και τένις να εκδώσουν τις σχετικές άδειες μόνο όπου πληρούνται τα κριτήρια καταλληλότητας.

Oπως τονίζεται «σε διαφορετική περίπτωση το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα εξετάσει ακόμη και το ενδεχόμενο αναβολής αγώνων, ώστε να προστατευθεί η σωματική ακεραιότητα και η ζωή φιλάθλων και αθλητών».

ΣΩT. TPIANTAΦYΛΛOY απο το SENTRAGOAL, για το ιδιο θεμα αρθρογραφησε ο Κ.Τομαρας στο σημερινο ΕΘΝΟΣΠΟΡ

σχολιο: ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ!!
θΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΓΗΠΕΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου