ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΥΠΑ - BABY!!!! Τι εταξε μια Ολλανδεζα πορνοσταρ αν το παρουν οι Τουλιπες?

Mια γνωστη Πορνοστάρ στο πλευρό των "Οράνιε"!

Για όσους δεν έχουν ακόμα κατασταλάξει στο ποια ομάδα να υποστηρίξουν στον τελικό του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου (Ολλανδία ή την νικήτρια από το ζευγάρι Γερμανία-Ισπανία), είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχουν από εδώ και στο εξής ένα ξεχωριστό κίνητρο να είναι στο πλευρό των "οράνιε".

Ο λόγος αυτός έχει ονοματετώπυμο και λέγεται Μπόμπι Έντεν, με τη διάσημη Ολλανδή πορνοστάρ να μην υπόσχεται στριπτίζ (είναι της μόδας τώρα τελευταία) αλλά... στοματικό σεξ για όλους τους "φίλους" της στη σελίδα που διατηρεί στο Twitter, σε περίπτωση που οι παίκτες του Μπερν φαν Μάρβαϊκ κατακτήσουν το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας.
"Εάν η Ολλανδία πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάρω μία .... σε όλους όσοι με ακολουθούν στη σελίδα μου, μαζί με τις Βίκι Βέτε, Μις Χίμπριντ και Γκάμπι Κιντέρος", αναφέρει στο στάτους της η διάσημη πορνοστάρ (έχει γυρίσει πάνω από 100 ταινίες αισθησιακού περιεχομένου), με τις άλλες τρεις γυναίκες να αποτελούν μέρος της "καυτής" αυτής ομάδας.

Αυτό που δεν μπορούσε όμως να φανταστεί η Έντεν όταν ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της ήταν η απήχηση που θα είχε στο κοινό της.
Οι 5114 φίλοι της εκτοξεύτηκαν πολύ γρήγορα σε 14.000 και με το ρυθμό που αυξάνονται (περίπου 1000 την ώρα!) δεν αποκλείεται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα σε αυτό το Μουντιάλ να περιμένουν από εκείνη να κάνει πράξη την υπόσχεσή της περισσότεροι από 100.000 άτομα...

Η απίστευτη υπόσχεση της Μπόμπι Έντεν αν πάρει το τρόπαιο η Ολλανδία.


HOLLAND - HOLLAND - HOLLAND!!!

ΠΗΓΗ: ΣΠΟΡΤ24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου