ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

The news shortly.....


Ελλειψη χρονου και καλων συνδεσεων, σας μεταφερουμε τα τελευταια νεα οπως τα αλιευσαμε...στο periferiako.com

Δηλώσεις των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της Προοδευτικής


Από τα γραφεία της Προοδευτικής πέρασαν χθες τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και υπέγραψαν τα νέα τους συμφωνητικά. Ο λόγος για τους Αντώνη Λαζάρου, Χρήστο Αλεξίου και Παναγιώτη Ζίζηλα, οι οποίοι προχώρησαν σε δηλώσεις στο μπλογκ των οπαδών της Προοδευτικής korydallos-proodeftiki.blogspot.com. Αναλυτικά, τόνισαν:
Λαζάρου: "Εκτίμησα πολύ το γεγονός ότι μίλησα με σοβαρά άτομα που μου έδειξαν ότι με θέλουν πολύ στην ομάδα και ότι βαδίζουν σε ένα πλάνο για το καλύτερο της Προοδευτικής. Στην απόφασή μου δεν έπαιξαν ρόλο τα λεφτά αλλά το ότι θέλω να κλείσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Προοδευτική και, παράλληλα, να πάρουμε το πρωτάθλημα".
Αλεξίου: "Εύχομαι να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε όλους τους στόχους μας και θα κάνω ότι μπορώ και εγώ σε αυτή την προσπάθεια".
Ζίζηλας: "Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και κόσμο και θα κάνω τα πάντα, ώστε να πάμε την Προοδευτική εκεί που της αξίζει."


Προοδευτική: Οριστική αποχώρηση και του Προβατά

Σημαντικό πλήγμα δέχθηκε η Προοδευτική με την κοινή συναινέσει αποχώρηση του Γιώργου Προβατά από τις τάξεις του συλλόγου. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, με συνέπεια ο αρχηγός των βυσσινί και εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών την περσινή χρονιά να αποτελέσει παρελθόν. Πλέον, οι ιθύνοντες της ιστορικής ομάδας καλούνται να αναπληρώσουν το κενό που δημιουργήθηκε με κάποια επάξια λύση. Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, υπογράμμισε:
"Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, με τους οποίους συνεργάστηκα πέρσι, τους προπονητές των ακαδημιών, κ.κ. Χατζηαθανασίου, Σκριβάνο και Μανδρέκα, τους συμπαίκτες μου και όλο τον κόσμο της Προοδευτικής για τη στήριξη και του όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι ειλικρινά οι φίλαθλοι της Προοδευτικής να τη δουν να φτάνει πολύ ψηλά γιατί αυτή η ομάδα πρέπει να παίζει στη Σούπερ λίγκα και όχι σε αυτές τις κατηγορίες. Δυστυχώς, κάποιους τους βολεύει να είναι η Προοδευτική σε αυτή την κατηγορία".


Αλλα ας διαβασουμε και τις τελευταιες εξελιξεις των ομαδων της Δ' Εθνικης: Ο Χάρτης της νέας Δ Εθνικής
Του Δημήτρη Θεοδώρου


Ένα από τα πλέον γνωστά και πολυσυζητημένα σχέδια της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής στο μέλλον έχει να κάνει με τη μείωση των ομάδων, καθώς το ψαλίδωμα των ομίλων είχε ευθύς εξαρχής απορριφθεί από τα σωματεία. Μάλιστα, εκπροσωπώντας την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ Εθνικής, ο ίδιος ο πρόεδρός της, Γιώργος Σαρρής, είχε κάνει λόγο για πρωτάθλημα 140 ομάδων κατά τη σεζόν 2011-2012.
Το ερώτημα που αμέσως γεννήθηκε σε ένα μεγάλο μέρος όσων παρακολουθούν τη Δ Εθνική και τις ομάδες της, ήταν το εξής:
Μήπως, τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα της σημερινής εποχής από τη μία και το βαρύ φορτίο που αναγκάζονται να σηκώσουν οι παράγοντες των σωματείων από την άλλη, βοηθήσουν ώστε να έρθει η μείωση των ομάδων σε 140 μία χρονιά αρχύτερα;
Ερώτημα που, πλέον, αποδεικνύεται πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς ουκ ολίγες ομάδες αντιμετωπίζουν μετωπικά τον κίνδυνο να μην καταφέρουν να δηλώσουν συμμετοχή στον προσεχή και πολυπληθή διασυλλογικό μαραθώνιο. Για μερικές εξ αυτών, η αποχή αποτελεί κοινό μυστικό, για κάποιες άλλες αυτή τη στιγμή θα περιοριστούμε απλώς στην έντονη ανησυχία. Όπως και να έχει, σε ένα σύνολο 166 ομάδων, περίπου 20 υπολογίζεται ότι δεν θα συμμετάσχουν στη Δ Εθνική της ερχόμενης σεζόν.

Το periferiako.com θα προσπαθήσει να κάνει μία ουσιαστική ανάλυση, παρουσιάζοντάς σας σε προσέγγιση τους 10 ομίλους (τουλάχιστον όπως θα έπρεπε να διαμορφωθούν και φέτος), με σκοπό να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μία σφαιρική άποψη για την κατάσταση που επικρατεί στην δεξαμενή του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Φαντάζει αναγκαίο, για εμάς, να υπογραμμίσουμε ότι η παρακάτω ανάλυση είναι μία απόπειρά παρουσίασης του φετινού πρωταθλήματος, σύμφωνα με τη μελέτη στην οποία προχώρησε το periferiako.com.


1ος Όμιλος:

Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, πρόκειται για έναν όμιλο, από τον οποίο δεν θα υπάρξουν διαρροές! Κανένα σωματείο δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα βιωσιμότητας, κάτι που σημαίνει ότι και ο ανταγωνισμός θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

2ος Όμιλος:
Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή αναφέρουν ότι το μοναδικό πρόβλημα υπάρχει στον Θερμαϊκό Θέρμης, όπου δεν έχει προκύψει ακόμη νέα διοίκηση. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για ομάδα που υποβιβάστηκε φέτος από τη Γ στη Δ Εθνική.


3ος Όμιλος:
Εξαιρετικά άσχημη είναι η κατάσταση στην ΑΕ Σιάτιστα, η οποία πολύ δύσκολα θα μπορέσει να συμμετάσχει στη Δ Εθνική. Από εκεί και πέρα, οι οικονομικές αδυναμίες δεν φαίνονται αρκετές για να στερήσουν από κάποια ομάδα την παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα.

4ος Όμιλος:
Μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες του νομού και γενικότερα της κατηγορίας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και ο λόγος για τον Απόλλωνα Λάρισας. Στην ομάδα της Φιλιππούπολης δεν έχει εκλεχθεί ακόμη διοίκηση, ενδιαφέρον δεν δείχνει κανείς και πολύ δύσκολα θα εξασφαλιστεί συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, παρόμοια είναι η κατάσταση στον Ταυρωπό Καρδίτσας, στον οποίο αναζητούν χρήματα για να μπορέσουν να στηρίξουν την προσπάθεια. Στον Απεραντιακό λύση βρέθηκε, ενώ στη Λαμία υπάρχει αισιοδοξία παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει κάτι το απτό. Τέλος, μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα γίνει γνωστό αν θα μείνει ακάλυπτη η θέση που αφήνει κενή η συγχώνευση του Ατρόμητου Σπερχειάδας με τη Νίκη Μακρακώμης. Οι ιθύνοντες της ΑΕ Σπερχειάδας-Μακρακώμης θα συνεδριάσουν και θα αποφανθούν για το αν θα καλύψει τη θέση κάποια θυγατρική ομάδα.

5ος Όμιλος:

Κάτι παραπάνω από δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως η Βολίδα Κέρκυρας δεν θα αγωνιστεί στη Δ Εθνική. Για τη νησιώτικη ομάδα θα αποφασίσει σχετικά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ Κέρκυρα, με την οποία ξεκίνησε πρόσφατα συνεργασία, ωστόσο τα τωρινά δεδομένα δείχνουν ότι η Βολίδα πολύ δύσκολα θα αποφύγει το τοπικό πρωτάθλημα. Έντονο πρόβλημα αντιμετωπίζουν ο ρης Φιλιατών, η Θύελλα Ελεούσας, αλλά και ο Αστέρας Ρόκκα, ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.


6ος Όμιλος:

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της συμμετοχής των νεοφώτιστων Ολυμπιακού Κεφαλλονιάς και Κυπαρισσίας στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής, καθώς αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν σοβαρό πρόβλημα. Παράλληλα, η διοίκηση του Αχιλλέα Καμαρών προσανατολίζεται απλώς να δηλώσει συμμετοχή, ώστε να μην υπάρξουν βαθμολογικές συνέπειες στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.


7ος Όμιλος:

Σε αυτόν τον όμιλο όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς. Παρά τις δυσκολίες που επικρατούν, οι ομάδες δηλώνουν έτοιμες να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής.

8ος Όμιλος:
Στον όμιλο με τις αθηναϊκές ομάδες, τρεις νησιώτικες θεωρούνται τουλάχιστον αμφίβολες. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει, όμως κατά πάσα πιθανότητα η κλήρωση θα γίνει χωρίς την παρουσία του Πολυκράτη Σάμου και της Αναγέννησης Γέρας, πρωταθλητών ΕΠΣ Σάμου και ΕΠΣ Λέσβου αντίστοιχα. Παράλληλα, λιγοστεύουν οι πιθανότητες για την Καλαμωτή Χίου, που επίσης προβληματίζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα και για την Πέρα Κλουμπ, που ψάχνει ακαδημίες και πρόεδρο, ενώ δεν ανησυχούν και πολύ στον Φωστήρα, όπου αργά ή πολύ αργά η λύση θα βρεθεί. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν αποκλείεται στις ομάδες του 8ου ομίλου να προστεθούν και η Αγία Παρασκευή με το Αιγάλεω.


9ος Όμιλος:
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, σε αυτό τον όμιλο, οι ομάδες στις οποίες υπάρχει δεδομένη δυσκολία εκλογής διοίκησης είναι αυτές που τα τελευταία χρόνια διεκδικούν πρωτάθλημα.
Αχαρναϊκός και Αήττητος Σπάτων οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε λύση Πρωτοδικείου, ενώ δεν αποκλείεται να μην βρεθεί καν διοικητική λύση, τουλάχιστον στον σύλλογο των Σπάτων.
Τα νησιά δεν φαίνεται να έχουν υπαρξιακό, ενώ και ο Κεραυνός Κερατέας βρίσκεται πολύ κοντά στη Δ Εθνική


10ος Όμιλος:
Ίσως ο πιο σταθερός όμιλος, όπου δύσκολα αλλάζει ο αριθμός των ομάδων ή παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα. Και οι 16 ομάδες δηλώνουν έτοιμες να διεκδικήσουν η καθεμία τον στόχο της και προχωρούν στην ενίσχυσή τους.


Σχολιο: Οπως καταλαβαινει ευκολα ενας αναγνωστης........
τα παντα ρει, που ελεγαν και οι αρχαιοι μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου